belçika- brüksel
çok gzl bi yer yurt dışını gezmeyi düşüneler burayı da gezin bnce
özellikle şu alttaki resimde ortadaki halı deseni sadece çiçeklerden oluşuyo...süper bişey o...
8 Temmuz 2007 17:35
frnz
amsterdam da çok gzl ya
sıradışı bi yer bence
oraya gidip gezmeyi çok istiyorummm:(:(
8 Temmuz 2007 17:36
paint it black
bolu ve batı karadeniz,doğası çok güzel,resim gibi...ağaçlar bile bir değişik yeşil,parlak parlak...
8 Temmuz 2007 17:44
ßµ®ãk
trabzon uzungöl yaylası
8 Temmuz 2007 17:46
uççççççççççççççç!!!
assos behramkale müthiş bi yer..
8 Temmuz 2007 17:54
gülin l'angelo
cunda adası
ve
abant =)
8 Temmuz 2007 18:04
henüzdüşünmedim
bağdata gidin evet ırakın başketi bağdat mükemmel bi yerdir. Bak . mesela amerikaya ,adamlar bir girdi çıkmak bilmiyorlar neden??
gerçi hergün bombalar patlasada hergün bebekler ölsede yine şehir bütün ihtişamı ile buna direnmektedir.ahh be bağdat sen ne bahtsız bir diyarmışsın ,,, ortadoğunun gülü:(((
amerikalılar daha yeni koloni oluştrup leblebiye agu derken bağdat tüm ihtişamı,taş duvarları ve saraylarıyla vardı...merak etme dostum yıllar geçer gene de ayakta kalmasını bilir bağdat
henüzdüşünmedim demis ki:
bağdata gidin evet ırakın başketi bağdat mükemmel bi yerdir. Bak . mesela amerikaya ,adamlar bir girdi çıkmak bilmiyorlar neden??
gerçi hergün bombalar patlasada hergün bebekler ölsede yine şehir bütün ihtişamı ile buna direnmektedir.ahh be bağdat sen ne bahtsız bir diyarmışsın ,,, ortadoğunun gülü:(((
sonra kültürel geziyle ilgilenenler varsa buyursun burda kapadokya var daha sonra adıyamanmardinşanlıurfaağrı ... yani doğuyu ve karadenizi akabinde kapadokyayı gezmeden güneye ve egeye gitmeyin..tabi tercih meselesi...bunlar benim tercihim:)
8 Temmuz 2007 19:54
küçük bir kız çocuğu
kerpeyi görmeden ölürsem gözüm açık gidicek valla :)
8 Temmuz 2007 20:12
aynen_kanka
sirince tabiki
veee muhtesem saraplariyla
kesin gidinn
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12586
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.