ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > cm efsaneleri

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

tsigalko
tsigalko
portolu anderson hala portoda ya yeni mi transfer oldu
hattta şimdi copa americada brezilya milli takımında
11 Temmuz 2007 00:54   mesajın adresini al  

tsigalko
tsigalko
bir de vestel uğur incemanı cmden bulmuş diolar dogru mu ki:)
11 Temmuz 2007 00:55   mesajın adresini al  

t..j
t..j
abi 24 milyon eurp ya aldı manchester ya... adam psikopat gibi top oynuyo :D
11 Temmuz 2007 00:55   mesajın adresini al  

mr ako
mr ako
ben fenere lugano gelmeden adamın ismini duymadan scout gönderdim, baktım iyi aldım..1 hafta zico açıklama yaptı : Lugano güney amerikanın en iyi defansı =) bi mutlu oldum ki sormayın hehe,

tsigalko aynı olayı ben de yaşıtyorum abi, ucuza adam alıp iyi paraya satınca süper oluyor,

t..j harbi 2007'de b.kunu çıkarmışlar, 4 forvetim vardı fenerde, kezman, cesar delgado(epey iyi öneririm), tekke, okan yılmaz hepsi de sakatlandı, marcelo'yu flamengodan mı ne 20milyona aldım, adam en az 8-9 maç sakattı...
luganoyu sattım iyi paraya ucuza luizao'yu aldım, o da iyi defans öneririm
11 Temmuz 2007 00:56   mesajın adresini al  

t..j
t..j
abi 2007 yi 10 tane yama da yapsan paklamaz..:)))
11 Temmuz 2007 01:01   mesajın adresini al  

tsigalko
tsigalko

t..j demis ki:

abi 24 milyon eurp ya aldı manchester ya... adam psikopat gibi top oynuyo :D

ben portoda şampiyonlar liginde izledim o herifi harbi sıkı herif
11 Temmuz 2007 01:04   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
ben fm2004-05 sezonundaki kadrolarla Altay'ı turkcell süper ligine çıkartmıştım. Free Transferden Hami Mandıralı ve Fuat Usta gibi 30 yaş üstü oyuncuları alıp takımın yaş ortalamasını o sene için yükseltmiştim 6 oyuncu vardı. Sonra süper ligdeki ilk sezonumda düşen takımların yabancılarına talip oldum ve Kennedy bakırcıoğlunu da takıma kazandırdım. ilk senemde ligi 5.bitirdim. Hami Mandıralı gol kralı oldu. süperligdeki 2.senemde ise mutsuz olan oyuncularım vardı onları gönderdim ve transfer bombalarını birbir patlattım önce galatasaraydan mondragonu aldım kaleye , bjkden i.toraman-gökhan zan 2lisini , sonra trabzondan yattarayı ve 6.yabancı olarak da Robinho'yu takıma kazandırdım ve o sene ALTAY şampiyon olmuştu çok sevinmiştim şampiyon olduğunda. :)) 4.senemde de ligi şampiyon bitirmiştim ama şampiyonlar ligi tam bir hüsrandı Milan'a 8-0 , Liverpool'a 9-2 yenilmiştim. :( tabi 5. seneme geçtikten sonra ise bilgisayar kafayı yedi ve ogüne kadar sabahlayarak oynadığım CM oyunu pcye format atıldığı için silindi :(

şu format işine lanet olsun! tüm emek gidiyo ya!!!
11 Temmuz 2007 01:04   mesajın adresini al  

tsigalko
tsigalko
mr. ako
tek psikopat ben degilmişim:)
11 Temmuz 2007 01:05   mesajın adresini al  

peki ya bop?
peki ya bop?
abi cm yi 97 den beri cidden oynarım, her sezon için efsane adamlar mevcuttur :) benim efsanem karagümrük spor ile şampiyon ligini almıştım, tsigalko fln da almadan malum süper lige çıkana kadar kalmıyo o adamlar :=)

11 Temmuz 2007 01:05   mesajın adresini al  

tsigalko
tsigalko

souvereign demis ki:

ben fm2004-05 sezonundaki kadrolarla Altay'ı turkcell süper ligine çıkartmıştım. Free Transferden Hami Mandıralı ve Fuat Usta gibi 30 yaş üstü oyuncuları alıp takımın yaş ortalamasını o sene için yükseltmiştim 6 oyuncu vardı. Sonra süper ligdeki ilk sezonumda düşen takımların yabancılarına talip oldum ve Kennedy bakırcıoğlunu da takıma kazandırdım. ilk senemde ligi 5.bitirdim. Hami Mandıralı gol kralı oldu. süperligdeki 2.senemde ise mutsuz olan oyuncularım vardı onları gönderdim ve transfer bombalarını birbir patlattım önce galatasaraydan mondragonu aldım kaleye , bjkden i.toraman-gökhan zan 2lisini , sonra trabzondan yattarayı ve 6.yabancı olarak da Robinho'yu takıma kazandırdım ve o sene ALTAY şampiyon olmuştu çok sevinmiştim şampiyon olduğunda. :)) 4.senemde de ligi şampiyon bitirmiştim ama şampiyonlar ligi tam bir hüsrandı Milan'a 8-0 , Liverpool'a 9-2 yenilmiştim. :( tabi 5. seneme geçtikten sonra ise bilgisayar kafayı yedi ve ogüne kadar sabahlayarak oynadığım CM oyunu pcye format atıldığı için silindi :(

şu format işine lanet olsun! tüm emek gidiyo ya!!!

hakketen ya o formattan 2020 lerde kac degset takımım vardı hepsi gitmişti format atıldıgı gün uyuyamamış kabuslar görmüş terlemiştim
11 Temmuz 2007 01:07   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
fm 07 oynuyorum..2012ye geldim sanirim.. kusumsporun basina 2005te gelen iki sene ustuste geldi oyunda da .. :D

ilk sene son haftaya ben ikinci, fener lider girdi..son hafta ben yendim, fener deplasmanda dusmesi daha once garantilenen sonuncuya yeniildi ve ben sampiyon oldum..

ikinci sene yine son hafta lider fener, ben ikinci, kayseri ucuncu girdik.. fener bu sefer orta siralarda birine yenildi, ben sampiyon oldum, kayseri ikinci, fener ucuncu.. :D

ulusoy istifa!
11 Temmuz 2007 01:10   mesajın adresini al  

don lastiği
don lastiği
abi en iisi 2003 2004 alıosun todorov temur absalonsen i şampiyonlar ligi garanti:) ben 14 sene üst üste şampion oldum:)
11 Temmuz 2007 01:16   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008