| |
ortakantin.com
|
Merhaba,
siteye eklenirse kullanımı artıracak ve daha keyifli hale getirecek fikirleriniz var mı? Varsa yazar mısınız?
Örnek olarak ortak bir "resim albümü" eklemeyi düşünüyoruz. Resimler çeşitli kategoriler altında siteye eklenecek, yorumlanabilecek vs.
Bunun gibi fikirleriniz varsa lütfen bu başlık altına yazın. Başlığın kullanışlılığını kaybetmemesi için başlık konusu dışında yorumlar lütfen eklemeyin. Teşekkürler
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
tuna
|
güncel ve son başlıklar kısmında forum başlıklarının yanına en son hangi sayfaya ulaşmışsa onun numarası eklenerek direk numaraya tıklanıp son sayfaya ulaşılması sağlanabilir..
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
soulfly free
|
ulan adı üstünde, anket ekleyin ankeeettt :))))
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
1 foto değilde 5 foto ekleyelim daha güzel olur
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
chat odası açılırsa forum yalan olur
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
şekip
|
Chat odası ne ya, sitede ne konuşulduğu belli olmayacak. IRC hala deli divane gibi işliyor, komunite sitesinde çet odasına gerek yok. Çünkü anonimite artacak ve olup bitenden o anda orada olmayanlar haberdar olamayacak. Bunun yerine mesaj oylama olayı koyalım daha iyi. Forumu düzeltmek istiyorsak yani. Şeref kürsüsü, haftanın rüküşü filan da seçeriz mesajlar arasında. Kazım rüküşler kralı olur gerçi kesin.
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
şehir bolumu acılsın mesela ankarada bi etkinlik olcaksa onun altında acılsın da nerdeydi bu forum die aramayalım
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
$
|
Insanlarin forumlara yolladigi mesajlara profillerinden girip bakarken, mesajin ustune tiklandiginda forumda direk o mesaja gitsin. Sayfanin basindan baslamasin direk.
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
şekip
|
Abi profilimden msnime bak ekle bir güzel misler gibi, chat odasında mod durması gerekecek bir de filan. Site bünyesinde o tarz kalıcı olmayan konuşmalar olursa format kayar. Diyecek bir şeyi olmayanlara aha buyrun size alan denilmiş olunur, teşvik olur bu da. Forumlar arınmış olur diyorsunuz, ama chat alanında takılacak insanlar zamanla site genelinde çoğalırlar ve chat odasında yazmak dururken foruma yazmayacak olan bir diğer kısım da bunlara eklenince forumlar ölür, sitenin iletişim merkezi chat odası olur bu da iğrenç bir durum olur. Bence hem gereksiz hem de tehlikeli.
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
moderatör kimliğini açıklasın :P
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
abi bu şehir olayı olsn ama:) mesela konser filan olduğunda işe yarar
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
profilim de görünmesin, chat odası da olmasın, fazla resim seçeneği de olmasın. sitenin formatını bozmanın anlamı yok. ne bu ya ? insanları incelemek için girmiyoruz buraya . yoksa öyle mi?
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
kralinondegideni
|
Bence en önemli meselelerden biri herkes herkesin profilini görsün abiciim. Madem aramızda sapık zihniyetli şahısların varlığından endişe edilerek böyle bir uygulama yapılmış, Haremlik selamlık da olsun o zaman. Erkekler sadece kendi üniversitesinde okuya erkeğin profilini görsün. Yok yani ne var ki insanların profilinde çok gizli bilgiler mi var ki böyle bir uygulama var..
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
şekip
|
İstemiyorum ben, profilimde bir ton şey yazıyor. Arkadaş listeme aldığım insanların bir gün ihtiyacı olur diye bunları yazıyorum. İnsanları da bu kriterle arkadaş listeme alıyorum bir nevi. Yoksa benim bu sitede şu kadar tanıdığım adam var demek için değil. İsteyen açabilsin, herkese göstermek isteyenler varsa. Sitenin asıl olayı profillerin herkes tarafından görülememesi zaten. Oldukça da iyi bir özellik. Forumlarda dönen geyikler üzerinden kuruluyor ahbaplıklar ve bu da bir şekilde içerik alt yapısı gerektiriyor, bu da çöpçatan sitesi formatından uzaklaştırıyor siteyi. Son derece iyi bir özellik.
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
kralinondegideni
|
Evet o zaman sadece arkadaş listendeki elemanlar görsün profilini...
|
|
~ 993 gün
|
|
| |