gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Sinema-TV - güzel ve dahi
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 141 - 160
 Yazar: Mesaj:
sky
sky
aman aman fiziklere de laf yok demek beyni olan böyle oluor kızlara açıklama gelmiş oldu:)

7 Temmuz 2007 23:40  mesajın adresini al  
hiyelkar
hiyelkar
orjinal olamadık marjinal olalım düsturunu benimsemiş yapımcılara herkesin tuttuğu size diyerekten öfkemi belli etmek istiyorum, hatta belli ettim.

7 Temmuz 2007 23:41  mesajın adresini al  
su-yeon
su-yeon
kızları alırken 2 laftan birinde yaneee demesini şart koşmuşlar herhalde rezillik bide o sunucu kız ölcek gülmekten on hafta dayanamz walla ay bu adamlarda çok çirkin kızlara özllikle o micik elbiseleri giydirmişler masa muhabbetinden dolayı bide namuslular çok ya hiç biri izlemedi ama son amca çatırçatır özellikle bacaklara baka izledi yarıldım gülmekten varmı bölesi yawn

7 Temmuz 2007 23:42  mesajın adresini al  
lex luthor
lex luthor
alicanın coraplara hasta oldum ama:))

7 Temmuz 2007 23:42  mesajın adresini al  
lex luthor
lex luthor

yok wallaa

su-yeon demis ki:

kızları alırken 2 laftan birinde yaneee demesini şart koşmuşlar herhalde rezillik bide o sunucu kız ölcek gülmekten on hafta dayanamz walla ay bu adamlarda çok çirkin kızlara özllikle o micik elbiseleri giydirmişler masa muhabbetinden dolayı bide namuslular çok ya hiç biri izlemedi ama son amca çatırçatır özellikle bacaklara baka izledi yarıldım gülmekten varmı bölesi yawn

7 Temmuz 2007 23:43  mesajın adresini al  
su-yeon
su-yeon
yanlız bu başlıklada kantin rekor kırdı çok hızlı insanlar yawndakka başı yeni sayfa açılıyo

7 Temmuz 2007 23:44  mesajın adresini al  
su-yeon
su-yeon
ayrıca şişman olduğum için hiç bu kadar mutlu olmamaıştım

7 Temmuz 2007 23:44  mesajın adresini al  
lex luthor
lex luthor
oo süper amcalarr bu hacettepeli olandı herhalde:))) coraplara numara cekmekte neymişşş:)))

7 Temmuz 2007 23:45  mesajın adresini al  
#kores:)#
asıl dahi o sonuncu cocuk bencee:P:))

7 Temmuz 2007 23:46  mesajın adresini al  
!...wtf...!
!...wtf...!
vallaha kızlar aptal ama kantinde hız rekoru kırdırdılar fark ettin mii ? =D =D

su-yeon demis ki:

ayrıca şişman olduğum için hiç bu kadar mutlu olmamaıştım

7 Temmuz 2007 23:46  mesajın adresini al  
back_to_black
back_to_black

elvis presly'e yuroizyon birincisi mi dedi=)

sky demis ki:

elvis presly demesi hele koptum orda:) elves pörsley dedi yaa:)
bide öbürü hiç mi aynaya bakmamış 18lik sanıor kendiniP: bide parlak bişi giimş üstüne çekiştirp duruo sanki millet bayıldı ehuheuheu:d

7 Temmuz 2007 23:47  mesajın adresini al  
kantindeki kızlar aptal değil!!:))

1 defa alkışlanmış (1)  7 Temmuz 2007 23:47  mesajın adresini al  
lex luthor
lex luthor
valla en cok yazanda ben oldum herhalde cok sıkıldım ondan herhalde bu yarısma programı cok yaradı yaaa :)) inanın kurtlar vadisi rekorunu kırar bu yarısma:))

7 Temmuz 2007 23:48  mesajın adresini al  
lex luthor
lex luthor
cocugun gözlük yok göremiyorkii:))

7 Temmuz 2007 23:49  mesajın adresini al  
su-yeon
su-yeon
insanın başka meziyeti olmayınca dış görünüşüyle ilgileniyomuş demekki bende neden bu kadar bakımsızım neden makyaj yapamıyorum diye düşünüyodum çünkü zekiyim :D

7 Temmuz 2007 23:50  mesajın adresini al  
!...wtf...!
!...wtf...!
bizimki geldi öyküüüüüüüüüüüüüüü =D =D =D

7 Temmuz 2007 23:50  mesajın adresini al  
su-yeon
su-yeon
orçun sanırım en yakışıklısı kılsız falan vucududa diğerlerine göre iyi

7 Temmuz 2007 23:51  mesajın adresini al  
su-yeon
su-yeon
keşke kızlara tişörtlerini çıkart deselerdi daha kolay olurdu herhalde her hafta izliycem çok komik

7 Temmuz 2007 23:53  mesajın adresini al  
lex luthor
lex luthor
bu cocuk cankayadandı demii kesin görecem bu cocugu hissettimm :))) elektronik haberleşmeciii dua etmeye basla olum rezill oldunn

under a violet moon
under a violet moon
orçunmuydu IQ yüksek olan?? abiii o çok psikopat bakışlar atıoo beaaa :D

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 141 - 160
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008