uniye giden herkes zekı olcak dıye bsey yokkı cok fazla da aptal var aralarında
8 Temmuz 2007 00:21
melody
kesinlikle katılıyorum..ne insanlar war teset kitaplarından basını kaldırmayan we kimin kim olmadıgnı bilen...
kryptonite demis ki:
uniye giden herkes zekı olcak dıye bsey yokkı cok fazla da aptal var aralarında
8 Temmuz 2007 00:31
uykucu minnoş
ya erdal da bizim okuldaymış,görürsemm bi tebrik edicem farz oldu:P
8 Temmuz 2007 00:37
blam_
bılmıorum oncekı sayfalarda bu konusuldumu ama hep kızlar şöle böle dedık erkeklerden bırıde kızın elını öpüp basına koydu yaa
8 Temmuz 2007 00:38
uykucu minnoş
adolf hitlere adolf fitne dedi ama kızın mazareti yerindeydi;alman olduğu için tanıyamamışş,türk olsa bilirmiş kesin...ehueheueheueu:))))))))))))))))))))))))))))))))))
8 Temmuz 2007 00:40
tuli
hayır ondan değil kötü adam olduğu için tanıyamamış çıtırcık :PP
iyi birisi olsa bilcekmiş (!)
uykucu minnoş demis ki:
adolf hitlere adolf fitne dedi ama kızın mazareti yerindeydi;alman olduğu için tanıyamamışş,türk olsa bilirmiş kesin...ehueheueheueu:))))))))))))))))))))))))))))))))))
8 Temmuz 2007 00:43
uykucu minnoş
pinokyoman demis ki:
Maalesef Burak ..biri lise mezunu ama
öykü o işte...benim favorimm,inandım ben ona;o kazancak kesin...:P
ya ben bunlardan birine bahçelide rastladım,yanındakiler amerika-ırak savaşından bahsediyolardı..bizimki savaş yeni çıkmış gibi tırstı birden,sonra arkadaşları olayı anlattılar da rahatladıı,bide solaryumda uyuya kalmış galiba arap bacı gibiydi...neysee masadakilerr buna da fikrini sorma gafletinde bulundular ve hatun bombayı patlattı: _ben Irak'ı tutuyorum tabekeeee_ ben de sessizcee uzaklaştım mekandan...
8 Temmuz 2007 00:54
su-yeon
hangisi ırağın başkentini lübnana sananmı :D
8 Temmuz 2007 01:20
kenny
ya bence çok başarılı olmuş yannıs yarışmacılar rol mü yapıo gerçek mi anlamadım ama komik bölede ölvis pörsleyi de tanımış olduk:P
8 Temmuz 2007 01:20
dummy_-variable
yarışmayı sonuna kadder izledim :):)::):)):)
konsepti italyan ya da arjantin kanallarından birinden almışlar
bizim ülkeye bir gömlek fazla gelir diyenler mehmet ali erbilin yarışması yayınlandı bu ülkede :):):):)
işin komiği elemanlardan sonuncusu dışında hepsi süt :):):)
bi de bi eleman micheal scofield tiplemesi gibiydi :):):):
)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12574
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.