ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > ortakantin.com > -anket- Siteye hangi bölümler eklenebilir?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

kretzsche
kretzsche
Gruplara el atmak derken, her grup kendi kendine işliyor zaten. Her grubu o konuyla ilgili birisi kuruyor, ve o konuyla ilgili insanlar üye oluyor. Kim çıkıp da bütün grupları yönetebilir ki
12 Aralık 2005 00:17   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
vadi haklı. gruplar kurucuların eliinde birşey yapmak isteyen yapar. yalnız nasıl bir çözüm olur ama selam naber mesajlarını atanlara laf sokmak bile sıkıyor artık. laf sokmayı geçtim engellemek bile. hoş daha hiç engellemedim ama.. d: yonja vs tarzı kullanıma karşıyım bunu belirtmek için yazdım aslında bunları. yoksa bir çözümü olmadığını biliyorum..:)) karşı cins avına hayırrr..!!! hehe
12 Aralık 2005 00:23   mesajın adresini al  

damla
damla
bence forumlar sondan başlamalı...okumak için açıldıında 1 2 3 deilde 3 2 1
12 Aralık 2005 00:28   mesajın adresini al  

damla
damla
evet anket tarzı bişilerde güzel olabilir. yüzdeler çıkartırız:D
12 Aralık 2005 00:32   mesajın adresini al  

aysu
aysu
yaa şu forum sayfaları daha kısa olsun çarşaf gibi deil..
dun aksam da konuşmustuk zaten...
12 Aralık 2005 00:41   mesajın adresini al  

palali
palali
forum sayfalarına ulaşımda son sayfaya direk olarak ulaşma fikri güzeldi bence. anket konusunda ise zaten yaptığımız iş bir nevi ankete benzemiyormu? bir fikir atılıyor ortaya direk evet yada hayır diye tuşa basmak yerine genelde fikirlerimizide açıklıyoruz uzun uzun.
12 Aralık 2005 00:57   mesajın adresini al  

kralinondegideni
kralinondegideni
Zaten ben de gidip aaa şu adam profiline ne yazmış diye pek de bakmam ama forumlarla ilgilenmeyen adam siteden uzaklaşıyor ve bir müddet sonra hiç girmez oluyor siteye. Yazılan bloglarda öyle hayati bilgiler yazılacak değil.. Ayrıca zaten yazılan blogları hatırı sayılı bir kite okuyor zaten,herkesin okumasında ne sakınca olabilir ki(Ne yani çekiniyor olsanız şu durumda da yazmazsınız zaten, temel maksat karşı çıkmaktaki- yok hoca ben ağır adamım tarzı bir imaj oluşturmaktır)..
12 Aralık 2005 07:32   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Blogla alakası yoktu benim dediğimin. Telefon numarası, adres ve benzeri kişisel bilgilerim var profilimde.
12 Aralık 2005 08:32   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
siteye girdiğimizde online gözükmeme seçeneği olsun. ancak onlline gözükmüyorken mesaj atılmasın ne gruplara, ne forumlara ne de özel mesaj. ruh gibi dolaşalım sitenin içinde..:) fantezi gibi oldu biraz ama.. d:
12 Aralık 2005 15:27   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Adam popstar oldu başımıza ya!
12 Aralık 2005 15:39   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
haha. ne alaka ?
12 Aralık 2005 15:42   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Görünmez gözlemcilikler, hayranlarım beni görmesinler, ben istediğim zaman ulaşayım ama bana ulaşamasınlar filan. İki yarma üyeyi sana koruma da yapalım istersen hehehe
12 Aralık 2005 15:47   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008