ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
There's nothing better than a great romance... to ruin a perfectly good friendship.
Üniversiteden yeni mezun olan Oliver’in geleceğe yönelik hayalleri büyük; iş takvimi son derece yoğundur. Bu yüzden sürekli seyahat halindedir. En büyük hayali ise, iş hayatında başarıya ulaşmanın yanı sıra özel hayatında gerçek aşkı bulmaktır. Özgür ruhlu Emily ise, her zaman içinden geldiği gibi hareket eden, en çılgın tutkularının peşinde koşmaktan çekinmeyen bir genç kızdır. Oliver ve Emily ilk olarak bir uçak yolculuğu sırasında karşılaşırlar. İki farklı yaşam; birbirine neredeyse taban tabana zıt iki bakış açısı... Oliver ile Emily’nin hayatı çeşitli dönemlerde kesişir gibi olsa da birbirlerine ait olmadıkları ortadadır. Beraber yapamazlar ama birbirlerinden tamamen kopamazlar da. İkisinin kariyeri de sürekli değişir; farklı ilişkiler yaşarlar. Çeşitli yıllarda, çeşitli kentlerde birbirlerini bulmaya devam ederler. Aşklarını itiraf etmelerini engelleyen, ikisini sürekli ayrı tutan esrarengiz bir güç vardır. Aynı zamanda, açıklanamaz şekilde birbirlerine doğru çekildiklerini hissederler. Birlikte oldukları anlarda konuşup, güler eğlenirken garip bir huzur duyarlar. Kaderleri onları biraraya getirmekten yanadır da, onları sonsuza dek sürecek romantik bir ilişki yaşamaktan alıkoyan nedir o halde?
Oliver ve Emily kendi hayat patikalarında ilerlerken, “Aşk Gibi Bir Şey” de New York, Los Angeles ve San Fransisco’da modern aşkın dolambaçlı yollarında sürer gider..
Yönetmen : Nigel Cole
Senaryo : Colin Patrick Lynch
Yapım : 2004, ABD
Tür : Duygusal Komedi
Süre : 107 dk
Oyuncular : Ashton Kutcher, Amanda Peet, Kathryn Hahn, Kal Penn, Ali Larter, Taryn Manning, Gabriel Mann, Jeremy Sisto, Aimee Garcia, Lee Garlington, Birdie M. Hale, Ty Giordano, Melissa van der Schyff, Josh Stamberg
Hayatımda izlediğim 1-2 şahane aşk filminden biriydi..Bu filmi izlerken ağız-kulak mesafenizin sıfıra yaklaşacağını belirtmek isterim:)
6 Temmuz 2007 14:28
ßµ®ãk
ömerim oscar töreninde senide jüri de görmek isteriz (:
la allah canını almasın e mi:))
benden aldığın tüm filmlere başlık açıcan mı sen böyle?:)))
neyse filmi yorumlayayayım. en sevdiğiniz film, izlenmesi gereken film... gibi başlıklara mutlaka yazmış oldğum bir film. gerek kurgu, gerek oyunculuk harika... dediğin gibi benim de izlediğim en muhteşem aşk filmidir bu film. ashton kutcher yine döktürmüş yani. geri amanda da çok iyi yani.
ha bi de filmin sonu da çooook mükemmel.
herkes mutlaka izlemeli.
insanı mutlu eden filmler arasında ilk 3e girer bu film:)
6 Temmuz 2007 14:33
peter pan
bu arada hatırlarsan sana demiştim ömer, izleyebileceğin en güzel aşk filmidir diye:)
6 Temmuz 2007 14:35
atalay
uzun süredir cd si var ama izlemedim. izleyeyeim bari işim gücüm yok
6 Temmuz 2007 14:36
aslan67
senden aldım da noldu,evde izlemiyosun ki filmleri..ben senin izlemediğin ama arşivinde olan bütün filmleri izledim lan çelişkili hıyar:Dharbi saolasın memetim filmler için:D
peter pan demis ki:
la allah canını almasın e mi:))
benden aldığın tüm filmlere başlık açıcan mı sen böyle?:)))
neyse filmi yorumlayayayım. en sevdiğiniz film, izlenmesi gereken film... gibi başlıklara mutlaka yazmış oldğum bir film. gerek kurgu, gerek oyunculuk harika... dediğin gibi benim de izlediğim en muhteşem aşk filmidir bu film. ashton kutcher yine döktürmüş yani. geri amanda da çok iyi yani.
ha bi de filmin sonu da çooook mükemmel.
herkes mutlaka izlemeli.
insanı mutlu eden filmler arasında ilk 3e girer bu film:)
6 Temmuz 2007 14:36
peter pan
senden aldım da noldu,evde izlemiyosun ki filmleri..ben senin izlemediğin ama arşivinde olan bütün filmleri izledim lan çelişkili hıyar:Dharbi saolasın memetim filmler için:D
la bakıyorum konusuna, ilgimi çekmiyosa izlemiyorum napayım?:)) ama bak şu başlığını açtıklarının hepsini izlediydim zaten:))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12530
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.