eheh vur kaç taktiği... o durumda kızı karşına alıp konuşmican abi, o yakınlığı mumkun olduğu kadar kullanıcan, taki o artık bıkıp konuşana kadar, konuşmasada salla..next de;)..ama konuşursan kaybedeceğin kesin..
kapsül demis ki:
Ama bazı kızlar var o kadar yakın davranıyolar ki sanki çıkıyomuşsun gibi hissediyorsun...sonra gidip konuşuyosun ve o müthiş cevap -ben seni arkadaşım olarak görüyorum-!! ama o yakınlık o samimiyet :((
4 Temmuz 2007 18:23
çokrail
bazı kızlar da karşıdakinin öyle düşünmesini sağlayıp sonra da g.t ederler...
asıl sorun orda gibi...
44 Temmuz 2007 18:32
ayaz26
aynen abi
4 Temmuz 2007 18:37
k ö p r ü a l t ı
kşlasik ama dooru bi laf;
önemli olan bedenin bakire olması değil ruhun fahişe olmamasıdır
bok böceği demis ki:
bazı kızlar da karşıdakinin öyle düşünmesini sağlayıp sonra da g.t ederler...
asıl sorun orda gibi...
4 Temmuz 2007 18:40
kaptan markos
kapsül demis ki:
Ama bazı kızlar var o kadar yakın davranıyolar ki sanki çıkıyomuşsun gibi hissediyorsun...sonra gidip konuşuyosun ve o müthiş cevap -ben seni arkadaşım olarak görüyorum-!! ama o yakınlık o samimiyet :((
abicim bu gibi durumlarda hem o yakınlığı sonuna kadar sömürcen hemde iplemiceksin çakal olcan biraz
14 Temmuz 2007 19:33
aynen_kanka
bazilari icin, kendini adam sandigi gorusu cikabilir
4 Temmuz 2007 19:41
h@nde
yada en guzelı olmayacagını karsındakı ınsana yasayarak gosterceksın ama cok yakın arkadassan kaybetme durumuda var ama ya anlarda sadece arkadas kalmayı basarabılırsen.ve ben anlamıyorum kız-kıza nsl arkadas olabılıyorsak bazı erkeklerlede aynı sekılde yakın arkadas olabılıyoruz.sorun karsındakı ınsanı anlayabılmek :)
4 Temmuz 2007 19:45
gregory house
pardon ben anlayamadım daha açık anlatır mısın?
h@nde demis ki:
yada en guzelı olmayacagını karsındakı ınsana yasayarak gosterceksın ama cok yakın arkadassan kaybetme durumuda var ama ya anlarda sadece arkadas kalmayı basarabılırsen.ve ben anlamıyorum kız-kıza nsl arkadas olabılıyorsak bazı erkeklerlede aynı sekılde yakın arkadas olabılıyoruz.sorun karsındakı ınsanı anlayabılmek :)
4 Temmuz 2007 19:46
kapsül
abi bi mesaj attım herkes tavsiye de bulunmuş :))ama onu kendim için yazmadım çocukluğumda gördüğüm şeylerdi yani genellemeydi :)))
4 Temmuz 2007 19:48
3
absürd
4 Temmuz 2007 19:48
kapsül
Ayıca da kantindeki bütün erkekler bu işin kurdu olmuş saygı duyuyorum yani :D
4 Temmuz 2007 19:49
h@nde
anlatıyım bır kız arkdasımızla nasıl yakınsak aynı sekılde bır erkek arkadasımızlada olabılırz ama nedense her ıkı taraftan bırınde farklı gorus oluyor bu durum gerceklestıgınde.
ayrıca eger vatandas arkdasınsa ve hıcbır sekıde olmaz demekten anlamıyorsa ozmn cıkcaksın ve tum kotu ozellıklerını gosterceksın onun hoslanmayacagı arkadas kalmaya devam edıceksın bu sekılde kendısı olmaz kanaatıne varacagı ıcın
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12491
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.