snin cebinde ne var acaba ya?takmışsın chp ye.aslında sormak lazım sna da neden sadece chp?
11 Temmuz 2007 01:54
the illuminati
akp nin yaptıkllarını siz sayıyosunuz zaten :)
11 Temmuz 2007 01:55
pfelconte
hayatımda bu kadar ön yargılı ve kasıtlı itham üreticisi görmedim. tebrik ederim
111 Temmuz 2007 01:56
-glycerine-
sayıyorum sn de reddediosn itinayla.ve her seferinde,şu olayda bile herşeyi chp ile bağdaştırıosn.aslında sizin işiniz de zor,öle şerefsiz tiplerden oluşmadıkları için malzeme çıkmıo size pek.
11 Temmuz 2007 01:57
-glycerine-
bni nası unuttun abi..herşeyi bilen glycerine i unuttun
swashbuckler demis ki:
evet CHP'nin seçim bürosu orası. iyaz, comandante ve ben CHP gençlik kolları tarafından internet platformunda parti propagandası yapmak için görevlendirildik. amacımız, bazı partilerin kendi teşkilatlarında çalışan memurlarına yaptığı gibi, sizleri de 22 Temmuz'da CHP'ye oy verip, EVET damgası basılı kağıdı çekip bizlere göndermeniz yolunda kafalayabilmek, bu yüzden de siz bıkana kadar parti propagandası yapacaktık, ama İlter'in dalgınlığına geldi ve seçim bürosundaki resmini koyarak hepimizi deşifre etti. tebrik ederim, yakalandık.
...
11 Temmuz 2007 01:58
the illuminati
şerefi de tekeline aldın yani..güzel ya devam et.hakaretlere devam.
ben etmicem senin benim yazdıklarımı objektifce okuyanlar kimi haklı bulursa bulsun kimin daha saygılı ve seviyeli olduğunu görecektir.
-glycerine- demis ki:
sayıyorum sn de reddediosn itinayla.ve her seferinde,şu olayda bile herşeyi chp ile bağdaştırıosn.aslında sizin işiniz de zor,öle şerefsiz tiplerden oluşmadıkları için malzeme çıkmıo size pek.
11 Temmuz 2007 02:01
henüzdüşünmedim
YAA ARKADAŞIM BENİ YANLIŞ ANLAMA AMA SENİN SONUNU İYİ GRMÜYORUM YARIN BURDA OLAMAYABİLRİSN HERHANGİ SEBEPLERLE NE BİLİİM BELKİ BU AKŞAM MUZ KABUĞUNA BASIP SONRA KAYIP SONRA DÜŞÜP KOLUNU FALAN KIRARSIN SONRA GİREMESSİN ORTAKANTİNE BAK:))BOŞVER SİYASETİ...
the illuminati demis ki:
akp nin yaptıkllarını siz sayıyosunuz zaten :)
11 Temmuz 2007 02:04
-glycerine-
ya abicim bna kelime oynu yapma gözünü seviim.laf ettiğiniz parti,akp ile karşılaştırılamaz bile.bu sadece chp için geçerli değil,bu lafı diğer partilere söleseniz de aynı tepkiyi veririm,size sürekli chp yi savunuorm gibi gelio çünkü sürekli chp ye yükleniosunuz.adamlar iktidara bile gelmedi tek başına bu ülkede.hala adamları yargılıosunuz.way efendim orduya işbirliği ıvır zıvır saçmasapan şeyler ya.ordu darbe yapmak istese kim önünde duracak?nie beklesin ordu?kim karşısında duracak?sölediğiniz herşey dayanaksız ya herşey.
11 Temmuz 2007 02:06
the illuminati
abd durur ve yapamaz..darbelerinde bir babası vardır elbet...
-glycerine- demis ki:
ya abicim bna kelime oynu yapma gözünü seviim.laf ettiğiniz parti,akp ile karşılaştırılamaz bile.bu sadece chp için geçerli değil,bu lafı diğer partilere söleseniz de aynı tepkiyi veririm,size sürekli chp yi savunuorm gibi gelio çünkü sürekli chp ye yükleniosunuz.adamlar iktidara bile gelmedi tek başına bu ülkede.hala adamları yargılıosunuz.way efendim orduya işbirliği ıvır zıvır saçmasapan şeyler ya.ordu darbe yapmak istese kim önünde duracak?nie beklesin ordu?kim karşısında duracak?sölediğiniz herşey dayanaksız ya herşey.
111 Temmuz 2007 02:11
-glycerine-
peki neden orduya bu hükümet bnm köpeğim fazla atışmayın demio?
11 Temmuz 2007 02:12
-glycerine-
aslında AKP bütün amerikan köpeklerine karşı tek başına savaşıo,hiç o açıdan bakmamıştım.
11 Temmuz 2007 02:14
the illuminati
belkide akp nin gitmesini istiyordur?
nedersin?
ya da israil devlet terörü uyguluyor gibi söylemlerden israil lobisi rahatsızlık duymuştur bir e-muhtıra çekme gereği duymuşlardır..
bilmem anlatabildim mi?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12662
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.