ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > seri İlanlar > etiler,beşiktaş özel yurt
kiralik oda 1 1 ozel yurt
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

hayali
hayali
etiler,uçaksavar civarında veya bebek-beşiktaş sahil şeridi tarafında veyahut bebek-istinye sahil şeridi tarafında bildiğiniz özel erkek yurdu,kiralık oda tarzı bir şey ya da 1+1 ev var mı?
 1   13 Temmuz 2007 19:26   mesajın adresini al  

asliii
asliii
bende beşiktaş civarında o tarz bi yerler istiyorum ama bayan eger öle bir bilgisi duyumu olan varsa lütfen yardımcı olsun çünkü gerçekten zor durumdayım
13 Temmuz 2007 19:44   mesajın adresini al  

asliii
asliii
bide oda filan kiralayan olursa onada ragzıyım
13 Temmuz 2007 19:53   mesajın adresini al  

hayali
hayali
senin istediğin 1-2 aylık mı yoksa senelik mi?
13 Temmuz 2007 19:57   mesajın adresini al  

asliii
asliii
yok ya 1 aylık filan staj için burdayım kaldıgım misafirhane uzatmadı başka yerde bulurum diyordum bulamadım kalacam sap gibi ortada
13 Temmuz 2007 19:58   mesajın adresini al  

hayali
hayali
:)
h.üstünde dandik evleri 1000 liradan aşağı vermiyorlar,şöyle normal 1+1 700,okul olmazsa 5 para etmeyecek evler..ahtapot misal didik didik harçlıklarımıza göz diken emlakçıları öldürmek istiyorum..h.üstü dışı ev bulamadık..yollarda ölmekten korkuyorum artık..
13 Temmuz 2007 20:05   mesajın adresini al  

mikrop®
mikrop®
hisarüstü insanı kadar çakal,öğrenciyi sikmek için heryolu deneyen başka bi mahalle insanı varmı bilmiyorum.hepsinin annelerine selam söylüyorum burdan...

hayali demis ki:

:)
h.üstünde dandik evleri 1000 liradan aşağı vermiyorlar,şöyle normal 1+1 700,okul olmazsa 5 para etmeyecek evler..ahtapot misal didik didik harçlıklarımıza göz diken emlakçıları öldürmek istiyorum..h.üstü dışı ev bulamadık..yollarda ölmekten korkuyorum artık..

1   13 Temmuz 2007 20:14   mesajın adresini al  

asliii
asliii
kimseden bi cvp yokmu yaa hadi bi ortakantin arkadasligi gosterinde basimi sokcak bi yer bulmama yardimci olun :) yer bulmam lazimmmmm ACILL
13 Temmuz 2007 21:46   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
beşiktaş yerine üsküdar tarafına da bakabilirsiniz. kiralar daha normaldir. beş dakikada beşiktaş oradan da.
13 Temmuz 2007 21:57   mesajın adresini al  

asliii
asliii
ben uzun soluklu degil max 1 aylik bi yer bakiyorum kalabilecegim orasida olurda is yerine yakin diye besiktas demistim
13 Temmuz 2007 22:13   mesajın adresini al  

t..j
t..j
valla beşiktaşta özel kız yurdu var ama 1 aylık kabul ederler mi yaz dönemi acıkmıdır bilemem
13 Temmuz 2007 23:54   mesajın adresini al  

asliii
asliii
nerde?
14 Temmuz 2007 00:11   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008