ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaslar engin ardic in bugunku yazisini okudum ve ondan esinlendim, cogumu Turkiye` nin ve/veya dunyanin cesitli yerlerini gorduk, gezdik daha da isallah bol bol gezeriz.
Bu gittigimiz hayran kaldigimiz, baskalarinin da keyif almasini istedigimiz yerlerin (mesela burasi avrupada bir sehirdeki bir cafe olur, anadoluda bir sehirde tarihi eserleri ile meshur bir yer olur, veya kebap yediginiz guzel bir mekan olur, guneyde bir tatil yoresi olur, kuzeyde ormanlar icinde sakin bir tatil mekani olur, sehirde bir restorant, buyuk sehirlere 1-2 saat mesafede kafa dinleyip haftasonu kacamagi yapilacak bir butik otel olur vs vs) bir tarifini, nasil guzel vakit gecirilebilecegini, nasil gidilir, maliyet nedir, ne degildir az cok tabi, anlatalim.
Mesela rafting nerde nasil yapilir bilen var mi? Istanbuldan birisi nasil gider, nasill ayarlar bu isi...
Buyrun soz sizde:D
8 Temmuz 2007 15:29
ali baba
miamide gittim ben söylemesi ayıp south beach var harika ortam herkes gitsin:))
8 Temmuz 2007 15:30
w@hhshe
tabi gidelim gezelim görelim yiyip içelim de hangi parayla be abi :))
8 Temmuz 2007 15:31
luca leotardo
Valla ortakantinde gezmekle para kazanilmiyor zaten:)) Paran yoksa haberin olsun bundanda:D
w@hhshe demis ki:
tabi gidelim gezelim görelim yiyip içelim de hangi parayla be abi :))
8 Temmuz 2007 15:33
tsigalko
karaburun izmir üçkuyulardan servise biniyosun 1.5 saatte ordasın denizi müthiş yolu kötü virajlı çok 8 milyon yol parası orada pansiyonlar oteller var pahalı değil. gökova harika bir yer tam kafa dinlemelik muğladan servisler var yarım saatte ordasın. apartlar var 10-15 milyon.
8 Temmuz 2007 15:35
hayda.bre
Para var huzur var :) Biz emekçiyiz gezmeyi bilmeyiz :)
8 Temmuz 2007 15:36
purplepain
kesinlikle bozcaada
herkes gidip görmeli..
o daracık sokakları,tertemiz denizi,şarabıyla hepiniz bi kez de olsa görmelisiniz orayı..
ve bu da bozcaadanın o meşhur daracık şarap kokan eski rum sokakları :)
28 Temmuz 2007 15:39
schokolade
uzungöl'de gezilmeye değer bi yer bence
8 Temmuz 2007 15:42
luca leotardo
Oludenize giden var mi ? Resimleri guzel kendi de guzel mi? Yoksa barzo dolu, sahilinde kalabaliktan adim atilamayan bir yer mi?
8 Temmuz 2007 15:43
w@hhshe
Valla ortakantinde gezmekle para kazanilmiyor zaten:)) Paran yoksa haberin olsun bundanda:D
3 gün sora işe başlıycam..iş dedimse 4. stajıma yani..
geride kalan 3 staj bana 5 kuruş kazandırmadı..
öğrenim açısından da bişiler katmasa 4. ye hiç bi kuvvet başlatamazdı beni..
o denli köpek muamelesi görüoz yani..
8 Temmuz 2007 15:45
purplepain
benim arkadaşım gider her yıl ölüdenize..
öyle şikayet ettiğini duymadım ama denizin tuzlu olmasından çok yakınırdı..
pyjamus demis ki:
Oludenize giden var mi ? Resimleri guzel kendi de guzel mi? Yoksa barzo dolu, sahilinde kalabaliktan adim atilamayan bir yer mi?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12586
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.