ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > eşcinsellik - Tercih meselesi mi?...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

jasminion
jasminion
escinsellik bir secim midir yoksa escinsel olarak mi dogulur??? bunun uzerine bir makale okudum bugun de. sinir olur musunuz, yoksa sizi rahatsiz etmez mi? yoksa benden uzak tanriya yakin olsun mu dersiniz???
11 Aralık 2005 20:04   mesajın adresini al  

beşiktaş
beşiktaş
hormonlarla ilgili bişe
11 Aralık 2005 20:07   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Beni rahatsız etmiyor, zaten hetero birine homo birinin gelip yavşadığı da korkulanın ve düşünülenin aksine pek olan bir durum değilmiş. İsteyen istediğini olur, bana koymaz. Sempatim de, antipatim de yok.

ilkayceyhan
ilkayceyhan
valla 7 yıllık eğitim dönemimi 2 sokak arkamızdaki travestileri görerek ve okulumuzun yanında olan ama sürekli yeri deiştiği için hangi apartmanda karşılaşacağımızı bilmediğimiz genelevlerle tamamladığım için gaylik kavramı ya da eşcinsellik kavramı beni rahatsız etmiyo ama tercihim deildir kesinlikle :))))

tuna
tuna
kızı olsun erkeği olsun..
sewmem sewenleri de sewmem.. =P
şaka bi yana homofobik bi yapım war..
ama en çok sinir olduğum aslında eşcinsel olmayan ama kızlarla çok sıkı fıkı olan, efemine davranışlı tipler..
11 Aralık 2005 20:09   mesajın adresini al  

ilkayceyhan
ilkayceyhan
benim sinir olduğum eşcinse kızların hep ama hep güze oması kardeşim bunun bi istisnası yok mu ya...
11 Aralık 2005 20:11   mesajın adresini al  

tuna
tuna
rahatsız etmiyor, beni ilgilendirmiyo...
AMA
ben tercih etmiyorum demek de biraz alındanlık ne bileyim biraz rahatsızlık değilmidir??
11 Aralık 2005 20:11   mesajın adresini al  

beşiktaş
beşiktaş
erkekler de yakışıklı oluyomuş :)
11 Aralık 2005 20:12   mesajın adresini al  

tuna
tuna
mitolojik olarak açıklaması çok güzel aslında..
tanrılara serbest insanlara yasak olan birşey eşcinsellik ya da homosexüel ilişki..
fakat daha sonra zeusun insan ırkına karşı bi dellenme anında insanları cezalandırmasıyla ortaya çıkıyor homosexüel insanlar..
11 Aralık 2005 20:14   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
eşcinsellik bence 4 sebepten olur.

1- fazla sex.
2- az sex ya da hiç sex
3- uyuşturucu.
4- doğuştan varolan içgüdüler

karşı cinsle fazla münasebeti olanlar belli bir yerden sonra doygunluğa ulaşır, hedef kitlesini değiştirir. bu bağlamda önce biseksüellik sonra da eşcinsellik sıralamasıyla gider.

karşı cinsiyle fazla münasebete girmeyenler, giremeyenler yine ilk önce biseksüelliğe yönelir. yavaş yavaş değişen değer yargıları sonunda eşcinsellikte bulur kendini.

kimyasal uyuşturucu kullananlar da uyuşturucunun sağladığı duygusallık denen olgu yüzünden 'düşüş' yaşarlarken cinsiyet ayırt etmezler. düşüş de uyuşturucunun sağladığı keyfin kaybolma anına denir, belirteyim. ancak ülkemizde olanların uyuşturucu yüzünden olduğunu pek sanmıyorum. bu da yurtdışındaki kimyasal uyuştrucuların, tr'dekilerden daha etkili olmasından dolayıdır. etkili keyfin gidişi de etkileyici oluyor ya hani. o sebepten.

içinde olanlar için ise birşey diyemeyeceğim. istemiş yapmış işte..:)
11 Aralık 2005 20:16   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
olunmaz. doğulur

sooradan olan insan zaten yapmacık sevişir, içten gelerek sevişemez :D
11 Aralık 2005 20:33   mesajın adresini al  

jasminion
jasminion
fransiz ya da belcikalilar demis tercumeye bakarsan adem bey :)
11 Aralık 2005 20:34   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008