ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Halk ne istiyor?

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 20

*lokum*
*lokum*
Millet beleş mezar bulsa yatcak nerdeyse hiç garipsemooorum artık... Hele de durumu iyi olanlar bile utanmadan sıkılmadan alırken bu yardımları...
20 Temmuz 2007 13:28   mesajın adresini al  

fresya
fresya
Okuyan ve gercekleri görenlerle okumayan ve ezilip gününü kurtarmaya calısanlar ayrılıyor .......mesela yollardaki işçiler ameleler az yövmiye ile hükümete calışıyor iş bulma umudu ile iş veren hükümete oy atıyor.....ama
aslında her parti içinde yalancı ve cıkarcı siyaset adamı mevcut....
bence Mhp barajı geçer ama iktidar olmaz...ama devlet bahçelinin bir sözünü okudum taraf olmasamda aklımda kalan sözlerini paylaşmak istiyorum...

Verilecek topragımız
Çizlecek sınırımız
Vazgecilecek insanımız
Ve sınanacak sabrımız yok....
Dr.Devlet Bahçeli

Uyan Türkiye bende Cumhuriyet Çocuguyum ve bizi azarlayıp yolsuzluk içinde yüzen bir bakan ve yardımcısı is-te-mi-yo-rum!

Ayrıca kaynakların yabancı ülkerde satısı diğer ülkelerde %4-%8 iken bizde yabancıya satıs oranı %40 ve üstüdür.......

Oku adam ol! Okuma esek ol sömürsünler.....Hoca kisvesi altında oynatsınlar.......
20 Temmuz 2007 13:57   mesajın adresini al  

max.j.one
max.j.one

kaynağın güvenilir olup olmadığını tartışmadım. Tartışılmaısnı da istemedim. olayın iğrençliğine verilebilecek en güzel cevabı veren Vatnadaşın orumunu paylaşmak istedim.

-glycerine- demis ki:

Bu arada max j one,abi kaynağın da güvenilir değil ki senin.cumhuriyet yani.gerçekleri yazmaz ki cumhuriyet.bu fotoda kim bilir nerden.

20 Temmuz 2007 15:28   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
yok abi bn de cumhuriyet okuruyum :) sonuna kadar da güvenirim cumhuriyete.sözlerimde kinaye vardı ama bn belli edememişim :)
20 Temmuz 2007 15:30   mesajın adresini al  

max.j.one
max.j.one
Olay Cumhuriyet okumak değildir!
Olay sadece AKP hükümetine yüklenmek de değildir
Olay Sadece dini sömürenlere vurmak da değildir

Olay sadece ve sadece halkın, milletin doğru düşünmesidir. Doğru kararı vermesidir. Çağdaş bir toplum haline gelmesidir. Kişiler veya gruplar değil millet olarak bütünleşmektir. Faşistlik değil ılımlı ve güvenli bir toplum olmaktır. Sadece din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmaıs değildir. Din inananla inanılan arasında kalmasıdır.

Din tartışılamaz, Cumhuriyet de tartışalamaz, Vatan da tartışılamaz.
 2   20 Temmuz 2007 15:35   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
orgazm olmak, çift yönlü hem de..
20 Temmuz 2007 16:00   mesajın adresini al  

çılgın bi nick
çılgın bi nick
bu adam bilnçli vatandaşmış ama ya dierleri? böyle düşünen insan kolay kolay çıkmaz türkiyede herkes boğazı derdinde... akp de tadını kaçırdı artık...
20 Temmuz 2007 18:37   mesajın adresini al  

buraak
buraak
oy verece adamda yok piyasada valla hala kararsızım... ne AKP nede CHP
20 Temmuz 2007 20:54   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 20

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008