ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Türk Olmak

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  32  33  34  35  36  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

daisy=) **solminör**
daisy=) **solminör**
kimmiş türk olmayanlar mesela bir örnek alalım senden..
19 Temmuz 2007 21:39   mesajın adresini al  

red_angel
red_angel
BAK BÜTÜN KÜRTLERİ KASTERMİORUM TABİKİ BENM Bİ SÜRÜ TANIDIĞIM VAR KÜRT OLAN AMA HEPSİ KÜRDİSTAN AŞKIYLA YADA ÜLKEYİ BÖLMEK İÇİN DELİ OLMUYO ONLAR ARASINDA NE MUTLU TÜRK üM DİYENE DİYENLER DE VAR İŞTE ONLARDA TÜRK..BEN IRKÇILIK YAPMIYORUM SADECE BU VATANI SAHİPLENMEYEN İÇİNDE TÜRKLÜK DAMARLARINDAN BULUNDURMAYANI BAŞIMA KABUL ETMEMM..
19 Temmuz 2007 21:39   mesajın adresini al  

ot
ot
baskın oran guzel demisti. 'eger birisi sizle konusurken cumlelerine dıs politila, dıs gucler diye baslarsa oradan uzaklasin. sacmalayacaktir. sormazlar mi adama bizim hic mi sucumuz yok diye?'.

cumleyi komple kurup itirazın var mı diye bir soru yanlıs. neresine itirazım var mı?

bengüsu demis ki:

eger bir kurt bu ulkenin basına gelemez derseniz bunun altinda yatan tek ideoloji fasizmdir. milliyetciligin tanımı vatan sevgisi ise amenna ben buna karsi cıkmıyorum. he ama ırk sevgisi ise bence bu tip her milliyetciligin altinda az bucuk fasizm yatar...

bak arkadasım kürt sorunu suan tamamen dış politikayla ilgilidir ok? o konuya girip başlığı dağıtmadan sunu sölemek istiorum
ben daha öncede bi yazı yazmıştım ortakantine biz Türk ü kürdü ile türkiye cumhuriyetinin ewlatlarıyız.... bu istiklal marsı hepimizindir çünkü onun için dökülen kan türkün kürdün kanıdır
ama kürtler bunu istemeyip kabulenmeyip kürt islam dewletini kurmak için pkk gibi FAŞİST bi örgütle dış güçlerin desteğiyle bölücülük yaparsa bu kazandığı toprağa hainliktir itirazın varmı???

1   19 Temmuz 2007 21:40   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
Siz böyle saçmasapan tartışmalara girin.Almanya Başbakanı açıklama yaptı,bu ülkede Almanca öğrenmeyen,konuşmayan insanları istemiorz dedi.Almanyada o kadar TÜrk var,neden çift dilli değil Almanya?Türkleri ezdikleri için mi?Yoksa orası bir Alman ülkesi olduğu için mi?
 2   19 Temmuz 2007 21:41   mesajın adresini al  

ot
ot
basit bir ornek. bakınız dersim isyani.

ben bu konulara pek girmek istemiyorum. ondan tabi tabi deyip gecistiriyorum...

-glycerine- demis ki:

Atatürk ırkçı olsaydı,şu an bu ülkede o bahsettiğin azınlıklar olmazdı merak etme.

19 Temmuz 2007 21:41   mesajın adresini al  

parnassius
parnassius
ben bi ırkçılığın tanımını verme gereği duydum:):):)
aynı türdeki canlıların alt sınıflaa ayrılmasıdır
yani insanların dier insanları küçük görüp emrinde çalıştırması mesela köle kawramı bi ırkçılıktır amerakada zencilerin siyah oldukları için çirkin görünüp ddışalnmasıdır
asla türkiyede ırkçılık olmamıştır
türk ırkı die bişi olamaz dolayısıyla
19 Temmuz 2007 21:41   mesajın adresini al  

hayali
hayali

geri kafalı odun zihniyetlere bir şey sokulunca kolayca çıkmaz..sana bu sahiplenme,farklı olanı dışlama güdüsü güzel olarak kavratılmış ya da bunu marifet sayıyorsun..kaka o kaka..

red_angel demis ki:

BAK BÜTÜN KÜRTLERİ KASTERMİORUM TABİKİ BENM Bİ SÜRÜ TANIDIĞIM VAR KÜRT OLAN AMA HEPSİ KÜRDİSTAN AŞKIYLA YADA ÜLKEYİ BÖLMEK İÇİN DELİ OLMUYO ONLAR ARASINDA NE MUTLU TÜRK üM DİYENE DİYENLER DE VAR İŞTE ONLARDA TÜRK..BEN IRKÇILIK YAPMIYORUM SADECE BU VATANI SAHİPLENMEYEN İÇİNDE TÜRKLÜK DAMARLARINDAN BULUNDURMAYANI BAŞIMA KABUL ETMEMM..

2   19 Temmuz 2007 21:41   mesajın adresini al  

scarlett o'hara
scarlett o'hara
türkün türkten başka dostu yoktur???? bellio oluor.. :)))))))))

red_angel demis ki:

sizce türkiyenin başına türk olmayan biri gelebilir mi? dün bu kou baya uzadı..milliyetçiyiz diye faşist yaptılar bizi. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE demeyen türk değildir lafla değil bunu yürekten söylemeyen tabiki..bu ülke bi ermeni bi yahudi bi yunan yada bi kürt ün eline geçtini düşüsenize ..sizce türkiyenin parçalarını nerelerde arardık ??

bu yazıma karşı çıkanlar bizden değildir..ismet inönü sayesinde zaten bi dönem herşey birbirie girdi..yapılan yanlışlıklar zamnla anlaşıldı.geçmişimizi bildik geleceğimize öyle bakıyoruz.TÜRK ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR

19 Temmuz 2007 21:42   mesajın adresini al  

ot
ot
kurt olup da ne mutlu turkum diyen adama ne desem az. asimilasyon bu olsa gerek...

sen bildigin ırkcılık yapıyorsun arkadasım...

red_angel demis ki:

19 Temmuz 2007 21:42   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
Hiç kimse bu ülkede kültüründen vazgeçmek için zorlanmadı,zorlanmayacak da.Yasalar çok açık.Bunun laga lugasını yapmayın bana.
19 Temmuz 2007 21:43   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
farklı olaylar ama bunlar
oradaki Türklerin ayrı bir devleti var Almanya dışında. daha uygun bi örnek?

-glycerine- demis ki:

Siz böyle saçmasapan tartışmalara girin.Almanya Başbakanı açıklama yaptı,bu ülkede Almanca öğrenmeyen,konuşmayan insanları istemiorz dedi.Almanyada o kadar TÜrk var,neden çift dilli değil Almanya?Türkleri ezdikleri için mi?Yoksa orası bir Alman ülkesi olduğu için mi?

19 Temmuz 2007 21:43   mesajın adresini al  

under a violet moon
under a violet moon
arkadaşlar geçin artık bunları.. yok türk olmak yok kürt olmaak !!! bırakın bu politikayı .. ayrımcılıktan başka bişi diildir bu ..
 1   19 Temmuz 2007 21:43   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  32  33  34  35  36  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008