ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaslar acisiyla tatlisi ile bir secimi bitirdik an itibari ile yuzde 97 lerde acilan sandik orani ve durum su:
AKP 15.749.854 46,89 %
CHP 6.962.704 20,73 %
MHP 4.836.638 14,40 %
Digerlerini almadim.
Simdi ben nacizane partiler acisindan degerlendirmemi yapiyorum:
1. AKP:
Secimin tartismasiz her yonden kazanani ve surpriz yapani. Cok elestirildi hakli elestirildi bazen abartili elestirildi ama elestirilerle ugrasmadi, secime calisti. Secimi 22 temmuzda kendi istedigi zamanda yapti, hazir girdi meyvesini aldi, secim oncesi erdogan 45 lerden bahsediyordu, kendine guvenli beyanlarinin dayanagi belli oldu. Secim oncesi anketlere bakarak bu sonucu degerlendirirsek, CHP secmeninden oy almis, luks semtlerden de oy almis fakir illerden de.
Isin ilginc yani onceki secimden 4 milyon oy fazla almis.
2. CHP
Bence bu secimin 2. surprizi ve her yonden kaybedeni. Hani hata nerde idi? Cunku bu iste bir gariplik var bence CHP hatasi su yonden yaklasamasi idi: 11 milyon kisi gecen secimde neden akp ye oy verdi? Bu secimde bana neden oy versin?
Elestiri ve propogandalar yapici degildi, empatiden yoksundu, laiklik milletin onem verdigi degerdir tartisilmaz asla ama milletin tek kriteri olsa idi onceki secimde CHP zaten 1. parti olmaz mi idi? DSP de ha keza. Bunlar uzaktan benim goruslerim ama cidden CHP adina surpriz sonuc.
3. MHP
Bekleneni aldi, muhalefette varligi cok buyuk bir olaydir bence, mecliste ve muhalefette MHP her zaman olmalidir.
Diger partilerde bence bekleneni aldi, GP nin oylari MHP ye kaymis gorunen diger bir gercek de o.
Sizce neden boyle oldu?
Lutfen **bizim millet aptal dan daha derin, siyasi nitelikli elestirilerle ve degerlendirmeler sunarsaniz sevinirim.
1022 Temmuz 2007 22:16
arethusa
yorumunda bir akp hayranlığı sezdim ama neyse...
hayırlısı böyleymiş diyeceğiz ve ülkemize daha çok sahip çıkacağız bundan sonra...
22 Temmuz 2007 22:18
bad religion
hayir akp hayranligi yok bence ilk mesajda.. gayet objektif yorumlamis arkadasimizi.. katiliyorum genel hatlariyla..
22 Temmuz 2007 22:20
my eraser pişişik
akp nin şaşılası bi durumu yok aslında
gecen secimde veren simdi niye vermesin..fikir baki kalmıs.dediğin gibi secime iyi hazırlandı
chp beni sasırttı ama senin dediğin gibi eksiği bu diil yani 11 milyon niye akp ye verdi ..eksiği vaatleriydi
mhp iyi oldu bence..ne kdr fazla görüş olsa o kdr iidr
''her toplum layık olduğu şekilde yönetilir'' hadis-i şerif
sonuç cidden çok üzücü :( insanlar hala birşeylerin farkına waramamış çok yazıkk ! gerçektende eğitim şart !
VATAN ELDEN GİTTİ UYAN TÜRK EVLADI !!
22 Temmuz 2007 22:22
comandante
Demokrasilerde çare tükenmez lafı geçerliliğini yitirmiştir. Bu ülkede demokrasi artık çare üretmek, ileriye götürmek yerine hep geleceği tehlikeye atıyor. İsteyen cuntaci desin isteyen militarist isteyen faşist. Ben bu ülkeyi seviyorum kardeşim. Gözümün önünde eriyip gitmesine tahammül edemiyorum. Ülkenin bağımsızlığı ulusal bütünlüğü birliği ve dirliği için gereken her şey yapılmalıdır. Mustafa kemal ve silah arkadaşları bu ülkeyi parsel parsel satsınlar, ılımlı islam devleti yapsınlar, ABD'nin eyaleti durumuna getirsinler diye kurtarmadı.
322 Temmuz 2007 22:22
ufoozgur
bizim millet cahil. bundan daha derin olabileceğini de düşünemiyorum. herhangi kalabalık bir yerde yürürken etrafınıza bakının. konuşmaları dinleyin. sonra kendi kafanızda muhasebenizi yapın...
böle olmamalıydı.ama bu kdr çok oy alması benide şaşırttı ben bu kdrını beklemiodum.demekki halk memnun.demekki tek karşı gelen ben ve benm gibilerdi.ve bizde kaybettik...umarım kimse kafasını taşlara vurmaz ve hepimiz için hayırlısı olsun diorum....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12888
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.