ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > ortakantin.com > -anket- Siteye hangi bölümler eklenebilir?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

şekip
şekip
Kazım popstar tabi kim olacak. Hayranları grup kurdu, toplu jilet eylemleri gerçekleştiriyoruz. =)
12 Aralık 2005 15:48   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
hahaha yok ya o bakımdan söylemedim:) ben kullanmam zaten bu özelliği olsa da. bu lafları duyduktan sonra :P hem asıl popstar sizlersiniz benim ne alakam var şimdi. hani bolca arkadaşın vardı şekip? d: hehe sen favorisin!!
12 Aralık 2005 15:50   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Arkadaş ayrı şey hayran ayrı şey Kazımçımp, ben istesem arkadaşlarım bana günahını vermez. Senin için kendimizi jiletliyoruz hülean!
12 Aralık 2005 15:52   mesajın adresini al  

the bad one
the bad one
siteye 1.Chat odası ama guzel bir sekilde olsun mesela degısık kızların odası erkeklerın odası bırde genel olsun 2. Anket (güncel) 3.Guncel konular hakkında yani bizi genleri ilgilendiren haber baslıkları olabilir.forumlarda kullanıbılcek ve tartısalabılecek. 4. mesela degisşiklik olarak duvar yazıları permission la gelmeli bence ilk once profil sahibi gormeli ve izin vermeli. Mesajlaşma olayından gayet menunum.5. Forum kitlemek yerine forumları acanlara özel mesaj atılıp uyarılması, ve belırlı sayıda tekrarlanmada atılması.6. fotoların daha çok koyulmasını istiyorum. 7. game bolumu acılabılır ve site uyelerı arasında turnuvalar yapılabılır(mesela bir bayan bir bey ) okey turnuvası gibi. 8 . admin tarafından yapılan bir yarısmada herkesin katılıp , kullanıcıların bildiginde ozel imkanlar ve ozellıkler eklenmesı ornek olarak anasayfada profilinin cıkması bu haftanın yarısmasını kazan kişi olarak. ve kişilere kzandıkları yarışmalarda başlarına yıldız koyulması. simdilik bu kadar ! tesekkurler umarım dikkate alınır.
12 Aralık 2005 17:51   mesajın adresini al  

ortakantin.com
ortakantin.com
Selamlar arkadaşlar,
fikirleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederiz
Fikirlerinizi tabii ki dikkate alıyoruz
Zaman ve imkan buldukça siteyi geliştirmeye çalışıyoruz.

Size de tabii daha çok arkadaşınızı davet etmek düşüyor :)

Teşekkürler
12 Aralık 2005 19:22   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
surf yapmanın tadı orda yav.. refresh de etmezsek kilo falan alırız valla monitöre bakıp bekleyelim mi bütün gün :)
12 Aralık 2005 19:40   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Hem uzun birşey okurken çat diye kendi kendisini refreshliyor bazı sitelerde, deliriyorum. İyidir bence de böyle. F5 eskitiyoruz işte misler gibi.
12 Aralık 2005 19:48   mesajın adresini al  

tuna
tuna
gruplarımda da arkadaşlarımdakiler gibi grup panosuna en son mesaj gelen grup en üste gelecek şekilde bi sıralandırma yapılabilir?? mi?? yapılır yapılır =)
12 Aralık 2005 20:10   mesajın adresini al  

tuna
tuna
oleyyyy..
böyle olması iyi ön sevişmeyi geçip direk olaya girmemi sağlayacaktır..
benim de istediğim buydu zaten.. :))
15 Aralık 2005 22:43   mesajın adresini al  

kluge
kluge
oyun olsun oyun:D yaww şöle sitedekilerle oynaabileceimiz deişik oyunlar olsuunn:D hem oyun oyanalım hem muhabbet edelim
17 Aralık 2005 01:09   mesajın adresini al  

the divine comedian
the divine comedian
sitenin farklı bölümlerden ziyade çok ama çok iyi bir tasarımcıya ihtiyacı var bence. baştan sona elden geçse yeridir. hatta tasarım sürecinde belirli noktalarda çeşitli screenshotlar siteye anket şeklinde eklenip kullanıcıların oylamasına da sunulabilir.
17 Aralık 2005 04:17   mesajın adresini al  

the divine comedian
the divine comedian
profiller konusunda da bir seçim sunulması taraftarıyım. isteyen işaret koyup herkes/sadece arkadaşlarım/sadece bizim okuldan olanlar/arkadaşlarım ve okuldan olanlar (seçenekler çoğaltılabilir) görebilsin diyebilsin. en mantıklısı.

yoksa görsün görmesinle bir yere varılmaz kanımca.
17 Aralık 2005 20:10   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008