Ben baktım pek tanıdık yok arkadaslara soluyom siteyi:) Sitenin amacına pek uymasa da.....
11 Aralık 2005 23:41
kretzsche
sitenin amacına niye uymasın ki? daha çok kişi kullanırsa daha iyi işte her türden bilgi paylaşımı yapılır kaynak artar hehehe :)
11 Aralık 2005 23:44
sarimsak
Siz ODTÜ'de karşılaşıyonuzdur tabi. (ODTÜ sayfası oldu bu)
ben teeeee mimarlık fakültesindeyim, hepiniz müh. kısmındasınız
12 Aralık 2005 01:59
yasin altunkaynak
hakkaten yaw bi türlü rastlaşamıyoruz
(sanki essexden başka üye varda, karşılaşacaz bi de üstüne :D :D )
12 Aralık 2005 02:04
çokrail
ben bugün rastladım..hatta konuştuk ta biraz.. benim arkadasımın arkadasıymıs ona notebook falan soruyodu ben de muhabbete girim biraz tavsiye verdim :))
12 Aralık 2005 02:14
damla
biz damla damla dilek hep karşılaşıorus:D ama dierlerini görmüorum
forumlarda bi kac kez denk geldi ituden..masallah baktımda burdaki itulu potansiyeline hepsi alayına muhendislik.:).cok da giren yok forumlara ama..kampuslerde ayrı olunca ben kimseyi görmuorum vallahi..tanıdıım burda olup da tanıdıgım arkadaslarımı bile görmuorm yaa :/
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1281
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.