ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  Gidin, gezin, gorun, yiyin, icin dediginiz yerler
keyif tatil gezmek
Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

luca leotardo
luca leotardo
Arkadaslar engin ardic in bugunku yazisini okudum ve ondan esinlendim, cogumu Turkiye` nin ve/veya dunyanin cesitli yerlerini gorduk, gezdik daha da isallah bol bol gezeriz.

Bu gittigimiz hayran kaldigimiz, baskalarinin da keyif almasini istedigimiz yerlerin (mesela burasi avrupada bir sehirdeki bir cafe olur, anadoluda bir sehirde tarihi eserleri ile meshur bir yer olur, veya kebap yediginiz guzel bir mekan olur, guneyde bir tatil yoresi olur, kuzeyde ormanlar icinde sakin bir tatil mekani olur, sehirde bir restorant, buyuk sehirlere 1-2 saat mesafede kafa dinleyip haftasonu kacamagi yapilacak bir butik otel olur vs vs) bir tarifini, nasil guzel vakit gecirilebilecegini, nasil gidilir, maliyet nedir, ne degildir az cok tabi, anlatalim.

Mesela rafting nerde nasil yapilir bilen var mi? Istanbuldan birisi nasil gider, nasill ayarlar bu isi...

Buyrun soz sizde:D
~ 428 gün   mesajın adresini al  

ali baba
ali baba
miamide gittim ben söylemesi ayıp south beach var harika ortam herkes gitsin:))

w@hhshe
w@hhshe
tabi gidelim gezelim görelim yiyip içelim de hangi parayla be abi :))

luca leotardo
luca leotardo
Valla ortakantinde gezmekle para kazanilmiyor zaten:)) Paran yoksa haberin olsun bundanda:D

w@hhshe demis ki:

tabi gidelim gezelim görelim yiyip içelim de hangi parayla be abi :))

tsigalko
tsigalko
karaburun izmir üçkuyulardan servise biniyosun 1.5 saatte ordasın denizi müthiş yolu kötü virajlı çok 8 milyon yol parası orada pansiyonlar oteller var pahalı değil.
gökova harika bir yer tam kafa dinlemelik muğladan servisler var yarım saatte ordasın. apartlar var 10-15 milyon.

hayda.bre
hayda.bre
Para var huzur var :) Biz emekçiyiz gezmeyi bilmeyiz :)

purplepain
purplepain
kesinlikle bozcaada
herkes gidip görmeli..
o daracık sokakları,tertemiz denizi,şarabıyla hepiniz bi kez de olsa görmelisiniz orayı..

bu da bozcaada kalesi

ve bu da bozcaadanın o meşhur daracık şarap kokan eski rum sokakları :)

2   ~ 428 gün   mesajın adresini al  

schokolade
schokolade
uzungöl'de gezilmeye değer bi yer bence

luca leotardo
luca leotardo
Oludenize giden var mi ? Resimleri guzel kendi de guzel mi? Yoksa barzo dolu, sahilinde kalabaliktan adim atilamayan bir yer mi?

w@hhshe
w@hhshe
Valla ortakantinde gezmekle para kazanilmiyor zaten:)) Paran yoksa haberin olsun bundanda:D

3 gün sora işe başlıycam..iş dedimse 4. stajıma yani..
geride kalan 3 staj bana 5 kuruş kazandırmadı..
öğrenim açısından da bişiler katmasa 4. ye hiç bi kuvvet başlatamazdı beni..
o denli köpek muamelesi görüoz yani..

purplepain
purplepain
benim arkadaşım gider her yıl ölüdenize..
öyle şikayet ettiğini duymadım ama denizin tuzlu olmasından çok yakınırdı..

pyjamus demis ki:

Oludenize giden var mi ? Resimleri guzel kendi de guzel mi? Yoksa barzo dolu, sahilinde kalabaliktan adim atilamayan bir yer mi?

0doğa6
0doğa6
kıbrısa gelin hellim peyniri yiyin.suriçini gezin salamis harabelerini görün kumar oynayın.

purplepain
purplepain
şu fotoğrafları yüklerken lütfen küçük boyutlarda koyalım arkadaşlar..

luca leotardo
luca leotardo
Bende anlatayim hatay da sehir merkezine 10 dakka uzaklikta kuzeytepe mezeleri ile meshurdur mezeler asagidadir:

Humus
Bakla Ezmesi
Kekik Salatası
Zeytin Salatası
Cevizli Biber
Biber Ezmesi
Patlıcan Yoğurtlama
Patlıcan Salatası
Yumurta Öccesi
Sarma İçi
Çiğ Köfte - Kıyma
Çökelek Salatası
Cevizli Tarator
Yumurta Öfelemesi
Küflü Çökelek
Şalgam Turşusu
Zerzavat
Kır Salatası
Cara Peyniri
Arti bilumum kebaplar

Buraya gidip bu mezeleri yaninda super kebaplari yersiniz 6-7 kisi bile olsaniz hesabiniz tas catlasa 60-70 ytldir rakilar ickiler dahil tabi ki. Ucuzlugun sebebi herseyin bahceden hazirlanmasadir, danalar da zaten orda otlar:D Hani cizi reklaminda cocuk gidiyor tavuk kanat isteyince adam arkada tavuk kovaliyor ya aynen oyle bir yerdir

Temizde mekandir oralara yolu dusenlere, yakin oturanlara, ne biliyim akraba ziyaretine, askere gidenlere vs tavsiye ederim:))

skip james
skip james

arkadasın dediği gibi gökova-aykayaya gidin..şu kadar söylüyorum ölmeden mutlaka görmeniz gereken bi yer..

tsigalko demis ki:

karaburun izmir üçkuyulardan servise biniyosun 1.5 saatte ordasın denizi müthiş yolu kötü virajlı çok 8 milyon yol parası orada pansiyonlar oteller var pahalı değil.
gökova harika bir yer tam kafa dinlemelik muğladan servisler var yarım saatte ordasın. apartlar var 10-15 milyon.

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008