ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Cem Uzan ''o konuşmayı'' açıkladı
22 temmuz secimleri genc parti akp rte cem uzan
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

comandante
comandante
Günlerdir konuşulan ve gündemde yer bulan RTE Hakan uzan konuşmalarını Cem Uzan bugün açıkladı

Genç Parti Lideri Cem Uzan, Habertürk'e çarpıcı açıklamalar yaptı. Uzan, canlı yayında Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Melih Meriç, Habertürk Ankara Temsilcisi Taki Doğan ve Habertürk program yapımcısı Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı.

Sizde açıklayacağımı söyledim, sözümü tutacağım. Başbakan açıklasın dedim, görüştüğünü teyit etti ama geriye kalanı yalan. ÇEAŞ ve KEPEZ'i geri istedi dedi. Kardeşim el konulmamış bir malı niye geri istesin? Milletimiz de yalan söylemiş olduğunu gördü. 2003 yılında araştırmalarda barajı geçmiş durumdaydık, STAR televizyonu ve gazetesinde muhalif yayın yapılıyor. AKP Adana milletvekili Ömer Çelik o dönem Star'da köşe yazarlığı yapıyor. Ömer Çelik vasıtasıyla kardeşim Hakan'I Başbakanlığa çağırdı, Hakan da gitti.

Hakan'ın yanında grubun Ankara Temsilcisi arkadaşlar var. Toplantıya sadece Hakan'ı alıyorlar. Başbakanlık'taki resmi makam odasında. İlk önce
Star TV ve gazetesinin muhalefetinden yakınıyor. Derhal kesilmesini, bazı kişilerin işten çıkarılması istiyor.

Hem ticaret hem siyaset olmaz. 2 yolda gidemezsin. Bu olmaz diyor. Ailece oturup düşünün, karar verin, yoksa bedeli ağır olur. Ben gereğini yaparım, abin siyaseti bıraksın diyor.

Ben ticaret yapıyorum, abimle alakam yok dedi, Hakan. Daha sonra aradan 2-3 hafta geçiyor. Sadece Genç Parti'nin oylarının yükseldiğini söyledi İl Başkanları toplantısında AKP'nin. 'Tek rakibimiz Genç Parti' dedi. Bunu söyledikten 8 gün sonra siyasi linç başlattı, mallarıma el konuldu.

Gene yalan söylerse ispat ederim. Başbakan'ın bu sefer yalan söyleyeceğini sanmıyorum. Size o kadarını söyleyeyim.

CANLI YAYIN VİDEOLARI İÇİN
http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=24478&k_A=haberturk

http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=24479&k_A=haberturk

20 Temmuz 2007 23:19   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
20 Temmuz 2007 23:23   mesajın adresini al  

umurr
umurr
Tek rakibimiz Genç Parti'
tek rakibim thy gıbı olmuş
20 Temmuz 2007 23:24   mesajın adresini al  

red_angel
red_angel
bunları rahşan ecevit de söyledi
20 Temmuz 2007 23:31   mesajın adresini al  

hayda.bre
hayda.bre
Siyasetin boku çıktı valla.
20 Temmuz 2007 23:31   mesajın adresini al  

gangster..
gangster..
hala cıkmıs basın toplantısı yapıo adam caldıgı cırptıgı yetmedımı acaba..
20 Temmuz 2007 23:32   mesajın adresini al  

comandante
comandante

gangster.. demis ki:

hala cıkmıs basın toplantısı yapıo adam caldıgı cırptıgı yetmedımı acaba..

Onun çalıp çırptığını şimdiye kadar çok tartıştık eleşt,irdik, şimdi ki konumuz bir ülkenin başbakanının bir rakibine siyasi tehditi ve ona düzenlşediği iddia edilen siyasi linç. onunla ilgili de yorum yapın isterseniz
20 Temmuz 2007 23:36   mesajın adresini al  

mrc
mrc
Sırf Akp 'yi kötülemek için şu adamı bile referans gösterdiniz ya vallahi cidden bravo :)
20 Temmuz 2007 23:36   mesajın adresini al  

comandante
comandante

mrc demis ki:

Sırf Akp 'yi kötülemek için şu adamı bile referans gösterdiniz ya vallahi cidden bravo :)

Şu adam dediğimiz kişi ne olursa olsun bü ülkede bir siyasetçi ve son seçimlerde %7.5 oy alan bir isim. Ayrıca ortada bir kötleme yok. sadece bir iddia söz konusu ve biz bunu tartışıyoruz.
20 Temmuz 2007 23:40   mesajın adresini al  

mrc
mrc
Doğrudur efendim....yüzde yedi buçuk almış bu saygın siyasetçinin yumurtladığı şeylere inanıp konu hakkında tartışmalara devam edin :)

Allah ufkunuzu açık etsin, umarım bu fikir çatışmasında çok güzel kazanımlar elde edersiniz...
 2   20 Temmuz 2007 23:42   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Ülkenin başbakanı ile ilgili çok ciddi iddialar var ama siz bunları tartışmaya değer görmüyor yalandır diyebiliyorsunuz. RTE'nin geçen sene söylediği bi şey vardı. ''Finale geliyoruz az kaldı'' diye. Gerçekten finale ve sona yaklaşıyorsunuz. Az kaldı.
20 Temmuz 2007 23:46   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Cem Uzan çalıp çırptı da Erdoğan yerinde mi saydı?
Gemicikler ve Albayraklar...
Cem Uzan dolandır da Erdoğan hapise bile girmedi mi?
Başbakanımız sabıkalı değil miydi? dokunulmazlığı var diye kaç tane davası beklemekte?
Burada hepsi aynı b.koun laciverti derim ben de. Bana ne Uzan'ı ne de Erdoğan'ı aklayabilir burda birisi.

Acaba diyorum, Uzan çekilseydi siyasette, o yedikleri yanına kalır mıydı? mal varlığı, cartı curtu? Kalırdı tabii... Alın bakın nasılmış başbakanımız kendi menfaati uğruna, halkını az veya çok sömürmüş birine el bile sürmeyecekti. Çok düşünceli adam ya, bir numara... Zihniyet farklı, ama ben farklılığı anlamıyorum. Körler sağırlar birbirini ağırlar. Haydi iyi 22 temmuzlar.
 1   21 Temmuz 2007 00:50   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008