arkadaşlar reklama saldırmayalım onlar sayesinde bu site ayakta :P ayrıca burak fotokritik.com u öneririm sana =D daha sanatsal olsun şeyler duymak istersen resimlerin hakkında =D
9 Temmuz 2007 00:05
cinmax
resimde sagı tıklayıp kaydedin bilgisayarda bakın:)
madem tümünü görmek istiyorsanız
fotokritik ve devianart da fotolarım var bakıyorum oradakı fotolara,ya benımkısı cok cok amator calısmalar,ole sıkıldıgım zaman cekıyorum bide prof.bi makına alırsam daha ıyı olucak (:
9 Temmuz 2007 00:07
ßµ®ãk
bu arada lithium senın fotolar karsısında bızımkıler ileri derece de amator sayılır yav (:
9 Temmuz 2007 00:12
sezercik_3cm
Bence kesme o kısmı adamı takip ediomuşsun hissi verio..gizemlilikte katıo ..
19 Temmuz 2007 00:19
ßµ®ãk
e bıde o acıdan bakmak lazım tabi (: yok dırek bu sekılde hatta ben masaustu olarak kullanıyorum gusel durdu (:
9 Temmuz 2007 00:22
sezercik_3cm
bide baba fotograf makinesinin diyaframını biraz kıssaymıssın daha ii olurmus..
9 Temmuz 2007 00:24
lithium
elimdeki makine öyle prof. işi bi şey deil.. photoshopla istediğim hale getiriyorum. ayrıca ileri seviye amatörüm bende, aman diim..:)
benimde paylaşasım geldi sadece..:)
ßµ®ãk demis ki:
bu arada lithium senın fotolar karsısında bızımkıler ileri derece de amator sayılır yav (:
9 Temmuz 2007 00:24
ßµ®ãk
diyaframı kısılan bi makına olsa keske yapıcam ama napalım bu sekılde idare edıcem artık (:
9 Temmuz 2007 00:25
ßµ®ãk
bu arada yeri gelmişken forumda yayınladıgım diğer 2 fotograf.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12598
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.