ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > güzel ve dahi

Sayfalar: 1  2  3  4  5  16  17  18  19  20  21  22  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 193 - 204

çemberimde gül oya
çemberimde gül oya
yaw bu kadar insanı rahatsız eden ne hiç anlamadım da, gerizekalıların varlığına mı tepki gösteriyosunuz, nie o programa çıkıyolar biz çıksaydık onlardan daha iyiyiz mi diyosunuz demekki bu prim yapmış,bilerek güzel ama salak kızlar çağrılmış. boş eleştiri
8 Temmuz 2007 00:11   mesajın adresini al  

serd@l
serd@l
bence de Burak yarışmacılar yanlıs yarısmaya da gelmis olabilirler..kızlar cok sasırttı benii..hareketleri cevapları nasıl unv.mezunu olmus cogu anlamadım..ne okuyor bunlar yaa

n@ughty + tatar=))
n@ughty + tatar=))
ay şaka gibi bi programdı yaa erkekler hala don paça oturuolar =D

@ytn
@ytn
bu ne ya ne kadar hızlısınz başlık açılmış bide 10.sayfaya bile gelmişsiniz.. ne iğrenç yarışma ya.. hem güldüm hem üzüldüm..ama en son çiftte kız dans ederken erkek hiç acımadan baktı yaa diğerleri eğdi kafayıı:)))
8 Temmuz 2007 00:13   mesajın adresini al  

serd@l
serd@l
çemberimde gul oya...tamam salak tipler vardır..ama bunlar aşmışlar olayı dunyadan haberleri yok yaa..o halleriyle nasıl mezun olabiliyor bircogu ..cumle kuramıyorlar
8 Temmuz 2007 00:15   mesajın adresini al  

blam_
blam_

onlar unıv.mezunumuymuş???

pinokyoman demis ki:

bence de Burak yarışmacılar yanlıs yarısmaya da gelmis olabilirler..kızlar cok sasırttı benii..hareketleri cevapları nasıl unv.mezunu olmus cogu anlamadım..ne okuyor bunlar yaa

8 Temmuz 2007 00:15   mesajın adresini al  

polater
polater
hakkaten pis baktı kerata :)) .
8 Temmuz 2007 00:16   mesajın adresini al  

::::kİrem:::::
::::kİrem:::::
söylemezsem çatlarım ben gamzenin donunu gördüm programın en başında :))))))
8 Temmuz 2007 00:16   mesajın adresini al  

serd@l
serd@l
Maalesef Burak ..biri lise mezunu ama
8 Temmuz 2007 00:17   mesajın adresini al  

su-yeon
su-yeon
walla bizim okul onlar gibi kızlarla dolu özllikle iibf ama iletişimde de var onlar gbisi gsfdede her üniversitede mutlaka 15 tanesi var
8 Temmuz 2007 00:19   mesajın adresini al  

blam_
blam_
hadı ya...masa ustunde oynama bölumu sanırım:P

pinokyoman demis ki:

Maalesef Burak ..biri lise mezunu ama

8 Temmuz 2007 00:19   mesajın adresini al  

su-yeon
su-yeon
ya en son güzellik yarışmasın da bi kız eskişehir üniversitesinde okuyorum dedi o neresi abla allah bilir açık öğretimde onda bu kadar bi haber eğer örgün öğrenciyse ve eskişehir üniversitesinde okuyorum diyosa vah vah diyorum bunlardan hiç bi farkı yok
8 Temmuz 2007 00:20   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  16  17  18  19  20  21  22  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 193 - 204

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008