Irak a girdikten sonra cürret edemezler diyosun..Bİz bundan önce 24 kez girdik ama bak adamlar nasıl haritalar çiziyo Yunanistam edirne nin yarısına kadar ve adaları alıp doğuyu da bölüyor.Suriye Hatay ı dahil ediyor. Tepki ne oluyor.Onların arabalarını alıyoruz.Onların üzümünü yiyoruz.Onların şarabını içiyoruz.
Burdanda anladığımız savaşmak yerine ekonomiyi güçlendirmemiz lazım yunanistan'a girmek bir şeyi değiştirmeyecek yani ekonomin güçlü olmadığı sürece zaten seni yunanistana kimse sokmaz daha k.ırak a girmemize izin vermiyorlar o yüzden ekonomiyi güçlendirdikten sonra fikir mastürbasyonu yapan yunanlıların çüklerini bile koparırsın
17 Temmuz 2007 18:00
_volkan_
fikir masturbasyonu lafini kim icat ettiyse, tuttum bu lafi :)
7 Temmuz 2007 18:02
-glycerine-
:)))) abi kopartmayalım günah yaw :)))) ne güldüm ya doğa :)))
7 Temmuz 2007 18:02
0doğa6
:))))))
-glycerine- demis ki:
:)))) abi kopartmayalım günah yaw :)))) ne güldüm ya doğa :)))
7 Temmuz 2007 18:04
_volkan_
abi erkek erkege guncel muhabetti ne guzel lan :)
simdi surda 2 kiz olsa, boyle keyif alamazdim ha ;)
7 Temmuz 2007 18:08
0doğa6
abi valla ben böyle muhabbetleri özlediğim ya ne yalan söyleyeyim kıbrısta konuşamazsın bunları çünkü adamların s.kinde bile değildir sen anlatırsın adam sana adanın fiks lafını söyler sende hemen kendine konuşacak duvar ararsın ki duvara anlatmak daha mantıklı gelir
7 Temmuz 2007 18:11
_volkan_
doga, biz burdayiz kardes :)
lisede de benimle cok dalga gecerlerdi, memleketi sen mi kurtaracan diye :)
gorunus o ki, sen ben, biz kurtaracaz bu memleketi
7 Temmuz 2007 18:14
pera
volkan_ank
ben neciyim:)))) kırıldım ya erkek erkeğesi mi kaldı....
7 Temmuz 2007 18:15
_volkan_
ben gidiyorum, aksam ugrarim. gitmeden sunu herkesin bir kere daha okumasini istiyorum.. atam bunu 1927de soylemis ama.. sanki bugun icin mi soylemis ne :
Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyet'ini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur.
Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir.
İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır.
Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetln imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin!
Bu imkân ve şerait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir.
İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.
Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.
Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler.
Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!
abi boşuna mı bu forum,biz sürekli burdayz.istersen bn bölücü rolü de oynayabilirim bak tartışmak için :) hem renault arabam da var :)
*doğa* demis ki:
abi valla ben böyle muhabbetleri özlediğim ya ne yalan söyleyeyim kıbrısta konuşamazsın bunları çünkü adamların s.kinde bile değildir sen anlatırsın adam sana adanın fiks lafını söyler sende hemen kendine konuşacak duvar ararsın ki duvara anlatmak daha mantıklı gelir
7 Temmuz 2007 18:17
0doğa6
bu arada siyaset konusunda adanın fiks lafını yazmamışım
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12565
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.