ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > Piiz
rock hayal kahvesi 222 park cover vazgec gonul eskisehir piiz
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

volkn
volkn
Piiz

Piiz grubu 2003 yılında kurulmuştur. çok sayıda bar ve konser performansından sonra grup tekrar yeni bi oluşum içine girmiştir.grubun kurucusu olan ahmet (bas gitar) ve volkan(elek.gitar)2004 yılının eylül ayında yine eskişehir grubu olan absolution'dan onur(davul)ve manisa limon grubundan erhan(vokal-elek.gitar)ı bünyesine katarak yoluna devam etmiştir.grup bu haliyle ilk performansını 13 ekim'de direc_t'i grubuyla beraber eskişehir rağbet barda göstermiştir.daha sonra gruptan ayrılan volkan'ın yerine yine absolution grubundan doğa'yı(elek.gitar)kadrosuna dahil etmiştir.beste ruhunu bu kadrosuyla yakalayan grup, ankara'da bulunan 'midasın kulaklığı' ve 'çsm' stüdyolarında demo kayıtları yapmıştır.gitar vokal erhan tonbul'un gruptan ayrılmasından sonra sesine ve sahnesine çok güvendiği eskişehirin en sağlam seslerinden EMİR YAŞAR'la anlaşarak grup ruhunu tekrar yakalamıştır.son olarak gruba dahi olan muzaffer (muzo)klavyesiyle hem bestelere hemde coverlara yenilik getirmiştir.grubun şuan ki ve gelecekteki amacı bestelerini daha geniş kitlelere duyurabilmek için albüm yapmaktır ve bu yolda da ilerlemektedir.

vokal:emir yaşar
davul:onur yatar(panda)
gitar_geri vokal:doğa usta
bas gitar:ahmet çilingir
klavye:muzaffer doğan(muzo)

Piiz- Vazgec Gonul

Piiz - Babam Sagolsun

Piiz - Hadi Denizim

Piiz - Pure Challenge Live ( Gitme Kal Bu Sehirde & Aska dair)
9 Temmuz 2007 02:24   mesajın adresini al  

purplepain
purplepain
bi kaç ay evvel eskişehir de dinlemiştim sezen aksu şarkısını bile coverlamışlardı bu kadar piyasa şarkıları coverlamalarından pek haz etmemiştim..
9 Temmuz 2007 02:34   mesajın adresini al  

lithium
lithium
allahım o elemanlarla karşılaşmaktan görmekten her yerde çıkmalarından gına geldi..
onlardan önce çıkan kopipest tayfası nedeniyle sürekli maruz kaldım bi aralar areste her cuma..:)
bugün de doorstaydılar, ama kaytardım..
9 Temmuz 2007 02:53   mesajın adresini al  

don lastiği
don lastiği
ben nokiasupersounddan elenmelerine üzülmüştüm ama:)
9 Temmuz 2007 03:12   mesajın adresini al  

!...wtf...!
!...wtf...!
volkn ın söylediklerinde düzeltme olsun diye ilk yazıyı sonra linki atıyorum sitemizde kendilerinin yazdıkları sanırım asıl doğru olandır...!!!

Piiz'in hikayesi 2002 yılında başladı. Kurulduğu ilk günden beri cover yapıp barlarda çalmanın yanı sıra, hissettiklerini, konuşarak anlatamadıklarını ve yaşadıklarını bestelerine yansıtmayı temel amaç edindi. Daha önce birçok grupta bireysel olarak deneyimi olan grup üyeleri 2006 yılı sonunda Piiz'in nihai kadrosunu oluşturdu. Mevcut kadro bir araya gelmesinden sonra geçen 7 ay içerisinde 4'ü beste olmak üzere 5 şarkılık demo kaydını Ankara MK2 stüdyolarında gerçekleştirdi. Kendi imkanlarıyla besteleri Hadi Denizim için,birçok ünlü grubun da video klibinin yönetmenliğini üstlenen Çağrı Güven ile yaptıkları video klip halen Dream T.V de yayınlanmaktadır. Önümüzdeki bahar aylarında tarihi kesinleşmiş,birçok üniversite şenliği ve festivallerde yer alıcak olan Piiz grubunun beste ve sahne çalışmaları devam etmektedir.

http://www.herkesdinlesin.com/piiz
9 Temmuz 2007 03:26   mesajın adresini al  

lithium
lithium
size tüm repertuarlarını sayayım tarzını siz de anlamazsınız eminim..
bi kalıba girmiyorlar.
bi yandan maroon 5-harder to breathe çalıp bi yandan heldorado drinking song girip diğer yandan kenandoğulu-sımsıkı ve sezen aksu-salla falan çalan bi grup..
rock barda hatun kişilerin masaüstüne çıkarıp dans ettirten bi gruptur ki tek bu açıdan takdir ederim..:)
9 Temmuz 2007 03:37   mesajın adresini al  

!...wtf...!
!...wtf...!
o nedende aslında yeter piyasada tutunmaları için yanlış mıyım lithium ???
9 Temmuz 2007 03:43   mesajın adresini al  

lithium
lithium

olabilir. ama ben ne yaptıkları belli olmayan gruplardan hoşlanmam!
onun yerine roxyde birinci olan yeni harmanı dinleyin, ne bileyim makine var onu dinleyim..
bu sene birinci olan grubu dinleyin.. kemancılarını gayet ii tanırım, .ok sağlam müzisyendir ama maalesef başka bir grup adıyla piizin alt grubu olarak çıkıyor orda baterist olarak..
piizi sevmiorum özetle..çok da sabit fikirliyim:)

profilim sorunlu..!! demis ki:

o nedende aslında yeter piyasada tutunmaları için yanlış mıyım lithium ???

9 Temmuz 2007 03:46   mesajın adresini al  

!...wtf...!
!...wtf...!
rock barda hatun kişilerin masaüstüne çıkarıp dans ettirten bi gruptur ki tek bu açıdan takdir ederim..:)

ben bunun için dedim yoksa adamları tanıdıgımdan degil sitemize gelip kendini tanıtmış bir grup bir çogu var sitede ordan bak biraz istersen hayatında duymadığın grupları bulabilirsin ve begenicegini düşündüğüm kişilerde var aslında =D
9 Temmuz 2007 03:49   mesajın adresini al  

lithium
lithium
valla o gruplar esk.de bir kere bile çıkmış olsun bilirim..:)
eminim orda makine vardır.
sonu yok şarkısı varsa dinle derim. amatör bile amatörden nasıl ayrılıyor gör:))
9 Temmuz 2007 03:52   mesajın adresini al  

!...wtf...!
!...wtf...!
hmmmmsszz
9 Temmuz 2007 03:53   mesajın adresini al  

tebessümüklü-t & t
tebessümüklü-t & t
alternatif olarak yaptıkları müzikte oldukça başarılılar ve hepsi de gerçekten sıcak kanlı insanlar..

yaptıkları işe gerçekten emek veriyolar kendi besteleri olan bir grup zaten sadece cover grubu değil bu yüzden yiğidi öldür hakkını yeme yaratmak her yiğidin hakkı değildir ortada yaratıcı bi iş varsa hakkını vermen gerekir

utanmasam belki ben de oynardım ama utandığım dan da değil çok sarhoştum.. :)
9 Temmuz 2007 05:23   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008