hee elvis yurovisyon 1.siymiş ehuheuheu:)
dahilerin çorapları şortları:)
vala kızlardan daha kapalılar yahuuu:D:DD:
7 Temmuz 2007 23:54
tsigalko
elvis presley o!!!
kemiklerini sızlatmayın adamın
7 Temmuz 2007 23:55
lex luthor
en yakısıklı oglan zaten öyküde sımarık seyy en iyiside numan ama numan bu işi bititiriirrr
7 Temmuz 2007 23:55
melody
tam temel reis -kabasakal-safinaz üçlüsü oldular ya:)))
7 Temmuz 2007 23:56
lex luthor
orcun ayrılır bu yarısmadan cocugun kız arkadası kesin öyküyüde gördükten sonra ayrılırr:)))
7 Temmuz 2007 23:56
kucuk bir kiz cocugu
orijinalini izlemiştim çok yaratıcı gelmişti ve ordaki adamlar cidden dahi elemanlardı.. bunları henüz izlemedim ama buraya uygulanması nasıl olacak bilmiyorum..
7 Temmuz 2007 23:59
su-yeon
amaaaaan bbg de başlıyomuş eyvah 4 bir yandan sardılar başlarda oda eğlenceli olur ama bi yerden sonra çok sıkıcı oluyolar
7 Temmuz 2007 23:59
lex luthor
bu arada arkadaslar ben kacar eger bu keyiflii sohbetten sonra arkadas olarak eklemek isteyen varsa kabul edecegimmm hepinize ii geceler diliyorum umarım gelecek haftada boyle eglenirizz:)))
8 Temmuz 2007 00:00
sky
öykü daha 18lik çıtır ya zarar gelemz ondan kimseye ehuehuehue:D
8 Temmuz 2007 00:01
blam_
:D programın ismi yanlış dahi ve aptallar daha gusel olurdu ama komedi hatunlar
8 Temmuz 2007 00:06
n@ughty + tatar=))
ay şaka gibi bi programdı yaa erkekler hala don paça oturuolar =D
8 Temmuz 2007 00:11
şukufeee®
bu ne ya ne kadar hızlısınz başlık açılmış bide 10.sayfaya bile gelmişsiniz.. ne iğrenç yarışma ya.. hem güldüm hem üzüldüm..ama en son çiftte kız dans ederken erkek hiç acımadan baktı yaa diğerleri eğdi kafayıı:)))
8 Temmuz 2007 00:13
blam_
onlar unıv.mezunumuymuş???
pinokyoman demis ki:
bence de Burak yarışmacılar yanlıs yarısmaya da gelmis olabilirler..kızlar cok sasırttı benii..hareketleri cevapları nasıl unv.mezunu olmus cogu anlamadım..ne okuyor bunlar yaa
8 Temmuz 2007 00:15
polater
hakkaten pis baktı kerata :)) .
8 Temmuz 2007 00:16
::::kİrem:::::
söylemezsem çatlarım ben gamzenin donunu gördüm programın en başında :))))))
8 Temmuz 2007 00:16
su-yeon
walla bizim okul onlar gibi kızlarla dolu özllikle iibf ama iletişimde de var onlar gbisi gsfdede her üniversitede mutlaka 15 tanesi var
8 Temmuz 2007 00:19
blam_
hadı ya...masa ustunde oynama bölumu sanırım:P
pinokyoman demis ki:
Maalesef Burak ..biri lise mezunu ama
8 Temmuz 2007 00:19
su-yeon
ya en son güzellik yarışmasın da bi kız eskişehir üniversitesinde okuyorum dedi o neresi abla allah bilir açık öğretimde onda bu kadar bi haber eğer örgün öğrenciyse ve eskişehir üniversitesinde okuyorum diyosa vah vah diyorum bunlardan hiç bi farkı yok
8 Temmuz 2007 00:20
böcekk
uniye giden herkes zekı olcak dıye bsey yokkı cok fazla da aptal var aralarında
8 Temmuz 2007 00:21
melody
kesinlikle katılıyorum..ne insanlar war teset kitaplarından basını kaldırmayan we kimin kim olmadıgnı bilen...
kryptonite demis ki:
uniye giden herkes zekı olcak dıye bsey yokkı cok fazla da aptal var aralarında
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12574
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!