ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaşlar diğer forumların bütünlüğünü bozmamak açısından tartışmalarınızı burada yapmaya davet ediyorum sizi :D
15 Ekim 2005 01:56
ada
birden tartışma konusuyla ilgili başlık bulunamazsa buraya atsın insanlar kendilerini sonra kategorilere ayrılırlar:))))
15 Ekim 2005 02:00
ada
namım benden önce geliyo galiba :))) sorun değil buraya sıçrayabilirler onun için açtık bu formu
15 Ekim 2005 02:21
damla
ii olmuş bence:) güsel bi başlıkbenimkinden ii en azından :)
15 Ekim 2005 02:24
ada
doğru tanıtmış nafiz beni soyadımla uyumlu olarak :))) ne dedi nafiz sana merak ettim . aşk mı para mı formu silindi mi bana mı öle geliyo
15 Ekim 2005 02:25
damla
ya bi kere o başlık bana ait olduu için savuna bilirim..bu siteyi daml adie bi arkadaşım söledi giridm.ee ne güsel fln snr dedim bizim okulla ilgili bişi yok yazılmamış ki eminim okuldan birileri vardır e ne var bunda..ne yazsaydım pardonda...diğerleri gibi yok hangi çocuk yakışıklı yok park sorunu.taraflı ve at gözlüklerinizle bakmaın.. lütfen
15 Ekim 2005 02:26
ada
adem senin fikirlerine tamamen karşıyım her konuda ,burçin seni de son lafın için siteden atmak istiyorum ,damla damla damla diyecek söz bulamıyorum :))) işte polemik
15 Ekim 2005 02:32
ada
adem şaka bi yana gerçek aşkın paraya tercih edilebileceğine inanamıyorum inanmak istemiyorum
15 Ekim 2005 02:33
vulcao
Noluyo lan karısmıs ortam :)
15 Ekim 2005 02:36
ada
muhattabım değilsiniz bu saatten sonra :D
15 Ekim 2005 02:37
edanir
karışır sanane
15 Ekim 2005 02:38
vulcao
kim atıyo burcın seni noluyo lan yakarız!!! :)
15 Ekim 2005 02:38
vulcao
iyi iyi bunlar iyidir :) fikir savaşları :) her zaman olmalı :)
15 Ekim 2005 02:43
negative
noluyo burda dağıtırım
15 Ekim 2005 02:45
negative
bi üstteki polemik forumuna giriş mesajımdı
15 Ekim 2005 02:45
ada
bak burçin nafizden detayları alırım gelirim oraya :)))) adem bardağın dolu tarafını gör bence :P
15 Ekim 2005 02:46
ada
volkan sen hiç konuşma künefeni yap öle gel kapıma
edanir
soyadlarınız bile polemik yaratıyo vallaa
vulcao
abi Gözde yi biliirm sinirlidir dikkatli olun bence :)
her an ekrandan bir el kafanıza gelebilir :)
GÖzdecim cok da iyidir ama:) okul mokul onu bağlanmaz insan olun onun yanında:)
Gözdeee künefe gelıyo
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/128
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!