şıracı demis ki:
türkiye vatandasıyım demekle türküm demek arasında fark var cünkü
asimile olmak mi?
benim,ya da ailemin ya da dedelerimin secme sansi varken bunu kabul ederek burda yasadilar,yasiyoruz ve yurekten bagliyiz.
asimile politikasi olsa Türkiye'nin bugun lazca,kürtce,cerkezce sarki,turku soyleyen grup ve sarkicilar nasi hala var,nasi hala soyleyebiliyorlar????
19 Temmuz 2007 23:41
mavi_mavi
Türklüğü damarında hissetmeyenler gitsin başka ırktan olsun o zaman. Türklük ayrıcalıktır, hangi milletin geçmişi bizimki kadar şanlıdır?? bizim damarlarımızda dolaşan kanımızda asillik var; geçmişten gelip geleceğe yansıyan!! geleceğin liderleri biziz!!! bunları hissedemiyorsanız Türküm demeyin bari..
19 Temmuz 2007 23:42
şıracı
2002 den önce merak etme onlarda engelleniodu
19 Temmuz 2007 23:42
ot
asimile politikasi olsa Türkiye'nin bugun lazca,kürtce,cerkezce sarki,turku soyleyen grup ve sarkicilar nasi hala var,nasi hala soyleyebiliyorlar????
az kaldilar az. en son bir vali miydi kurtce sarkı soylenmesine izin vermeyen?
19 Temmuz 2007 23:43
şıracı
mavi_mavi demis ki:
Türklüğü damarında hissetmeyenler gitsin başka ırktan olsun o zaman. Türklük ayrıcalıktır, hangi milletin geçmişi bizimki kadar şanlıdır?? bizim damarlarımızda dolaşan kanımızda asillik var; geçmişten gelip geleceğe yansıyan!! geleceğin liderleri biziz!!! bunları hissedemiyorsanız Türküm demeyin bari..
işte bu ırkçılıktır
119 Temmuz 2007 23:43
ot
:)))))))))))))))
kusura bakma tutamadim kendimi guldum. maphiesto gibi davrandim pardon...
mavi_mavi demis ki:
19 Temmuz 2007 23:43
şıracı
82 anayasasında bazı dillerin kanunla yasaklanabilmesi die bi ama cıkıyordu AB reformları kapsamında deiştirildi..
bknz..bülent tanör türk anayasa hukuku
19 Temmuz 2007 23:44
peter pan
yani neden kabullenemiosun Türk olmayi????
demişsin. benim hakkımda yanlış bir şey yazarsan buna kızarım.
ki hiç bir mesajımda rahatsız olduğumu beirtmedim. bazı insanların rahatsız olduğunu, bu yüzden kargaşa olduğunu söyledim.
daha önce de dediğimi yanlış anlamıştın. ben bir örneğin uyumsuzluğundan bahsederken, sen konuyu farklı yönlere çekmiştin. bu iki oldu, ve Türk olmaktan rahatsız olmadığım halde bana böyle bir şey söylemeni iftira olarak algılarım. celallenirim de doğal olarak.
e bundan sonra iyi okuyup değerlendirirsen yazılarımı ve mesajlarımı sevinirim.
mephisto ® demis ki:
peter pan ben gayet kendimdeyim,yazdiklarin da genel olarak Türklük kavramindan rahatsiz oluyormusun gibi,ben de aciklama yaptim ve sana sadece bir soru sordum,neden hemen saldiriya geciyorsun?
madem Türklük kavramindan rahatsiz olanlari savunabilecek kadar empati kurabilen bi insansin simdi Türklük kavrami kadar agir olmayan bi konu icin neden uysal olamiosun???
bana gayet bir insan gibi ;
ben Türklüğü kabullenmedim degil,sanırım yanlış anlıyorsun.rahatsiz olan varsa Türk yerine Türkiye vatandasiyim desinler dedim....
diyecegne....
19 Temmuz 2007 23:44
mavi_mavi
işte bu ırkçılıktır
hangi ülke bizim gibi büyük olmayı hak ediyo.. ben ırkçılık da saygıyla yapıyorum. diğer ırkları asıp kesmiyorum, onlara da değer veriyorum, öyle kaç samimi dostum var.. bunu yapamayıp da atıp tutanlar utansın!
219 Temmuz 2007 23:45
parnassius
fasist devletin temelidir. egitimi kullaniyor devlet kendi politikalari icin. ve biz de buna oyle bir baglanıyoruz ki cocuk yastan beri bugun bile turkum dogruyum calıskanım diyoruz...
arkadasım sne faşistik nedir ciden bilmiosun kimse o çocukları oraya zorla götürüp türküm doğruyum die yemin ettirmio fasistlikte zorlama vardır bizim ülkemizde zorlama yok herkez istediği okula gider tek okul türk okulları deil türkiyede ayrıca t.c yasayan herkes t.c nin ewlatlarıdır
19 Temmuz 2007 23:45
şıracı
bengüsu demis ki:
fasist devletin temelidir. egitimi kullaniyor devlet kendi politikalari icin. ve biz de buna oyle bir baglanıyoruz ki cocuk yastan beri bugun bile turkum dogruyum calıskanım diyoruz...
arkadasım sne faşistik nedir ciden bilmiosun kimse o çocukları oraya zorla götürüp türküm doğruyum die yemin ettirmio fasistlikte zorlama vardır bizim ülkemizde zorlama yok herkez istediği okula gider tek okul türk okulları deil türkiyede ayrıca t.c yasayan herkes t.c nin ewlatlarıdır
azınlıklar dışında kimsenin ülke içinde öle bir hakkı yoktur
19 Temmuz 2007 23:46
ot
nasıl zorla goturulmuyor. saka mı bu? ilkokulda oluyor bunlar? ve devletin okullarinda da bu sozler zorla soyletiliyor...
bengüsu demis ki:
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12810
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.