ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > itunes&ipod yardım
ipod itunes program
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

auxara
auxara
imdaaaat!!!

ipodu bilgisayara takıyorum,itunes açılmıyor.takmıyorum sadece itunes u çalıştırıyorum,itunes yine açılmıyor.sadece ctrl+alt+del yapıldığında işlemler kısmında çalışıyor gözüküyor.

ipoda şarkı yükleyebilmek için music jukebox adından alternatif bir program buldum ama onunla da müzik yükleyemiyorum (ya da beceremedim).

ne yapmam lazım?nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
yardım edin lütfen çok acil!! :(((
8 Temmuz 2007 19:46   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
ipodum yok ama problem itunesta demek değil midir bu yahu ? itunesu uninstall edip tekrar kurmayı denedin mi..
8 Temmuz 2007 19:48   mesajın adresini al  

0doğa6
0doğa6
ctrl+del yap dosyayı tıkla çalıştır kısmına itunes ın exe dosyasını yaz bi de böyle dene belki olur
8 Temmuz 2007 19:48   mesajın adresini al  

auxara
auxara
denedim.hatta ipodun içinden çıkan cdden bile tekrar yükledim.ama hiçbir şey olmuyo :(

bad religion demis ki:

ipodum yok ama problem itunesta değil demek değil midir bu yahu ? itunesu uninstall edip tekrar kurmayı denedin mi..

8 Temmuz 2007 19:49   mesajın adresini al  

auxara
auxara
o da omadı :S

*doğa* demis ki:

ctrl+del yap dosyayı tıkla çalıştır kısmına itunes ın exe dosyasını yaz bi de böyle dene belki olur

8 Temmuz 2007 19:51   mesajın adresini al  

!...wtf...!
!...wtf...!
aslında bakmadan bişey demek hata olur ama systeminde sorun olabilir ama bir soru sormak istiyorum vista mı kullanıyorsun ?

ayrıca i tunes u program files in içindeki dosyadan da silip denemekte fayda var sanırsam.Ayrıca o cd den yükledigindede hata veriyorsa %70 işletim sisteminden kaynaklanıyordur diye düşünüyorum....!!!
8 Temmuz 2007 19:54   mesajın adresini al  

henüzdüşünmedim
henüzdüşünmedim
bilgisayarı kapat tekrar aç bakiyim ????:))))
8 Temmuz 2007 20:00   mesajın adresini al  

!...wtf...!
!...wtf...!
yaw o kadar abartmayalım dedim onu denemiştir malum ctrl+alt+del ile işlem yapan kişi onuda yapar sanırım :S
8 Temmuz 2007 20:02   mesajın adresini al  

auxara
auxara
vista kullanmıyorum.xp kullanıyorum.geçen haftaya kadar çalışıyordu.bir anda itunes açılmamaya başladı.ayrıca zaten program ekle kaldırdan sildiğin zaman program filesdaki dosyayı da silmiyor mu zaten?ne farkı var ki??

profili bozuk insan demis ki:

aslında bakmadan bişey demek hata olur ama systeminde sorun olabilir ama bir soru sormak istiyorum vista mı kullanıyorsun ?

ayrıca i tunes u program files in içindeki dosyadan da silip denemekte fayda var sanırsam.Ayrıca o cd den yükledigindede hata veriyorsa %70 işletim sisteminden kaynaklanıyordur diye düşünüyorum....!!!

auxara
auxara
yaptım zaten :)

yaw o kadar abartmayalım dedim onu denemiştir malum ctrl+alt+del ile işlem yapan kişi onuda yapar sanırım :S

!...wtf...!
!...wtf...!
hayır içinde bazı dll dosyaları mevcut kalabiliyor.Belki bilgisayarına bulaştırdıgın bir trojan veya benzeri bişey dll dosyasını degiştirmiş olabilir.
8 Temmuz 2007 20:03   mesajın adresini al  

auxara
auxara
o zaman bir de orada silip tekrar yükleyeyim

hayır içinde bazı dll dosyaları mevcut kalabiliyor.Belki bilgisayarına bulaştırdıgın bir trojan veya benzeri bişey dll dosyasını degiştirmiş olabilir.

8 Temmuz 2007 20:04   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008