ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Basta İstanbul olmak uzere, pek cok vilayetimiz isgal edildi. İsgal komiserleri serbestce faaliyetteler. Pek cok yerde vali, kaymakam vs gibi makamlara bolgeye uygun kisiler atandi.
-2002 - 2007 arasindaki manzara (AKP donemi)
Basta Diyarbakir olmak uzere, pek cok vilayetimizde devlet otoritesi yok. AB-D komiserleri serbestce faaliyetteler. Bu vilayetlerdeki vali, kaymakam vs gibi makamlara bolgeye uygun kisiler atandi.
Damat Ferit, Mustafa Kemal'in askerlerini Avrupa'ya sikayet etti. İsgal kuvvetlerinin istegi dogrultusunda, isgalin onundeki en buyuk engel oldugu gerekcesi ile, Osmanli Ordusu dagitildi
AKP hukumeti kendi ulkesini ve ordusunu Avrupa'ya sikayet etmekte. Turk Ordusunun demokrasiyi engelledigi ve kucultulmesi gerektigi AB'li komiserler tarafindan sik sik dile getirilmektedir.
Komur, mazot ve yag madenleri ve kaynaklari, Telsiz, telgraf ve kablolarin denetimi, tersane, limanlar ve demiryollari, demir celik isletmeleri tamamen İsgal devletlerinin kontrolune gecti.
AKP hukumeti, cikardigi Petrol yasasi ile yeralti zenginliklerimizi tamamen yabancilara birakti. TUPRAS, Demir-Celik Fabrikalari, Turk Telekom, Tekel yabanciya teslim edildi. Bankalar, Yunan, İtalyan, Fransiz'a satildi. İsgal kuvvetlerinin oncu gucu olan Rumlara butun limanlari acmak icin can atiyorlar.
GALATA BANKERLERİ marifetiyle Osmanli agir sartlarda borclandirildi, Ekonominin kontrolu DUYUNU UMUMİYE' YE teslim edildi. Resmi dairelere alinacak bir kalem icin bile isgalcilerin onayi gereklidir
4 yilda borcu iki katina cikarttilar. AKP marifetiyle, ekonominin kontrolu İMF ve Dunya Bankasina teslim edildi. Memura yapilacak zam icin bile İMF'nin onayi gerekli.
Ahmet Emin Yalman ve Ali Kemal gibi yazarlar, isgal guclerinin (Batinin) Turklere medeniyet getireceklerini soyluyor ve Kuvay'i Milliye'yi asagilayan, kotuleyen yazilar yaziyor.
.... ve ... gibi Karen Fogg'dan maasli yazarlar Bati'nin Turklere medeniyet getirecegini yaziyor ve Ataturkculugu surekli kotuluyor, asagiliyor.
İngiliz ve Fransizlardan maasli Seyh Saitler,
fetva yayinlayarak, İsgal guclerine direnmenin gunah oldugunu, isgal askerlerinden olenlerin sehit, direnen Turk askerinin ise cehennemlik oldugunu soylemekteler.
Seyh Sarikli Kardinal, Hiristiyan ve Yahudilere rahmet nazari ile bakilmasini ogutlemektedir. AKP'liler AB-D isgalini Medeniyetler ittifaki diye sunmakta, direnenleri irkci kafatasci diye suclamaktadir.
Damat Ferit, Turk insanini asagilayan İngiliz sefirini, makaminda kabul edip, yarali İngiliz askerleri icin gecmis olsun dileginde bulundu.
Tayyip Erdogan, Turk Milletini asagilayan Orhan Pamuk ve Elif Safak'i telefonla arayip gecmis olsun dedi. Bush'a mektup yazip, bir milyon Musluman katleden ABD askerleri icin evlerine sag salim donmeleri icin duaciyim dedi.
çok güzel benzetme olmuş.. kim yapmışsa eline sağlk, sonu damat ferite benzer umarım!
9 Temmuz 2007 01:20
ot
yok ali sami artik...
9 Temmuz 2007 01:20
bravado
di mi di mi?!? nerde bu tayyipin ebesi? katılyıorum sana... :)
tabı sen yukarda yazanlara karşı yazabilcek bir cevap bulabilirsen o başka o zaman katılmıyorum :P
..ot... demis ki:
yok ali sami artik...
9 Temmuz 2007 01:22
ot
moda zaten herkesi vatan haini ilan etmek. devam edin...
9 Temmuz 2007 01:25
hayali
ben akp tayfasından olsam hakkında şikayet dilekçesi vereceğim yerine göre savcılık takibatı filan talep edeceğim bir yazı..çok desteksiz temellendirmeler,tartışmaya bile değmez,imf sorununun akp ile başlamadığı zaten buna alternatifsizliğin gün gibi ortada olduğu,yargının bağımsız olsuğu bir ülkede birinin,herkesin mahkemeye verilebileceği vesair,aptalca..akp bugüne kadar gördüğüm iktidarlar arasında en iyisidir..kuru laiklik naraları karın doyurmuyor..
29 Temmuz 2007 01:25
luca leotardo
Yav bende tam onu dusundum su yaziyi yazan vatandas ismini de koysa hakaret sucundan bir savciliga dilekce, birde guzel tazminat davasi acilir.
Onun disinda bu yaziya deger vermek icin ne gerekir bilemiyorum... Ama AKP bu yazilar yazilirsa AKP yuzde 50 de alir...
9 Temmuz 2007 01:28
bravado
pardon ama 88lısın yanı yaşın 19 aklı-selim bi şekilde kaç iktidar gördünde bir karşılaştırma yapıyosun. hadi geçtim görmeyi sen şimdi araştırdım diceksin. neyi araştırdın neyi gördün de bu hükümetin iyi olduğunu gördün bir söyle de biz de bi aydınlanalım şu ampüller sayesinde...
hayali demis ki:
ben akp tayfasından olsam hakkında şikayet dilekçesi vereceğim yerine göre savcılık takibatı filan talep edeceğim bir yazı..çok desteksiz temellendirmeler,tartışmaya bile değmez,imf sorununun akp ile başlamadığı zaten buna alternatifsizliğin gün gibi ortada olduğu,yargının bağımsız olsuğu bir ülkede birinin,herkesin mahkemeye verilebileceği vesair,aptalca..akp bugüne kadar gördüğüm iktidarlar arasında en iyisidir..kuru laiklik naraları karın doyurmuyor..
19 Temmuz 2007 01:28
kazma tohunç
sen bişey görmemişsin o zaman ;)
hayali demis ki:
9 Temmuz 2007 01:28
lithium
senin yaşın kaç ki ne kadar hükümet gördün, ne zaman yorumlamaya başladın merak ettim doğrusu?!
19 Temmuz 2007 01:28
luca leotardo
Ben 25 im bende soylerim aynisini...
39 Temmuz 2007 01:28
kazma tohunç
adam akıllı 2 iktidar görmüşsün sende ;)
pyjamus demis ki:
Ben 25 im bende soylerim aynisini...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12600
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.