ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > eşcinsellik - Tercih meselesi mi?...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

şekip
şekip
Oha kavga var!
11 Aralık 2005 20:37   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
bana italyan gibi geldi
11 Aralık 2005 20:40   mesajın adresini al  

zz
zz
'Etre fort comme un Turque'

'Turk kadar güçlü' die bi deyimleri var asıl ..dierini ben duymamıstım yaa
11 Aralık 2005 20:44   mesajın adresini al  

tuna
tuna
Fransızlar eşcinsel.... :)
11 Aralık 2005 20:45   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Ülkelerin birbirleri hakkında zilyon tane deyimi var, Fransızlar bize aptal demiş nedir yani? O kadar sevdikleri memleketleri sonunu düşünmeden girdikleri sömürgecilik batağının tam ortasında şimdi. Sevmedikleri, aşağıladıkları milletlerle her gün burun buruna yaşamak zorundalar artık.

Eşcinsellik ruhsal rahatsızlık mıdır değildir tartışmasının cevabı elbette kutsal kitap googleda yazıyordur, ama bugün yeterince araştırma yaptım, başkası baksın ona da. =)
11 Aralık 2005 20:46   mesajın adresini al  

zz
zz
amaann sadece belirtmek istemiştim.bence kendimizi bukadar asalamıyalım da nese konu sapmasın...

bi insanın escinsel olup olmaması beni de rahatsız etmez.. kendi secimidir..
peki arkadaslar escinsel evlilikler hakkında ne dusunuosunz ?? ve de özellikle lezbiyenlerin evlat edinmesine yada yapay yöntemlerle dogum yapmasına ??

11 Aralık 2005 20:53   mesajın adresini al  

jasminion
jasminion
birakin isteyen istedigini yapsin diyorum ...
11 Aralık 2005 20:54   mesajın adresini al  

jasminion
jasminion
fransizlar neden escinsel oluyo canim aaa!!! kim uyduruyo bunlari?
11 Aralık 2005 20:56   mesajın adresini al  

tuna
tuna
eşcinsel işte..
illa isim mi werelim? ahmet dursun nouma vursun mu diyelim burada??
=P
11 Aralık 2005 20:59   mesajın adresini al  

zz
zz
aile cocugun gelişmesindeki yetişmesindeki en önemli faktör ve bazı escinsel yönelimler aile içindeki durumlardan aile fertlerinin cocuga karsı tavırlarından da meydana gelebiliyor... peki böle bi aile içinde yetiştirilen bi cocugun escinsellige yönelimi nası olur?? daha yakın hissetmezmi kendini ve de sorgulamaz mı kendi bedenini karakterini özellikle de buyume caglarında... cocuk sahibi olma ve evlilik hakları kesinlikle olmamalı die katı bi görusum yok ama hala sorularım var kendimi tedirgin hissettigim
11 Aralık 2005 21:15   mesajın adresini al  

jasminion
jasminion
ne alaksi var bi kere escinsel ciftlerin cocukalrina bakarsan %60 indan fazlasi mi ne heterosexuel. nerden hem bu kadar korkuyorsunuz soyumuz tukencek die anlamdim. teknoloji yok mu???
11 Aralık 2005 21:25   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Cinsel sağlık ruh sağlığından önce mi geliyor ki zaten, bunu da düşünmek lazım. Türkiye'de kaç tane bilinçli veya bilinçsiz şekilde sağlıklı çocuk yetiştirebilen evebeyn var? Maddi ve manevi yeterlilik tüm hetero çiftlerde var da, eşcinsel çiftlerin çocuklarındaki cinsel sağlığa mı bakıyoruz?
11 Aralık 2005 21:27   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008