ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Çok garip bir anne baba tarafından büyütülen Amelie, gündüzleri Paris'te bir kafede garson olarak çalışırken akşamlarını küçük apartman dairesinde yalnız olarak geçirmektedir. Hiçbir arkadaşı ve hayattan beklentisi olmayan bu utangaç ve sevimli genç kadının hayatı kısa zaman içinde değişmek üzeredir.
Banyosunda yıllar öncesinden kalma bir kutu bulan Amelie, sahibini bularak kutuyu ona verir. Böylece çevresindeki insanlara yardım ederek yaşamlarını iyileştirmeye karar verir. Bu arada karşılaştığı Nino adlı bir adamdan çok hoşlanır ama onunla konuşmaya cesaret edip kendi hayatını da değiştirebilecek midir?
Yönetmen :Jean-Pierre Jeunet
Yapımcı :Jean-Marc Deschamps,Claudie Ossard
Senaryo yazarı :Guillaume Laurant,Jean-Pierre Jeunet
Oyuncular :Audrey Tautou,Mathieu Kassovitz,Serge Merlin,Jamel Debbouze
Film müzikleri :Yann Tiersen
Yapım yılı, ülkesi :2001, Fransa
Süre :122 dakika
Dil :Fransızca
Bütçe :11,400,000 Euro
filmin soundtracklerini yann tiersen'ın hazırladığı,yönetmenliğini Jean-Pierre Jeunet'ın yaptığı süper fransız filmi..böyle bir filmin başlığının olması gerektiğini düşündüm..amelie'nin de şirinliğine hayran kaldım:P
en sevdiğim sahnesi amelie'nin acaba su an kaç kişi orgazm oluyor dediğisahnedir :))
19 Temmuz 2007 01:02
auxara
filmin 2 müziğini duydum gerçekten güzeldi.benim erkek arkadaşım da bayılıyo bu kadına.anlamadım gitti.neden?bildiğin kısa saçlı fransız işte..
19 Temmuz 2007 10:53
blackcat
aaa süper bir filimdi hazır aklıma gelmişken tekrardan izleyim:)
19 Temmuz 2007 11:04
denizhan
bu filmin başlığının açılması iyi olmuş.
defalarca seyretsem de bıkmayacağım bir filmdir, herkesin de izlemesini isterim.
ayrıca audrey tautou, bir gülücükle bütün filmi nasıl taşıdın be mübarek ?!
yönetmen jeunet'nin de hakkı yenemez tabii.
10 üzerinden 10 !
19 Temmuz 2007 14:25
panik_yok
benden film isteyen erkek arkadaşlara överek cdsini verip geri geldiginde izlerken sana çok sövdük hacım kusura bakma dedikleri film
19 Temmuz 2007 14:26
petite
fıght clubdan sonra en çok konuşulan ve hala kazınmayan film
20 Temmuz 2007 17:25
souvereign jr.
en güzel fransız filmlerinden. audrey tautou çok şirin :) çok da güzel oynamış. özellikle filmin müzikleri çok güzel. akordeon sesine bitiyo insan...
Le jour d'avant 'ın müziği çok güzel...
3 Ekim 2007 18:37
denizhan
bütün paris'in aynı anda orgazm olduğu sahne aklıma geldi şimdi =)
3 Ekim 2007 20:25
cigdém
amelie anlatılmaz yaşanır :) ondan aldığım keyf hiç eksilmez benim :) defalarca izleyebilirim sıkılmadan.
3 Ekim 2007 20:48
roxie
daha baslarken giris muzigiyle insanın icini ısıtan iyilik yapma istegiyle dolduran film :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12790
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!