ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  sinema-tv  The Messengers
bu baslik acilmisti dylan mcdermott kristen stewart gerilim
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

aslan67
aslan67
Jess, anne ve babası Denise ve Roy ve yanlarında çalışan işçi John Burwell ile birlikte, Chicago'daki tempolu şehir hayatlarını bırakıp Kuzey Dakota’da sakin bir çiftliğe taşınmış genç bir kızdır. Ne var ki, çok geçmeden, 16 yaşındaki Jess ve 3 yaşındaki kardeşi Ben, tarlaları sessiz sessiz salınan ayçiçekleriyle kaplı olan bu gözlerden uzak çiftlikte, onlardan başka kimsenin fark etmediği garip, hayalete benzeyen şeyler görmeye başlarlar. Bu olaylar giderek şiddet içermeye başladığında, durum Jess için farklı bir hal alır: Problemli bir ergenlik çağı geçiren Jess'in akıl sağlığından şüphe duyulmaya başlanmıştır. Kendi sorunlu geçmişi, yerleştikleri evde daha önce yaşamış olanların geçmişi ile karşı karşıya gelen Jess, çaresizce yakınlarını uyarmaya çalışırken; yakınları onun inanılırlığından her geçen gün daha da şüpheye düşmektedir.

Yönetmen:
Oxide Pang, Danny Pang
Senaryo :
Mark Wheaton
Müzik:
Joseph LoDuca
Görüntü yönetmeni:
David Geddes
Oyuncular:
Kristen Stewart (Jess)
Dylan McDermott (Roy)
Penelope Ann Miller (Denise)
John Corbett (Burwell)
William B. Davis (Colby Price)
Brent Briscoe (Plume)
Tür:
Dram, Gerilim
Yapım:
ABD 2007 90 dakika (Renkli)
Dil:
İngilizce
Dağıtıcı Firmalar:
Medyavizyon
Internet adresi:
www.sonypictures.com/movies/themessengers/

Güzel bir gerilim filmi..bütün ışıkları kapatıp olayın içine biraz daha girdiğinizde bunu çok net göreceksiniz..
 1   ~ 428 gün   mesajın adresini al  

roman kızı
roman kızı
izleyipte pişman olmadıgım filmlerden biri...
~ 428 gün   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
ehuehu yine ömer yine ömer,olm sayende film izler oldum :D repini verdim arkadasım :P

aslan67
aslan67
valla hayatımda hiçbir filmde tırsmadım söylemek gerekirse..ki bunda da öyle oldu..ama bazı yerlerde sesi iyi kullanmalarının sonucunda elimdeki çayı az biraz oynattım:P

peline
peline
ben izlerim bu filmi ama sonra olan sevgilime olur walla gecenin bi yarısı arayıp arayıp korktum ben akabinde kapama telefonu çok korkuorum akabinde uyudunmuuuu ve karşıdan gelen horultulara maruz kalabiliriz :S

peter pan
peter pan
açıkçası hiç beğenmedim bu filmi. çok ucuz bi film olmuş. ne heveslerle izlemeye başlamıştım oysa ki..

elifingo
elifingo
arkadaşlar bu filmde fena değildi ama dehşet sokağının taklidi gibi birşey.kesinlikle dehşet sokağını izleyin....
~ 422 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008