ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > dragonlance:dragons of autumn twilight
frp tanis kitiara strum fizban flint caramon tasslehoff tika raist hickman weis
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

mikrop®
mikrop®
Ejderha mızrağının ilk üçlemesi olan ejderha mızrağı destanı serisinin ilk kitabı animasyon olarak bu sonbaharda beyazperdede...projenin başında weis ve hickman'ın bulunması içimi rahatlatan bir gelişme senaryoya bağlılık ve saçmalıkları önlemek konusunda....neyse işte linkler ve birkaç resim:
http://www.dragonlance-movie.com/
xak tsaroth hazine odası:

qualinostta bir göl:

http://www.imdb.com/title/tt0825245/
13 Temmuz 2007 14:23   mesajın adresini al  

mikrop®
mikrop®
buda raistlin babamız...drizztle birlikte fantastik edebiyatın en tanınmış karakterlerinden...
13 Temmuz 2007 14:25   mesajın adresini al  

o6uz
o6uz
Tanis the Halfelven ın piç olması - babası anasına tecavüz etmiştir - komik olmuş biraz. Acıların çocuğu Tanis =c)
Okuyacaksanız İngilizce okuyun seriyi, Türkçesindeki çeviri ve isimler çok saçma. Benden söylemesi.
13 Temmuz 2007 14:27   mesajın adresini al  

mikrop®
mikrop®
arkabahçenin belki de ilk çevirileriydi onlar..hatalar olması doğal zaten daha sonraki baskılarda çoğu hatalı çeviri düzeltildi.şu an türkçe okunması konusunda bir sıkıntı yok bence gayet güzel olmuş yeni kitaplar...neyse konu film ama dimi :D

o6uz demis ki:

Tanis the Halfelven ın piç olması - babası anasına tecavüz etmiştir - komik olmuş biraz. Acıların çocuğu Tanis =c)
Okuyacaksanız İngilizce okuyun seriyi, Türkçesindeki çeviri ve isimler çok saçma. Benden söylemesi.

13 Temmuz 2007 14:33   mesajın adresini al  

swashbuckler
swashbuckler
dragonlance'a nedense bir türlü ısınamadım..

ilk üç kitap muhteşemdi, onu kabul ederim, hele ki Raistlin konusunda ağzım açık kaldı, nasıl üstünde düşünülmüş bir kararkter yaratmışlar diye...daha sonraki içlemede de sadece ilk kitap (sanırım İkizlerin Zamanı'ydı..) çok hoşuma gitti, ama ondan sonrası sanki elemanlar masanın başına oturmuş bi dragonlance oyunu oynamış, oyunculardan biri de aa bu senaryodan acayip hikaye çıkar lan diyip kitaba dökmüş gibi bence.. hele ki sonra bir yığın kitap çıktı, onlara hiç gelmiyorum..aralarından tek ve en çok sevdiğim Ruhdöveni'ydi...

ben Forgotten Realms der geçerim =) keşke onun da böyle üzerinde uğraşıp bir animasyonunu yapabilseler..
13 Temmuz 2007 14:36   mesajın adresini al  

mikrop®
mikrop®

hocam merak etme o da yakındır...bende forgotten realms hastasıyımdır...fzoul chembryl'i ve artemis entreriyi tek geçerim :D...ayrıca wulfgar'ın insanüstü kuvveti de beni hep etkilemiştir

swashbuckler demis ki:

ben Forgotten Realms der geçerim =) keşke onun da böyle üzerinde uğraşıp bir animasyonunu yapabilseler..

13 Temmuz 2007 14:39   mesajın adresini al  

su-yeon
su-yeon
walla frp dünyasının böle filmlere ihtiyacı var walla bende forgetten realmsi daha çok severim aslındada ondada çok star wars severim ama forgetteninda böle filmlere animasyonlara ihtiyacı var
13 Temmuz 2007 15:34   mesajın adresini al  

mikrop®
mikrop®
bu film gereken ilgiyi görürse zaten fr filmi gelmesi kaçınılmaz

su-yeon demis ki:

walla frp dünyasının böle filmlere ihtiyacı var walla bende forgetten realmsi daha çok severim aslındada ondada çok star wars severim ama forgetteninda böle filmlere animasyonlara ihtiyacı var

13 Temmuz 2007 15:42   mesajın adresini al  

swashbuckler
swashbuckler
Buzyeli Üçlemesi'ne çok da gerek yok ya..Kara Elf Üçlemesi'nin ilk kitabını bu hale getirseler yetmez mi =)
13 Temmuz 2007 15:58   mesajın adresini al  

mikrop®
mikrop®
bilmiyorum...ama çekecekleri seride jarlaxle mutlaka olsun :D
13 Temmuz 2007 16:11   mesajın adresini al  

işsiz varyok©
işsiz varyok©
evet jarlaxle olsun :D raistlini 24'ten jack bauer seslendiriyomuş
13 Temmuz 2007 19:10   mesajın adresini al  

su-yeon
su-yeon
alakasız olcak hem fr falan pek filmi yokken bunu istmek ama star wars dünyasından farklı insanların hayatını anlatan filmler isityom new jedi order da mesela bi chiss in falan anlatsın yada çigi film falanda olur şöle clone wars tadında daha çok role play filmi daha çok tanınsın fantazi dünyası daha çok daha çok :D
14 Temmuz 2007 10:38   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008