| |
mr ako
|
|
|
~ 415 gün
|
|
| |
mr ako
|
hayır da insan bi nezaketen bişiler yazar be kardeşim :P
-üstlere alayım die başlığı die yazılmış bir yazıdır, özünde sitem içermemektedir-
|
|
~ 402 gün
|
|
| |
mr ako
|
aylar olmuş hala yazan olmadı
2. mesajıma atlayan sazan olmadı
Evvelden gönlümde böyle hazan olmadı
ortakantinde beni bu denli bozan olmadı =(
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
alceste
|
ben yeni gördüm daha:) yoksa yazardım yani:)
bu elemanlar ankara üni tiyatro bölümü mezunular..türkiye'yi tiyatro sporuyla tanıştıranlar da denilebilir..Türkiye'de henüz farkına varılamasa a,Amerika ve Kanada 'da bu sporun ligleri var,tıpkı futbol gibi..
ben de 2 yıldır okulun drama klübüne devam etmekteydim,biz de geçen sene tiyatro sporu çalıştık sürekli, mahşeri cümbş-ü hayalhanede izleme fırsatım oldu,gerçekten de çok başarılılar...biz de yetenekliydik hani yani:PP
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
ivy
|
ben de yeni gördüm..grupları da mevcut kantinde...keza ben pek beğeniyorum kendilerini...
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
tsigalko
|
bende yeni gördüm.. ayça hariç hepsi iyi.. ayçanın yaratıcılığı sıfır.. yiğitin hastasıyım..
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
mr ako
|
teşekkürler arkadaşlar, ağlamaklı oldum =P
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
tsigalko
|
ben yine yeni gördüm.. dilek 'in de hastasıyım.. :)
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
mr ako
|
en bombaları zaten bence dilek çelebi...müthiş!
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
tsigalko
|
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
mr ako
|
valla bilmiyorum, ama bi keresinde ferhat güzel'i çağırmışlardı ne alakysa, programın içine etmişti, inşallah tiyatro kökenli birini çağırırlar
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
yosamite
|
Ayça' yı ben de beğenmiyorum ama genel olarak çok iyiler.
Dilek'i inanılmaz yaratıcı buluyorum, özellikle mimiklerini, farklı tiplemeler çıkarabilmesini.. Özlem'in de seslendirmeleri çok iyi, vurguları tonlamaları :)
Erkekler de keza öyle iyiler..
Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyorlar, çok önemli..Yakında benzerleri çıkar bi yerlerde..
nesne bölümü çok giizel :D
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
osge
|
sewilmicek adamlarmı yaa işlerini müthiş iyi yapıyolar we aldıkları alkışı hakediyolar cidden
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
mr ako
|
4 lu dönme çok güzel bi bölüm, ayrıca alfabe de süper ama pek yapmıyolar...
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
osge
|
cıbırcayı tek geçerim ayrıca dilekle burak faworilerimdir ilk gördüüm yerde alınlarından öpcem:D:D:D
|
|
~ 204 gün
|
|
| |