ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > karşıdakinin sizi kendine aşık sanması

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

k ö p r ü a l t ı
k ö p r ü a l t ı
eheh vur kaç taktiği... o durumda kızı karşına alıp konuşmican abi, o yakınlığı mumkun olduğu kadar kullanıcan, taki o artık bıkıp konuşana kadar, konuşmasada salla..next de;)..ama konuşursan kaybedeceğin kesin..

kapsül demis ki:

Ama bazı kızlar var o kadar yakın davranıyolar ki sanki çıkıyomuşsun gibi hissediyorsun...sonra gidip konuşuyosun ve o müthiş cevap -ben seni arkadaşım olarak görüyorum-!! ama o yakınlık o samimiyet :((

4 Temmuz 2007 18:23   mesajın adresini al  

çokrail
çokrail
bazı kızlar da karşıdakinin öyle düşünmesini sağlayıp sonra da g.t ederler...
asıl sorun orda gibi...
 4   4 Temmuz 2007 18:32   mesajın adresini al  

ayaz26
ayaz26
aynen abi
4 Temmuz 2007 18:37   mesajın adresini al  

k ö p r ü a l t ı
k ö p r ü a l t ı
kşlasik ama dooru bi laf;
önemli olan bedenin bakire olması değil ruhun fahişe olmamasıdır

bok böceği demis ki:

bazı kızlar da karşıdakinin öyle düşünmesini sağlayıp sonra da g.t ederler...
asıl sorun orda gibi...

4 Temmuz 2007 18:40   mesajın adresini al  

kaptan markos
kaptan markos

kapsül demis ki:

Ama bazı kızlar var o kadar yakın davranıyolar ki sanki çıkıyomuşsun gibi hissediyorsun...sonra gidip konuşuyosun ve o müthiş cevap -ben seni arkadaşım olarak görüyorum-!! ama o yakınlık o samimiyet :((

abicim bu gibi durumlarda hem o yakınlığı sonuna kadar sömürcen hemde iplemiceksin çakal olcan biraz
 1   4 Temmuz 2007 19:33   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka
bazilari icin, kendini adam sandigi gorusu cikabilir
4 Temmuz 2007 19:41   mesajın adresini al  

h@nde
h@nde
yada en guzelı olmayacagını karsındakı ınsana yasayarak gosterceksın ama cok yakın arkadassan kaybetme durumuda var ama ya anlarda sadece arkadas kalmayı basarabılırsen.ve ben anlamıyorum kız-kıza nsl arkadas olabılıyorsak bazı erkeklerlede aynı sekılde yakın arkadas olabılıyoruz.sorun karsındakı ınsanı anlayabılmek :)
4 Temmuz 2007 19:45   mesajın adresini al  

gregory house
gregory house

pardon ben anlayamadım daha açık anlatır mısın?

h@nde demis ki:

yada en guzelı olmayacagını karsındakı ınsana yasayarak gosterceksın ama cok yakın arkadassan kaybetme durumuda var ama ya anlarda sadece arkadas kalmayı basarabılırsen.ve ben anlamıyorum kız-kıza nsl arkadas olabılıyorsak bazı erkeklerlede aynı sekılde yakın arkadas olabılıyoruz.sorun karsındakı ınsanı anlayabılmek :)

4 Temmuz 2007 19:46   mesajın adresini al  

kapsül
kapsül
abi bi mesaj attım herkes tavsiye de bulunmuş :))ama onu kendim için yazmadım çocukluğumda gördüğüm şeylerdi yani genellemeydi :)))
4 Temmuz 2007 19:48   mesajın adresini al  

3
3
absürd
4 Temmuz 2007 19:48   mesajın adresini al  

kapsül
kapsül
Ayıca da kantindeki bütün erkekler bu işin kurdu olmuş saygı duyuyorum yani :D
4 Temmuz 2007 19:49   mesajın adresini al  

h@nde
h@nde
anlatıyım bır kız arkdasımızla nasıl yakınsak aynı sekılde bır erkek arkadasımızlada olabılırz ama nedense her ıkı taraftan bırınde farklı gorus oluyor bu durum gerceklestıgınde.

ayrıca eger vatandas arkdasınsa ve hıcbır sekıde olmaz demekten anlamıyorsa ozmn cıkcaksın ve tum kotu ozellıklerını gosterceksın onun hoslanmayacagı arkadas kalmaya devam edıceksın bu sekılde kendısı olmaz kanaatıne varacagı ıcın

not:(bırısıyle hıcbır alakası yoktur)
4 Temmuz 2007 19:53   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008