gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Aktivite - Hayko Cepkin @Lokal Anestezi - kamerasız talk show
24 Temmuz 2007, İstanbul kretzsche - aktivite sahibi, sorumlu kişi

ayrıntılar, notlar, buluşma saati

ücretsiz, mekanda oturuyorsun arkadaşlarınla biranı içiyorsun çerezini yiyorsun muhabbet ediyorsun. bir yandan da şovu izliyorsun.

mekan, adres

Balans'ın üst katı, TONIQUE

Taksim, Nevizade'nin girişinde (veya çıkışında.)

Tonique
İstiklal Caddesi Balo Sokak 22
Beyoğlu 34435 İstanbul
Tel: (212) 251 70 20
Kimler katılıyor?

Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 4
 Yazar: Mesaj:
kretzsche
kretzsche

Türkiye'nin televizyonda yayınlanmayan ilk Talk-Show'u; Yaratıcısı Erim Özşen'in deyişiyle etkileşimli-söyleşi programı Lokal Anestezi, Ankara ve Istanbul'da söyleşilerine devam ediyor. Haziran ayında Aslı ve Yüksek Sadakat'i Istanbul'da konuk eden Lokal Anestrezi, Temmuz ayında, son albümü Tanışma Bittinin tanıtımını gerçekleştiren ve Yalnız Kalsın adlı şarkısına video klip çeken Hayko Cepkin'i ağırlıyor. 24 Temmuz akşamı saat 21:00'da Balans-Tonique'de hayranları, sevenleri ve dostlarıyla buluşacak olan Hayko, akustik performanları ve Lokal Anestezi gecesine özel anlatacaklarıyla sadece Seni Konuşuyor olacak...

Erken gelenin oturacağı ve ücretsiz olarak gerçekleşek söyleşiye sen de davetlisin...

1 defa alkışlanmış (1)  22 Temmuz 2007 14:05  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
programcılar arkadaşın arkadaşı ve arkadaşın arkadaşı olduğu için program hakkında hiçbir bilgim olmadan geçen seferki şova katılmıştım

Yüksek Sadakat konuktu. gruba hiç ilgi duymamama rağmen bayağı eğlenmiştim. Erim çok muhabbetli ve geveze birisi, durmadan konuşuyor. Barda, terasta otururken bir yandan da kenarda kurulmuş setteki ünlü konukla muhabbeti takip ediyorsunuz. arada sürpriz köşeler falan da var.. hatta seyirciyle falan da etkileşime geçiyorlar:P içki falan kazanıyorsunuz. bu salı birkaç arkadaşı kafalayıp gideceğim muhtemelen.

lokal anestezi yakında televizyonda falan da yayınlanmaya başlarsa şaşırmayın. bence başarılı olacaklar. ilk duyuranlardan birisi ben olmuş olayım. siz de daha ünlü olmadan izleyin ki ilerde havanızı atarsınız =)

üstelik ücretsiz

22 Temmuz 2007 14:09  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
programla ilgili ayrıntılı bilgi için;

www.lokalanestezi.com

22 Temmuz 2007 14:09  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
hmmzzz aktivite ekleyen kişi olarak bi arkaştan Air konserine davetiye bulup aktiviteyi sattığımı söyleyeyim =) yani konsere gittim, bu aktiviteye gelmedim

25 Temmuz 2007 06:18  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 4
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008