ve sen,onları öldürenlerin sıradan,günlük hayattaki insanlar olduğuna inanıosn öle mi?
ümük sıkan demis ki:
glycerine, baskın oran ne demişse doğru demiş bu ülkede, ermeniler, rahipler, hristiyanlar öldürülüyor son 3 aydır sence tehtit etmiyor mu :)
19 Temmuz 2007 18:52
memeth
senin komplo teorilerin var belli :)
ve sen,onları öldürenlerin sıradan,günlük hayattaki insanlar olduğuna inanıosn öle mi?
19 Temmuz 2007 18:55
-glycerine-
sn o türk bayraklı videoyu gördün diil mi?kim yaptı snce onu?adamlar kndi ağzıyla sölemedi mi bizi devlet kullandı die?
ümük sıkan demis ki:
senin komplo teorilerin var belli :)
19 Temmuz 2007 19:01
-glycerine-
ya 2 dk önce yazdığınız şeyler bile inkar ediosunuz abi.Sen demedin mi bn chp nin sol parti olduğuna inanmıorm die?bn mi uydurdum?
.lustrall. demis ki:
glycerine radikalle yazdıklarının ne alakası var abi? her konuyu aynı yere çekiyorsunuz yaf, yeter be. ben radikal gazetesini savundum bu forumlarda başka birşeyi değil, radikal gazetesini savunurkende chp yi hep eleştirmedigi için yadırganmasının yersiz oldugunu anlatmaya çalıştım chp nin sol duruşu hakkında yorumlarda bulunarak. başlıgı ve diger mesajları okuyup sonra yazalım, radikalin yazarlarından bahsedelim olur mu?
19 Temmuz 2007 19:03
*jakoben*
okumadan cevap verme alışkanlığı olan bazı arkadaşlar var..
öncelikle yazımı ve alıntımı doğru dürüst ve tamamen okurlar ise
bana bazı gereksiz ve ukala sorular sorulmazdı..
hemen ezberler yola sokulmuş efendim chp yi sol olarak mı görüyorsunuz
efendim isterseniz sol nedir ne değildir başka başlıkta tartışırız
chp ebetteki tamamen sol bir parti değildir zaten sol ifadeside fazla
geneldir
bazı okuma özürlüler için oldukça basite indirgeyerek özetleyecem:
Radikal gazetesi ki <Aydın Doğanındır ve 2.cumhuriyetçi artıkları ve
yeni türeyen turuncu solcuların günümüz koşullarında
CHP ye yönelik aşırı tutumları ve neredeyse AKAPE ye değinmemeleri
ART niyetlidir...
konuyla ilgili daha entellektüel bigi için alıntıya bakınız..
memeth
kamer gençin 4 dönem vekillik yaptığı ülkede baskın orana, ufuk urasa laf söylemek saçma sadece ilk yazıya itafen, konuyla alakasız tartışmayada girmeyelim bence
.lustrall.
bunlar birdaha okusana sen glycerince
ben radikal gazetesini savundum bu forumlarda başka birşeyi değil, radikal gazetesini savunurkende chp yi hep eleştirmedigi için yadırganmasının yersiz oldugunu anlatmaya çalıştım chp nin sol duruşu hakkında yorumlarda bulunarak
.lustrall. demis ki:
glycerine radikalle yazdıklarının ne alakası var abi? her konuyu aynı yere çekiyorsunuz yaf, yeter be. ben radikal gazetesini savundum bu forumlarda başka birşeyi değil, radikal gazetesini savunurkende chp yi hep eleştirmedigi için yadırganmasının yersiz oldugunu anlatmaya çalıştım chp nin sol duruşu hakkında yorumlarda bulunarak. başlıgı ve diger mesajları okuyup sonra yazalım, radikalin yazarlarından bahsedelim olur mu?
19 Temmuz 2007 19:10
-glycerine-
bu ne abi?böle mi eleştirdin radikali?bn ilk olarak bu msjına cvp vermedim mi snin?
.lustrall. demis ki:
ya ben chp nin sol bir parti olduguna asla ve asla inanmıyorum zaten. hangi sol parti burjuva - elit kesimin partisi olabilmiştirki chp den başka. bu deniz baykal 99 seçimlerinde büyk hüsrana ugrayıp istifa eden ve 1,5 yıl sonra değiştim ben artık hükümet yıkmak yok, hükümet kurmak var, herşeye muhalefet olmayacagız diyen bir adam. bu adamın solla yakından uzaktan ilşkisi yok. çıkarları nereye gösterirse o yöne gidiyor.
19 Temmuz 2007 19:13
chi sj
tamam seni sitenin en zekisi ilan ettik..hadi git kovalarınla oyna şimdi
*jakoben* demis ki:
geneldir
ART niyetlidir...
19 Temmuz 2007 19:18
.lustrall.
abi sana ben altan öymen in ve türker alkan ın akp yi yerden yere vuran 2 yazısını ki bugun yazılmış olan 2 yazıyı koydum forumlara. okumadan dinlemeden işkembeden sallama kardeşim. bütün mesajlar oku forumlardai sonra konuş. çamur at izi kalsın felsefesiyle bir yere kadar. somut delil istedin yazdıkta. amacın nedir bilmiyorum senin anlamadım çözemedimde
*jakoben* demis ki:
geneldir
ART niyetlidir...
19 Temmuz 2007 19:25
.lustrall.
bana cevap vermiyorsun glycerine, sen kendi cevaplarını bana anlaytmaya kalkıyorsun. yanlışlıgnı hiç sorgulamıyorsun. karşı fikrinse doğrulugunu hiç sorgulamıyorsun. olaylarn ortasından daldın, önceki msjları hiç okumadın ve bana cevap vermeye kalkıyorsun. farkında deilsin ama olayıda saptırıyorsun.
19 Temmuz 2007 19:28
-glycerine-
peki lustrall kusura bakma.
.lustrall. demis ki:
bana cevap vermiyorsun glycerine, sen kendi cevaplarını bana anlaytmaya kalkıyorsun. yanlışlıgnı hiç sorgulamıyorsun. karşı fikrinse doğrulugunu hiç sorgulamıyorsun. olaylarn ortasından daldın, önceki msjları hiç okumadın ve bana cevap vermeye kalkıyorsun. farkında deilsin ama olayıda saptırıyorsun.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12794
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.