çok başarılı bir grup,umarım daha iyi yerlere gelirler...
9 Temmuz 2007 05:41
kertenkelebek
hadi deniziö parçasıyla kaç geceyi sabah ettik içkim ve ben sayısını anımsamıyorum.. burda anlaşamadık lithium :) hadi denizimi karşılaştığım birçok besteye tek geçerim..
kurtar beni , kutsar gibi.. niyetinden vaz geçer gibi , kelebek ömrüne yas tutar gibi , közlerimde sen arar gibi kurtar beni..
9 Temmuz 2007 10:11
//cehennet_gümrah//
amaaan amaaaaan onlarda geldi geçti esk de...eskisi gibi deiller.
bir yılı geçti, ilk kez dinlediğimden beri. şu satırları laf olsun diye yazdığım ne kadar belli oluyor değil mi? bir yıldır sürekli bu şarkıya yaraşacak bir yazı girmeyi planladım ama güzelliğini ifade edecek kelimeleri arka arkaya dizemediğimi farkettim. bir yıl daha geçsin, ölmez sağ kalırsam klavyeden çıkan rastgele harf dizilimlerinin bu şarkıyı bir derece de olsa ifade edebildiğini düşünürsem yine gelirim buraya. şimdilik böyle dursun....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12606
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.