ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  teknoloji  cm efsaneleri
football manager cizrespor evandro roncatto
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

t..j
t..j
her cm fanatiğinin bir macerası vardır..paylaşalım istedim.. mesela benim kahramanmaraşspor la şampiyonlar ligini almam 15 sene sürdü :))bi roncatto vardı..ölene kadar oynattım bi de carlos diogo vardı tabi bunlar cm 03-04 te...:)
~ 426 gün   mesajın adresini al  

william wallace
william wallace
carlos diogo cm 03-04 ün en gelişen oyuncularındandı... onla irfan başaran 70 milyon dolar falan olmuştu fiyatları
~ 425 gün   mesajın adresini al  

tsigalko
tsigalko
gaziantepsporla ilk aldığım yıl direk şampiyon yapmışlığım,
bursasporla uefa finalim,
milanla 2021 yılına kadar italya ligini yaklaşık 15 kere kazanmışlığım,
romadayken lassisiyi 100 küsür milyon dolara barcelonaya okutmuşluğum,
türkiye ile dünya kupası çeyrek finalim,
italya ile avrupa şampiyonluğu ve dünya kupası şampiyonluklarım
half of famei kendi adımla doldurmuşluğum vardır.

bunların hepsi cm01-02 dedir. hala oynarım şu an interle bütün kupaları süpürüyorum.

t..j
t..j
tsigalko nickinden anlaşılıyo zaten cm hayranlığın :D

ufoozgur
ufoozgur
cm 03-04 ü hala oynamam bir efsane olabilir. veyahut 2019 senesinde olup şampiyonlar ligi kupası için cizrespor ve aydınspor un kapıştığını görmek olabilir. avrupa gol kralı olarak ercan agaçe diye birini yapmam olabilir. real sociedad ile 3 kez ard arda şampiyonlar ligini kazanmam ve akabinde takımdan kovulmam olabilir.

mr ako
mr ako
en güzeli 2001-02 olandı bence...

man utd'de inanılmaz bi kadro kurdumdu.... defansta nesta, samuel ferdinand (oyunun en iyi 3 defansıydı) ortasaha da totti, ronaldinho, forvettt crespo (o da en iyi santrafordu) diğer adamları hatırlamıyorum ama süper bi kadroydu...
tabi pek efsane sayılmayabilir man utd olduğu için takımım ama paylaşayım istedim =)

1   ~ 425 gün   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
cm 03-04 u hala oynarim, lazio favorimdir, valla italya liginde bir sezonda 6 gol yeyip buna ragmen 4. olmayi basarmam efsanedir:P

mr ako
mr ako
0-0'a mı yatıyodun abi =) ya da 1-0 olsun bizim olsun...

pyjamus demis ki:

cm 03-04 u hala oynarim, lazio favorimdir, valla italya liginde bir sezonda 6 gol yeyip buna ragmen 4. olmayi basarmam efsanedir:P

luca leotardo
luca leotardo
Sagda oddo ortada fabio cannavaro ve stam solda da cesar top gecirmedi , forvette luca toni, s. inzaghi ve corradi 30 ar golle oynuyordu ama orta saha bir turlu adam olamadi:D tum italya derbilerinde 1-0 falan yenildim:d

mr ako
mr ako
ortasahada gianichedda mı ne ole bi herif mi vardı dmc =) sol kanatta fiore epey iyiydi sanırım...lazio da sağlam takımdı hakkaten...fiore 01-02 de epey iyiydi ordan hatırlıyorum bi de lazio da epey bi dmc vardı, simone mi ne o da iyiydi....

sabloncu
sabloncu
galatasaray menajeri olarak ankaragücü maçında gayet normal taktiklerimle 5-0 öne geçip son 30 dakkada maçı 5-6 skoruyla kaybetmiştim.üstelik gayet elimden geleni de yapmıştım.

bi de batman petrolspor'a real madrid'le şampiyonlar ligi çeyrek finali oynatırken yönetimle stad konusunda polemiğe girip kovulmuştum.

tsigalko
tsigalko
benim oynadıgım bi italya ligi macrasında roma beinm takımım degildi ama adamlar yaklasık otuz maç ligde gol yemediler hayranlık duymuştum ki öyle ahım şahım adamları da yoktu

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008