kızları alırken 2 laftan birinde yaneee demesini şart koşmuşlar herhalde rezillik bide o sunucu kız ölcek gülmekten on hafta dayanamz walla ay bu adamlarda çok çirkin kızlara özllikle o micik elbiseleri giydirmişler masa muhabbetinden dolayı bide namuslular çok ya hiç biri izlemedi ama son amca çatırçatır özellikle bacaklara baka izledi yarıldım gülmekten varmı bölesi yawn
7 Temmuz 2007 23:42
lex luthor
alicanın coraplara hasta oldum ama:))
7 Temmuz 2007 23:42
lex luthor
yok wallaa
su-yeon demis ki:
kızları alırken 2 laftan birinde yaneee demesini şart koşmuşlar herhalde rezillik bide o sunucu kız ölcek gülmekten on hafta dayanamz walla ay bu adamlarda çok çirkin kızlara özllikle o micik elbiseleri giydirmişler masa muhabbetinden dolayı bide namuslular çok ya hiç biri izlemedi ama son amca çatırçatır özellikle bacaklara baka izledi yarıldım gülmekten varmı bölesi yawn
7 Temmuz 2007 23:43
su-yeon
yanlız bu başlıklada kantin rekor kırdı çok hızlı insanlar yawndakka başı yeni sayfa açılıyo
7 Temmuz 2007 23:44
su-yeon
ayrıca şişman olduğum için hiç bu kadar mutlu olmamaıştım
7 Temmuz 2007 23:44
lex luthor
oo süper amcalarr bu hacettepeli olandı herhalde:))) coraplara numara cekmekte neymişşş:)))
7 Temmuz 2007 23:45
#kores:)#
asıl dahi o sonuncu cocuk bencee:P:))
7 Temmuz 2007 23:46
!...wtf...!
vallaha kızlar aptal ama kantinde hız rekoru kırdırdılar fark ettin mii ? =D =D
su-yeon demis ki:
ayrıca şişman olduğum için hiç bu kadar mutlu olmamaıştım
7 Temmuz 2007 23:46
back_to_black
elvis presly'e yuroizyon birincisi mi dedi=)
sky demis ki:
elvis presly demesi hele koptum orda:) elves pörsley dedi yaa:)
bide öbürü hiç mi aynaya bakmamış 18lik sanıor kendiniP: bide parlak bişi giimş üstüne çekiştirp duruo sanki millet bayıldı ehuheuheu:d
7 Temmuz 2007 23:47
#kores:)#
kantindeki kızlar aptal değil!!:))
(1) 7 Temmuz 2007 23:47
lex luthor
valla en cok yazanda ben oldum herhalde cok sıkıldım ondan herhalde bu yarısma programı cok yaradı yaaa :)) inanın kurtlar vadisi rekorunu kırar bu yarısma:))
7 Temmuz 2007 23:48
lex luthor
cocugun gözlük yok göremiyorkii:))
7 Temmuz 2007 23:49
su-yeon
insanın başka meziyeti olmayınca dış görünüşüyle ilgileniyomuş demekki bende neden bu kadar bakımsızım neden makyaj yapamıyorum diye düşünüyodum çünkü zekiyim :D
7 Temmuz 2007 23:50
!...wtf...!
bizimki geldi öyküüüüüüüüüüüüüüü =D =D =D
7 Temmuz 2007 23:50
su-yeon
orçun sanırım en yakışıklısı kılsız falan vucududa diğerlerine göre iyi
7 Temmuz 2007 23:51
su-yeon
keşke kızlara tişörtlerini çıkart deselerdi daha kolay olurdu herhalde her hafta izliycem çok komik
7 Temmuz 2007 23:53
lex luthor
bu cocuk cankayadandı demii kesin görecem bu cocugu hissettimm :))) elektronik haberleşmeciii dua etmeye basla olum rezill oldunn
7 Temmuz 2007 23:53
under a violet moon
orçunmuydu IQ yüksek olan?? abiii o çok psikopat bakışlar atıoo beaaa :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12574
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!