muhtarın kızıyla evlenmiş marabanın biri neyse gerdeğe girmişler
muhtarın kızı - ben muhtar kızıyım alta geçmem demiş
maraba cevap vermiş - valla benim için farketmez zikilecek olan sensin nede olsa .....
21 Temmuz 2007 20:34
eterlielbisemudguard
hangi acıdan baktığımıza bağlı (derim ve ORTADAN bi cevap vermiş olurum)
21 Temmuz 2007 20:45
at@kner
abi şuan itibari ile en mağdur benim... çünkü en altta ben varım...
3 Ekim 2007 18:10
at@kner
yok mu beni bu mağduriyetten kurtaracak babayiğit????
3 Ekim 2007 18:10
thyrfing (reload)
ilk yarı 1 maçsonucu 2
~ 26 gün
cherryjuice
bıse anlamadım pek ya:D
walic23 demis ki: resme öre yorumlayın anasını satttim üstteki mi alttaki mi mağdur yoksa bu forumu açan mı mağdur,alın size hem oyun hem geyik anasını sattim(daha önce açılmamış gözüküyor açılmışsa bağışlayın-ARKADAŞLAR BEN PEK DERDİMİ ANLATAMADIM AMA NERDEN AKLIMA GELDİĞİNİ SÖYLİM BİZ LİSEDEYKEN Bİ KIZ İLE ERKEĞİ TUVALETTE O BİÇİM YAKALAMIŞLARDI, SONRA İKİSİDE OKULDAN ATILDI. BİZ DE ARKADAŞLARLA GEYİK YAPTIK KİM MAĞDURSA O AFFEDİLSİN OKULDAN ATILMASIN.. YANİ ALTTAKİ Mİ MAĞDURDU YOKSA ÜSTTEKİ Mİ DİYE GEYİK YAPTIK YANİ NE BİLİM İŞTE BENDE OYUN BÖLÜMÜNE AÇTIM MALUM OYUN BÖLÜMÜNE SADECE ALTTAKİ ÜSTTEKİ MUHABBETİ OLUYO AMA SİZ BENİ KIRMAYIP YORUM YAZIN YA:))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12788
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.