ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Halk ne istiyor?
yorum gunun yorumu paket
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

max.j.one
max.j.one
22 Temmuz seçimleri ile için çalışmalar sürerken, AK Parti tepki alan yardım paketi dağıtımına devam ediyor. Üstelik de bunu seçim araçları ile yapıyor...

Cumhuriyet Gazetesi'de bu yardımları yakaladı. Objektife takılan bu görüntü günün fotoğrafı oldu.

AKP'nin ilçe teşkilatları aracılığıyla, dağıtılan yardım paketlerinde reçelden yağa, pirinçten makarnaya, sabundan peçeteye kadar yaklaşık 300 YTL tutarında gıda ve temizlik maddeleri bulunuyor.

Bu 10 Temmuz tarihli bir haber
target=_blank class=panolink>http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=93619&uniq_id=1185519267

Bu da 11 Temmuz da bu habere bir vatandaşın yorumu...

ZORUMA GİDİYOR
Bana SADAKA verme bana İŞ ver onurumu şerefimi zedeleme çoçuklarıma anlımın terini götürüyem sadaka değil akşama kadar köpekler gibi çalışayım ama aileme bir lokma ekmek yediriyorsam alın terim olsun gururları incilmsin şerefli olmayı öğrensinler çünkü ben onlara kazanılan 1ytlnin bulunan 100ytlden daha değerli oldunu öğretyorum ben onlara nasıl bir milletin torunları oldunu öğretiyrum ben onlara damarlarında taşıdıkları kanın farkına varmasını öğretiyorum ben onlara şerefli olmayı öğretiyorum.....

11 Temmuz 2007 Çarşamba 13:38

yeterli bir cevap olmuş..

5   20 Temmuz 2007 11:35   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
söylenecek söz kalmadı artık bunlara
20 Temmuz 2007 11:38   mesajın adresini al  

swashbuckler
swashbuckler
tanrılar kurban istiyor

resme ise söylenebilecek pek bir şey yok.. aslında Robin Hoodvari olduğu bile söylenebilir Sn. Başbakan'ın.. vergisini verenden alıp, açlık sınırındaki insanlara veriyor.. tabi bunu beş senelik bir ekonomi ve kalkınma planı içinde değil, seçimlerden iki hafta önce penaltı vuruşları şeklinde yapıyor.. sorun da burada sanırım =)
 2   20 Temmuz 2007 11:39   mesajın adresini al  

lithium
lithium
sene boyunca halkı düşünme seçimden önce millet aşağılarcsına halkın karnını doyur..
bu kadar zaman nerdeydiniz peki..
lafım AKP için deil sadece.. genel olarak!
20 Temmuz 2007 11:58   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
o paketler her turk vatandaşının hakkıdır.. hakkını sonuna kadar kullanmalıdır insanlar, paketleri almalıdır.. paketi alması gerçekleri görmesini engellemez..
20 Temmuz 2007 12:54   mesajın adresini al  

my eraser pişişik
my eraser pişişik
adamın yorumu süper oturmus

bu milleti salak yerine koymak değilde ne ya..sen dur dur secim arifesinde yardım dağıt..kimin parasını kime bağışlıosun
20 Temmuz 2007 12:54   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
zaten şu anda akp inkar edemiyor yardım paketi dağıttığını.. herkesin farkında olduğunu da biliyorlar.. ama işte son iki gün, bir yanda da belki bir daha hayallerinde göremeyecekleri iktidarlık var.. son çırpınışları artık.. ama yeterli olmayacak gibi..ben asıl kültürel yozlaşma yaşayan halkımızın seçimden sonraki tutumunu merakla bekliyorum.. solcu hükümet geldi çıkar kızım türbanını bak sana mini etek aldım bugün..
20 Temmuz 2007 12:59   mesajın adresini al  

swashbuckler
swashbuckler
bizim bir arkadaş anlatıyordu; Ankara'da varoşlarda oturan uzak bir akrabasıyla konuşurken teyze 'Eve hem AKP geldi, hem GP geldi, hem DP geldi, hepsi yemek bıraktı, kömür bıraktı, hepsi de 'bize oy ver teyze' dedi, hepsine de 'tamam evladım oyum size' dedim, ellerindeki kağıtlara yazdılar bir şeyler gittiler ama ben hiç birine oy vermiyorum' demiş..

bunlar daha hala 'cahil bunlar, iki yardım paketine oy verirler' desinler.. =)
 1   20 Temmuz 2007 13:02   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
O yardımları alıp da,oy veren de şerefsizdir.
20 Temmuz 2007 13:03   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
İşte bnm saf Türk insanım.AKP yardım dağıtır,sadaka verir sosyal devletin gereği der.İnsanlar da AKP halka yakın sanar,halkın partisi sanar.Ne zaman uyanacak ki bu insanlar?Adamlar bütün kavramların içine ettiler.Hepsinin içini boşaltıolar.Adam sadaka veren devlete sosyal devlet dio.Uyanın artık yaw.
20 Temmuz 2007 13:06   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
Bu arada max j one,abi kaynağın da güvenilir değil ki senin.cumhuriyet yani.gerçekleri yazmaz ki cumhuriyet.bu fotoda kim bilir nerden.
20 Temmuz 2007 13:07   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
Şuna bak ya,kndime yediremiorm insanların haline bak.Sanki Afrika açları.
20 Temmuz 2007 13:12   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008