ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  tay-yeap anladın sen onu
pasa tek hareket mesaj
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

iy@z
iy@z

anlamış mıdır sizce de? :=)
 8   ~ 424 gün   mesajın adresini al  

the illuminati
the illuminati
arka fon cehapenin seçim bürosu mu?..al bide burdan yak
 4   ~ 424 gün   mesajın adresini al  

the illuminati
the illuminati
senin profil resmini kastediyorum
 1   ~ 424 gün   mesajın adresini al  

gianni
gianni
bence de cehape nin seçim bürosunda :))
 6   ~ 424 gün   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Bu CHP size kötüğ bi şey yaptı galiba. nedir bu kuyruk acısı.
~ 424 gün   mesajın adresini al  

henüzdüşünmedim
henüzdüşünmedim
paşa diyorki bak tayyeap bi tarafta çok pahalı marka beyaz eşya öbür tarafta da regal var hangisini alırsım.. tayyepim cvp veriyor tabikide amerikan markası varsa onu alırım :))))) paşamda diyoki akıl işte akıl:)))

yaa ben bu bizim siyasilerden tutta askeriyesine kadar hepsni çok seviyoruum aama:)))) birazda bu akşam moralim bozuk işte öle neyse bide baykallısı yok mu bunun ya?
 4   ~ 424 gün   mesajın adresini al  

parnassius
parnassius
koptummmmm hahahahahahahha:):):):)

kapsül
kapsül
chp ne alaka bu resimle??

the illuminati demis ki:

arka fon cehapenin seçim bürosu mu?..al bide burdan yak

the illuminati
the illuminati
anlaşılamamaktan şikayetçiyim..adamın kendi profil resmini kastettiğim yazdım..yaşar nuriye döndüm yahu
yazıyorum okumuyorsunuz diyo ya...
anlaştık mı kapsül?

the illuminati
the illuminati

baykal bu fotonun neresinde? paşamızın cebine bak görürsün
:)))

henüzdüşünmedim demis ki:

paşa diyorki bak tayyeap bi tarafta çok pahalı marka beyaz eşya öbür tarafta da regal var hangisini alırsım.. tayyepim cvp veriyor tabikide amerikan markası varsa onu alırım :))))) paşamda diyoki akıl işte akıl:)))

yaa ben bu bizim siyasilerden tutta askeriyesine kadar hepsni çok seviyoruum aama:)))) birazda bu akşam moralim bozuk işte öle neyse bide baykallısı yok mu bunun ya?

5   ~ 424 gün   mesajın adresini al  

swashbuckler
swashbuckler
evet CHP'nin seçim bürosu orası. iyaz, comandante ve ben CHP gençlik kolları tarafından internet platformunda parti propagandası yapmak için görevlendirildik. amacımız, bazı partilerin kendi teşkilatlarında çalışan memurlarına yaptığı gibi, sizleri de 22 Temmuz'da CHP'ye oy verip, EVET damgası basılı kağıdı çekip bizlere göndermeniz yolunda kafalayabilmek, bu yüzden de siz bıkana kadar parti propagandası yapacaktık, ama İlter'in dalgınlığına geldi ve seçim bürosundaki resmini koyarak hepimizi deşifre etti. tebrik ederim, yakalandık.

...
 8   ~ 424 gün   mesajın adresini al  

the illuminati
the illuminati

komik olmuş ...başarılı !!??

swashbuckler demis ki:

evet CHP'nin seçim bürosu orası. iyaz, comandante ve ben CHP gençlik kolları tarafından internet platformunda parti propagandası yapmak için görevlendirildik. amacımız, bazı partilerin kendi teşkilatlarında çalışan memurlarına yaptığı gibi, sizleri de 22 Temmuz'da CHP'ye oy verip, EVET damgası basılı kağıdı çekip bizlere göndermeniz yolunda kafalayabilmek, bu yüzden de siz bıkana kadar parti propagandası yapacaktık, ama İlter'in dalgınlığına geldi ve seçim bürosundaki resmini koyarak hepimizi deşifre etti. tebrik ederim, yakalandık.

...

-glycerine-
-glycerine-
snin cebinde ne var acaba ya?takmışsın chp ye.aslında sormak lazım sna da neden sadece chp?

the illuminati
the illuminati
akp nin yaptıkllarını siz sayıyosunuz zaten :)

pfelconte
pfelconte
hayatımda bu kadar ön yargılı ve kasıtlı itham üreticisi görmedim. tebrik ederim
 1   ~ 424 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008