ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Türk Olmak

Sayfalar: 1  2  3  4  5  20  21  22  32  33  34  35  36  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 241 - 252

**mephisto** ®
**mephisto** ®

şıracı demis ki:

türkiye vatandasıyım demekle türküm demek arasında fark var cünkü

asimile olmak mi?
benim,ya da ailemin ya da dedelerimin secme sansi varken bunu kabul ederek burda yasadilar,yasiyoruz ve yurekten bagliyiz.
asimile politikasi olsa Türkiye'nin bugun lazca,kürtce,cerkezce sarki,turku soyleyen grup ve sarkicilar nasi hala var,nasi hala soyleyebiliyorlar????
19 Temmuz 2007 23:41   mesajın adresini al  

mavi_mavi
mavi_mavi
Türklüğü damarında hissetmeyenler gitsin başka ırktan olsun o zaman. Türklük ayrıcalıktır, hangi milletin geçmişi bizimki kadar şanlıdır?? bizim damarlarımızda dolaşan kanımızda asillik var; geçmişten gelip geleceğe yansıyan!! geleceğin liderleri biziz!!! bunları hissedemiyorsanız Türküm demeyin bari..
19 Temmuz 2007 23:42   mesajın adresini al  

şıracı
şıracı
2002 den önce merak etme onlarda engelleniodu
19 Temmuz 2007 23:42   mesajın adresini al  

ot
ot
asimile politikasi olsa Türkiye'nin bugun lazca,kürtce,cerkezce sarki,turku soyleyen grup ve sarkicilar nasi hala var,nasi hala soyleyebiliyorlar????

az kaldilar az. en son bir vali miydi kurtce sarkı soylenmesine izin vermeyen?
19 Temmuz 2007 23:43   mesajın adresini al  

şıracı
şıracı
mavi_mavi demis ki:

Türklüğü damarında hissetmeyenler gitsin başka ırktan olsun o zaman. Türklük ayrıcalıktır, hangi milletin geçmişi bizimki kadar şanlıdır?? bizim damarlarımızda dolaşan kanımızda asillik var; geçmişten gelip geleceğe yansıyan!! geleceğin liderleri biziz!!! bunları hissedemiyorsanız Türküm demeyin bari..

işte bu ırkçılıktır
 1   19 Temmuz 2007 23:43   mesajın adresini al  

ot
ot
:)))))))))))))))
kusura bakma tutamadim kendimi guldum. maphiesto gibi davrandim pardon...

mavi_mavi demis ki:

19 Temmuz 2007 23:43   mesajın adresini al  

şıracı
şıracı
82 anayasasında bazı dillerin kanunla yasaklanabilmesi die bi ama cıkıyordu AB reformları kapsamında deiştirildi..

bknz..bülent tanör türk anayasa hukuku
19 Temmuz 2007 23:44   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
yani neden kabullenemiosun Türk olmayi????
demişsin. benim hakkımda yanlış bir şey yazarsan buna kızarım.
ki hiç bir mesajımda rahatsız olduğumu beirtmedim. bazı insanların rahatsız olduğunu, bu yüzden kargaşa olduğunu söyledim.
daha önce de dediğimi yanlış anlamıştın. ben bir örneğin uyumsuzluğundan bahsederken, sen konuyu farklı yönlere çekmiştin. bu iki oldu, ve Türk olmaktan rahatsız olmadığım halde bana böyle bir şey söylemeni iftira olarak algılarım. celallenirim de doğal olarak.
e bundan sonra iyi okuyup değerlendirirsen yazılarımı ve mesajlarımı sevinirim.

mephisto ® demis ki:

peter pan ben gayet kendimdeyim,yazdiklarin da genel olarak Türklük kavramindan rahatsiz oluyormusun gibi,ben de aciklama yaptim ve sana sadece bir soru sordum,neden hemen saldiriya geciyorsun?
madem Türklük kavramindan rahatsiz olanlari savunabilecek kadar empati kurabilen bi insansin simdi Türklük kavrami kadar agir olmayan bi konu icin neden uysal olamiosun???
bana gayet bir insan gibi ;
ben Türklüğü kabullenmedim degil,sanırım yanlış anlıyorsun.rahatsiz olan varsa Türk yerine Türkiye vatandasiyim desinler dedim....
diyecegne....

19 Temmuz 2007 23:44   mesajın adresini al  

mavi_mavi
mavi_mavi
işte bu ırkçılıktır

hangi ülke bizim gibi büyük olmayı hak ediyo.. ben ırkçılık da saygıyla yapıyorum. diğer ırkları asıp kesmiyorum, onlara da değer veriyorum, öyle kaç samimi dostum var.. bunu yapamayıp da atıp tutanlar utansın!
 2   19 Temmuz 2007 23:45   mesajın adresini al  

parnassius
parnassius
fasist devletin temelidir. egitimi kullaniyor devlet kendi politikalari icin. ve biz de buna oyle bir baglanıyoruz ki cocuk yastan beri bugun bile turkum dogruyum calıskanım diyoruz...
arkadasım sne faşistik nedir ciden bilmiosun kimse o çocukları oraya zorla götürüp türküm doğruyum die yemin ettirmio fasistlikte zorlama vardır bizim ülkemizde zorlama yok herkez istediği okula gider tek okul türk okulları deil türkiyede ayrıca t.c yasayan herkes t.c nin ewlatlarıdır
19 Temmuz 2007 23:45   mesajın adresini al  

şıracı
şıracı
bengüsu demis ki:

fasist devletin temelidir. egitimi kullaniyor devlet kendi politikalari icin. ve biz de buna oyle bir baglanıyoruz ki cocuk yastan beri bugun bile turkum dogruyum calıskanım diyoruz...
arkadasım sne faşistik nedir ciden bilmiosun kimse o çocukları oraya zorla götürüp türküm doğruyum die yemin ettirmio fasistlikte zorlama vardır bizim ülkemizde zorlama yok herkez istediği okula gider tek okul türk okulları deil türkiyede ayrıca t.c yasayan herkes t.c nin ewlatlarıdır

azınlıklar dışında kimsenin ülke içinde öle bir hakkı yoktur
19 Temmuz 2007 23:46   mesajın adresini al  

ot
ot
nasıl zorla goturulmuyor. saka mı bu? ilkokulda oluyor bunlar? ve devletin okullarinda da bu sozler zorla soyletiliyor...

bengüsu demis ki:

19 Temmuz 2007 23:47   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  20  21  22  32  33  34  35  36  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 241 - 252

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008