walla ben izledim sanırım izliycemde ama böle bi eğlenceye ihtiyacım var rtüğe şikayet ettim ama kalkmaz sanmıyorum hem bizim izlememizle çözülcek bişey değil eğlencemdede olmak istemiyorum yanyınlandığı sürece izliycem benim değil oraya çıkan salak kızların program yapımcılarının sorunu
13 Temmuz 2007 15:40
iy@z
NOT: Bu videodaki kişiler gerçek deildir,dışarda bunlardan parayla dahi satılmaz, sadece izlenir... :/)
13 Temmuz 2007 15:54
su-yeon
başlıyo gülmeye hazır olun :D
14 Temmuz 2007 20:48
su-yeon
behzat uygur güzel ve dahiyi rtüğe şikayet edenleri pek şik bulmadığını söledi ona göre arkadaşlar behzat bey kızdı bi daha şikayet etmeyin
(1) 14 Temmuz 2007 21:00
su-yeon
gerçek bende trtnenin haberlerinde gördüm şaşırdım iyi oldu walla sıkıcılaşmıştıda eğlencesi kalmadı
29 Temmuz 2007 22:35
at@kner
Walla bence yazık oldu.. Çok gülüodum ben... Rtük her programa karışacak ve kapatacaksa önce sabah programlarından başlamalı bence...
30 Temmuz 2007 22:26
seza
meraba arkadaşlar
ben yeni geldim
7 Mayıs 2008 14:24
üstteki
son mesaj
30 Temmuz 2007 22:26
tarihinde yazılmış
seza demis ki: meraba arkadaşlar
ben yeni geldim
hoşgeldin ama geç geldin :)
programı da yayından kaldırdılar zaten :)
7 Mayıs 2008 17:36
nih@n
seza demis ki: meraba arkadaşlar
ben yeni geldim
geldiğin gibi gitsen
7 Mayıs 2008 17:37
€gz@nt¡®¡k..
olsun sen yinede h.g :p
7 Mayıs 2008 17:38
nih@n
acaba niden bu foruma yazma gereği duymuş kine :) ben yeni geldim demek için yane :)
7 Mayıs 2008 17:41
€gz@nt¡®¡k..
yeni geldiğini kimse görmemiştir :p
7 Mayıs 2008 17:45
jaja of opobo ® .iz
he valla çok yazık oldu..oysaki ne kadar da yararlı bir programdı :)
at@kner demis ki: Walla bence yazık oldu.. Çok gülüodum ben... Rtük her programa karışacak ve kapatacaksa önce sabah programlarından başlamalı bence...
8 Mayıs 2008 01:47
yokum ben artık...
götüme gülme, hatta kahkaha atma yetisi kazandıran yegane yapımlardandı... :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12574
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!