cm 03 04 de
en son sakaryaspora crespo,guti,riquelme(doğru yazdım inş.),alex,aghahowa,john welhs,montolivo,roncatto almıştım tabi türk yıldızlar hariç
3 şampiyonlar ligi şampiyonluğum
3 lig , 2 türkiye kupası
1 uefa ve 2 de süper kupa almıştım
türk milli takımıylada dünya kupası
11 Temmuz 2007 12:11
s.y
napoliyi eski gunlerine getirmisdim... sergey nikiforenko vardı amc bu adam cok rahat asist + gol olarak takıma etkisini yazarsak bir sezonda cok rahat 60 ı buluyordu=)
11 Temmuz 2007 12:37
mr ako
babamın bi yorumu bu oyuna karşı beni oynarken görmüştü bi keresinde:
oğlum bu ne, bilgisayar oynuyo sen bakıyosun =)
111 Temmuz 2007 12:51
levanté
:))))
benide fm oynarken gören kardeşim, noktalar sağa sola kaçıyo abimde onları izliyo demiş babama :))
mr ako demis ki:
babamın bi yorumu bu oyuna karşı beni oynarken görmüştü bi keresinde:
oğlum bu ne, bilgisayar oynuyo sen bakıyosun =)
11 Temmuz 2007 14:03
bar_duck
abi bir nikiforenko vardkı ki tsigalkonun arkasında oynar efsaneydi vala..
11 Temmuz 2007 14:22
aburcubur!
eskiden forumlarda futbolcu arardım daha çok tavsiye ederdim simdi oynasam çok yardımım dokunurdu:)
11 Temmuz 2007 14:47
tsigalko
yalnız cm01-02de drogba,messi ve martins in olmaması beni hep üzmüştür.
11 Temmuz 2007 17:03
darklord
Efendim CM değil FM de çok dumura uğradığım bir anımı anlatayım. Takım BJK seçilir. Bir kaç sezon oynandıktan sonra DM de görülen açıktan ötürü Kolombiya genç milli takımından A takıma yükselen Genç Guarin Transfer edilir. Lakin liglerin başlamasına az bir süre kala bu arkadaş futbolu bıraktığını açıklar Ödenen parayamı yanarsınız yoksa 22 yaşşında gencecik bir fidanın solmasına.
NOT: hukuki süreç devam etmektedir. Uefa BONSERVİSİN geri verilmesi için henüz karar veremedi:(
olayın CAPS i mevcuttur. isteyene atılır.
11 Temmuz 2007 17:27
darklord
işte O mesaj:
Guarin Retires
Former Colombia Player Freddy Guarin has decided to retire after a Glorious Career.
Although he never became a major star on the international scene, the Twenty-two year old defensive midfielder won 32 caps for his country and will be fondly remembered by those who saw him play...
11 Temmuz 2007 17:31
tsigalko
darklord demis ki:
Efendim CM değil FM de çok dumura uğradığım bir anımı anlatayım. Takım BJK seçilir. Bir kaç sezon oynandıktan sonra DM de görülen açıktan ötürü Kolombiya genç milli takımından A takıma yükselen Genç Guarin Transfer edilir. Lakin liglerin başlamasına az bir süre kala bu arkadaş futbolu bıraktığını açıklar Ödenen parayamı yanarsınız yoksa 22 yaşşında gencecik bir fidanın solmasına.
NOT: hukuki süreç devam etmektedir. Uefa BONSERVİSİN geri verilmesi için henüz karar veremedi:(
olayın CAPS i mevcuttur. isteyene atılır.
:)))
abi o para uçmuş mahkemeden ümitli olma sen
11 Temmuz 2007 18:39
uaxoy
cm 2000 de kennedy bakırcıoğlu thomas heed malmo ff den zlatan ibrahimoviç(1 mılyon dolara alınabiliyo) nikos iordanidis arne johan ohr(kale hariç heryerde oynuto) fm 2005 te de kevin jakmot
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12661
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.