bi iki tane tartışma bilmeyen adam var.
bakın buraya yazıyom güzel başlık yorumlar güzel.
ama bu herifler girdikten sonra başlık kapanır yada bikaç üye hava almaya gider=))
19 Temmuz 2007 22:03
mallory knox..
summerwine1907
niye bence mllet gereksiz tartışmalara girmektense geyk yapsın:):) hayır ben şimdii gs-fb diye bi derbi mi olur mu hiç her sene çakıoruz desem bi tartışma başlasa sora mllet küfür etmeye başlasa sora senin dediklerin olsa daha mı güzel olur:):)
berdush® demis ki:
bi iki tane tartışma bilmeyen adam var.
bakın buraya yazıyom güzel başlık yorumlar güzel.
ama bu herifler girdikten sonra başlık kapanır yada bikaç üye hava almaya gider=))
9 Temmuz 2007 22:09
maktulren
hakkaten ya derbilerde biz kac yıldır fb ye cakıyoruz ama hala gs fb derbisinden söz edilyor...neden acaba...kavgadan gürültüden mac olmuyo ki ama bizim fb ile maclarımız cok zevkli..tabi besşiktaslılar acısından...hele ki 4 3 lük mac var ki unutmak mümkün deil....é!
9 Temmuz 2007 22:34
mallory knox..
maktul cum kaç senedir çakıoruz diosnda.. son 2 senedir inönüdede yeniliosunz;);) 3-4 lük maça dicek bişe yok ama bunu belrtim dedm:):)
9 Temmuz 2007 22:40
comandante
Türkiye'de gerçek anlamda 2 derbi vardır bunlar Fenerbahçe - Galatasaray ve Karşıyaka - Göztepe derbileridir. Bu derbilerin havası gerçekten çok başkadır. Bütün sezon oynanan maçlarda ki tüm heyecan bu maçların yarısı kadar bile değildir. Birisi tüm dünya otoritelerince dünyanın en çekişmeleri derbilerinden birisi olarak gösterilir her maç inanılmaz bir atmosferde oynanır, diğeri 2. ligde oynamasına rağmen iki takımında 70.000 kişilik stadı doldurabildiği dünyadaki sayılı maçlardandır. Ne Fenerbahçe yada Galatasaray taraftarı için Beşiktaş maçı; nede Karşıyaka yada Göztepe taraftarı için Altay maçı aynı zevki vermez. Çünkü derbi sadece bu iki maçtır. Bu rekabetin sebebini araştırmayın tadını çıkarın.
Holiganlıklar yaşanması, insanların yaralanması tabii ki hiç hoş değil ama bunların sadece bu maçlarda yaşandığı iddiası da doğru değildir. Şiddet artık futbolun yada spor dallarının tamamında ne yazık ki vardır. 2 yada 3 yıl önce bir çocuk bıçaklanarak ölmüştü hatırlarsanız. Bu ne bir derbi maçında yaşanmıştı ne de Fenerebahçe'nin yada Galatasaray'ın maçında. Ben bir FB- GS maçında stadyumda insan öldüğünü yada bıçaklanarak yaralandığını hatırlamıyorum açıkcası. Yada Şükrü Saraçoğlu'nun yada Ali Sami yen'in adının gazetelerde Ölüm Stadı diye anıldığını.
Her şeyi Türk futbolunun bu iki lokomotif takımına yüklemeyin bu kadar yıpratmayın. Unutmayalım ki diğerleri gelip geçicidir ama Fenerbahçe yada Galatasaray olmazsa Türk futbolu da olmaz.
9 Temmuz 2007 23:25
kazma tohunç
ne nefreti be zevk, fenere koymanın zevki :)
9 Temmuz 2007 23:46
gregory house
STS yapılmasını talep ediyorum arkadaşa bi zahmet..
agresif tohunç :) demis ki:
ne nefreti be zevk, fenere koymanın zevki :)
10 Temmuz 2007 01:19
thuringwethil
mazilerinden...
nelerin yattığını söyletmeyin :o
10 Temmuz 2007 02:37
berdush®
niye bence mllet gereksiz tartışmalara girmektense geyk yapsın:):) hayır ben şimdii gs-fb diye bi derbi mi olur mu hiç her sene çakıoruz desem bi tartışma başlasa sora mllet küfür etmeye başlasa sora senin dediklerin olsa daha mı güzel olur:):)
Geyik yapsında ben geyiği kastetmedimki.Tartışma bilmez derken tartışma adabını bilmeyip provakatörlük yapıp sonra işi küfüre bozmaktan bahsediyodum.=))
10 Temmuz 2007 02:50
-kaan-
hiç farketmez ne sidik yarışı ne birşey fb-gs maçı dünyanın 1 numaralı derbisi olmakla beraber karşı tarafın çok nadir kazandığı hatta nadir berabere kalabildiği maçlardan birisidir herşeye rağmen fener gs maçları güzeldir güzel..
10 Temmuz 2007 21:27
tatangalist
türkiyede sadece fb gs bjk derbileri değil geçmişte göztepe-karşıyaka,sakarya-kocaeli,sakarya-düzce,adana,mersin maçlarında olanları bilseniz şaşırır kalırsınız kaç tane can gitti bu maçlarda boş yere tabiikii
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12608
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.