ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
geçen hafta memleketimdeydim(elazığ) köyde dedemin hep takıldığı cami minaresinin tam altındaki kahfeye takıldım birz,köylü insanlrı oy potansiyeli ak parti yönündeydi
çünkü onlar hiçbirşey ekmedikleri halde köylüye tarla primi verip bizi ithalata mecbur eden dış güçlerin kucağına atan AK parti hükümetini vatansever sanıyorlardı
418 Temmuz 2007 00:03
daisy=) **solminör**
köydekilerin annelerine laf gelmemiş anlaşılan henüz..
kimse seçme hakkındaki tercihi sebebiyle cahillikle ithamlanamaz..
918 Temmuz 2007 00:07
memeth
allah allah onlarda sana entel diyodur ;)
118 Temmuz 2007 00:08
çemberimde gül oya
seçiminin gerekçesini saçma bulduğunu söylüyor arkadaş bu gayet normal bence
18 Temmuz 2007 00:09
luca leotardo
Ya arkadas ben yuzde 40 diyorum AKP icin siz daha niye bolye oluyor diyorsunuz:D
Gecenlerde burda boyle Anti AKP siyasi gorusune haiz arkadaslarimizdan biri dedi ki: AKP nin kotu oldugunu koyluye millete kapiciya komusya anlatmaliyiz dedi.
Ben o zaman tamam dedim, demek ki o vatandas bile anlamis koylu, komsu. halk, kapici hepsi AKP li demektir...
Insanlarin AKP ile ilgili goruslerinde empati yapmadiklari daha cok pragmatik cozumlere gittigi onlarin da pek tutmayacagi bence malum.
Bizim ulkede halk basbakanin anani da al git demesine laf etmez, ona anam agladi diyen adama kizar, basbakanin olgu 3 milyon dolarlik gemi alsa kizmaz da asil boyle maasli ise girse kizar vs vs vs...
Bu iyi mi kotu mu tartisilir ama gercek bu bence
18 Temmuz 2007 00:11
walic23
ben kimseyi oy verdiği partiden dolayı cehaletle suçlamadım ama insanlar oylarını 2-3 kuruş paraya satarsa işte bu cehalettir hangi parti olursa olsun ki kaldıki ben insanların yanılmalırını cehaletle suçlaımştım hem zaten cehaletle suçladığım insanlar benim köylülülerim sadece oy verdikleri parti yüzünden cehalet olduğunu düşünseydim o köy benim köyüm olmazdı zaten
[ quote=hayali]
kimse seçme hakkındaki tercihi sebebiyle cahillikle ithamlanamaz..
[/quote]
118 Temmuz 2007 00:11
kupa kızı
herkes kendi durumuna göre değerlendiriyo oy vereceği partiyi zaten halbuki çok yönlü düşünmek lazım... ülkenin genel sorunları hepimizin sorunları sonuçta....
18 Temmuz 2007 00:13
walic23
ne alaka
ümük sıkan demis ki:
allah allah onlarda sana entel diyodur ;)
18 Temmuz 2007 00:13
luca leotardo
Diger bir forumda da cifcti akp yi protesto ediyor diyorlardi:D
walic23 demis ki:
geçen hafta memleketimdeydim(elazığ) köyde dedemin hep takıldığı cami minaresinin tam altındaki kahfeye takıldım birz,köylü insanlrı oy potansiyeli ak parti yönündeydi
çünkü onlar hiçbirşey ekmedikleri halde köylüye tarla primi verip bizi ithalata mecbur eden dış güçlerin kucağına atan AK parti hükümetini vatansever sanıyorlardı
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12764
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.