ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Aslinda.. Hersey cok guzel baslamisti.. Ortakantine uye olmus, ve talebe arkadaslarimizla hemen kaynasmistik. Zamanla Kantini daha iyi tanimaya basladik, ilgimizi ceken Forumlar bulduk.Onceleri Guncel forumlardaydik, ama kor olasi bagnazlik, yakamizi birakmiyor, hain hancerini yuregimize vurup duruyordu. Dayanamadik, ve kendimize yeni bir yuva aramaya basladik.
O yeni Yuva, Geyik forumu olmustu, orada da yeni arkadaslar tanimis, eglenceli vakitler geciriyorduk. Ne varki icten ice degistigimizi farketmemistik. Arkadasimizi kotu secmistik, Herseyi tasaga vurmaktan, basliklarin uzerine bosalmaktan, gece gece artan libidolardan sonra kendimizi kaybetmis, Eski biz gitmis, yenisi gelmeye baslamisti.
Kahpe Felek. Bize gulmedi ve karsimiza Patronu cikardi. Patron size kaset yapacagim, unlu olacaksiniz diye Erkan'i kandirmisti. Ilk Erkan yaladi patronu ve Zeynep, sadece izledi.. evet sadece izledi..
O koskoca delikanli, tas firin erkegi Tuti, olmustu tutti frutti. Ilk onu kaybettik. Su an Bir Dukkanda satis elemani
O ciddi Volkan var ya, ilk onun basinin altindan cikti zaten hersey. Civitti. Su an Kari Kiz Erkek photosopluyor.. Doga, ilk cinsel tercih degisikigi yapanlardan.. Tuti'yi onun yoldan cikardigi soyleniyor. Su an yeni Tutiler yaratmakla mesgul. Zeynep, Gazeticilik okumanin verdigi avantajla, Playkantin dergisini kurdu. Elinin hamuruyla erkek isine girme dediler. Azmetti Erkek oldu Necmiye, Feminist oldugu icin, Zeynebi yanliz birakmadi, O da erkek oldu (hemde ne erkek masallah) Gulin, Fazla gelen libidolarini atmak icin, Gece Kluplerinde, Cok Seksi sovlar yapiyor
Editor mu ne oldu? Ona bisi oldugu yok, o buyuk ihtimalle su anda bizi okuyor ve birazdan anami belliycek. Ben simdiden hepinzi opuyorum, Veda ediyorum.
Bu basligi acipta bi daha gelememek var. Hakkinizi helal edin (editore azicik yalakalik yapin lan, atmasin beni)
812 Temmuz 2007 20:21
gülin l'angelo
aman tanrııımmm!!!!!!!!!
12 Temmuz 2007 20:24
gülin l'angelo
ha ayrıca volkan bi de ehuheuheueheueheeueheue
12 Temmuz 2007 20:25
yagmurdamlası
allaım sana gelıorumm puahahhahahah
12 Temmuz 2007 20:25
keramet
volkan bizi disco'ya götür
12 Temmuz 2007 20:26
ukerila
hani len ankara sapığı yakalnmıştı :Pp
612 Temmuz 2007 20:26
keramet
volkan benimle yemeğe çıkarmısın :)
12 Temmuz 2007 20:27
tuti
bugüne kadar görüdüğüm en güzel başlık we en güzel hikaye... yaktın beni volkan :)
12 Temmuz 2007 20:27
yagmurdamlası
hehehhe ınanmıorum yha cok super bı calısma elıne saglık volkan:) gulın yengemıs ayrı bı sekıl olmus yauuu:):)
12 Temmuz 2007 20:28
gülin l'angelo
hahahah çok sexyim maşallah
ama ben tutiye aşık oldum anaam o ne öle vay yavrum vay
yagmurdamlası demis ki:
hehehhe ınanmıorum yha cok super bı calısma elıne saglık volkan:) gulın yengemıs ayrı bı sekıl olmus yauuu:):)
12 Temmuz 2007 20:30
yagmurdamlası
:D:D valla volkancım senı sevıorusss umarım bıze baıslarlar senıı:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12705
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.