ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Eurosport`un hazırladığı `Kıtanın en elit 20 ekibi` listesinde, Türkiye`den sadece bir takım yer aldı: Roberto Carlos`u transfer eden Fenerbahçe... İspanya Şampiyonu Real Madrid’den Roberto Carlos’u kapan Türkiye Süper Ligi Şampiyonu Fenerbahçe, bu transferle Avrupa devlerinin arasına girmeyi başardı. Takımların transfer hamlelerini gözönüne alarak ‘Kıtanın en elit 20 ekibi’ni oluşturan Eurosport’un futbol uzmanı Alex Chick, kulübümüze 18. sırada yer verdi. Lincoln’ü alarak büyük sükse yapan Galatasaray listeye giremedi. Thieri Henry’i alan Barcelona zirveyi kaparken, Fransız yıldızı elinden kaçıran Arsenal ise ilk 20 arasında gösterilmedi.
~ 430 gün
_queen®_
elit mii... hiç gülceğim yoktu yaf...puhahahaha :D taraftarlarına sorsalar kaçı elit in anlamını bilir acaba=)
7~ 430 gün
t..j
sen bildiğine göre tüm fenerliler biliyodur...
_queen®_ demis ki:
elit mii... hiç gülceğim yoktu yaf...puhahahaha :D taraftarlarına sorsalar kaçı elit in anlamını bilir acaba=)
7~ 430 gün
some kind of monster
hangi kıta afrika kıtasımı!!!!!
15~ 430 gün
_queen®_
sen bildiğine göre tüm fenerliler biliyodur...
o kadar emin olma bence.. ne o gocundun mu cnm:D
~ 430 gün
_queen®_
bu süperdi ya=)
some kind of monster demis ki:
~ 430 gün
iy@z
hehehe harika cidden
~ 430 gün
comandante
Arkadaşın anlayışı biraz kıt galiba. Zira okuduğunu bile algılayamıyor.
3~ 430 gün
tsigalko
bir de araya neden galatasaray sokuşturulur anlamıyorum.
~ 430 gün
thuringwethil
fenerim, sarı kanaryam, kuşum kıtanın en elitlerinden biri değildir..en elitidir..büyüklüğü de kupa büyüklüğü falan değildir..ayrı bir büyüklüktür ölçülemez..
karpuz gibi..
4~ 430 gün
timmy
bu kadar üstlerine gitmeyin arkadaşlar.
elit olmak iyi transfer yapmak mı? değil
carlos iyi bir transfer mi? kişiye göre değişir.
saçma bir liste olmuş bugün gazetelerde gördüm.
~ 430 gün
sphinx®
bostan yata yata büyür....
thuringwethil demis ki:
fenerim, sarı kanaryam, kuşum kıtanın en elitlerinden biri değildir..en elitidir..büyüklüğü de kupa büyüklüğü falan değildir..ayrı bir büyüklüktür ölçülemez..
karpuz gibi..
~ 430 gün
henüzdüşünmedim
yapılan araştırmaya göre fenerbahçeliler güce önem veren galatasaraylılar ise başarıya önem veren şahıslar olduğu saptanmış.araştırmanın ne zaman kimler tarafından yapıldığını haturlamıyorum ama var böle bi araştırma:) yani fenerbahçe güçlülerin takımı..
~ 430 gün
comandante
timmy demis ki:
bu kadar üstlerine gitmeyin arkadaşlar.
elit olmak iyi transfer yapmak mı? değil
carlos iyi bir transfer mi? kişiye göre değişir.
saçma bir liste olmuş bugün gazetelerde gördüm.
Carlos'a iyi bir transfer değil demek ya art niyetliliktir yada futboldan anlamamaktır. Roberto carlos dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol kanat oyuncularından biridir. Dünyada sol bek tanımını değiştirdiği tüm otoriteler tarafından kabul edilmiştir.11 sezondur real Madrid forması giymektedir ve bu takımda Di Stefano'dan sonra efsane olmayı başarmış 2. isimdir. Bu sezon gerek Real madrid tarafından gerekse Chelsea tarafından kadroya katılmak istenmiştir.140 km hızla şut çeken bir oyuncudur ve siz yaşlı demenize rağmen hala 100 metreyi 11 saniyenin altında koşabilmektedir. Bu transferi beğenmiyorsanız siz Barcelona taraftarısınız demektir. Zira Henry transferi dışındaki hiçbir transfer iyi görünmez sizin gözünüze. Yoksa Henry'nin trasnferide kişiden kişiye değişir mi?
2~ 430 gün
some kind of monster
Carlos'a iyi bir transfer değil demek ya art niyetliliktir yada futboldan anlamamaktır. Roberto carlos dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol kanat oyuncularından biridir. Dünyada sol bek tanımını değiştirdiği tüm otoriteler tarafından kabul edilmiştir.11 sezondur real Madrid forması giymektedir ve bu takımda Di Stefano'dan sonra efsane olmayı başarmış 2. isimdir. Bu sezon gerek Real madrid tarafından gerekse Chelsea tarafından kadroya katılmak istenmiştir.140 km hızla şut çeken bir oyuncudur ve siz yaşlı demenize rağmen hala 100 metreyi 11 saniyenin altında koşabilmektedir. Bu transferi beğenmiyorsanız siz Barcelona taraftarısınız demektir. Zira Henry transferi dışındaki hiçbir transfer iyi görünmez sizin gözünüze. Yoksa Henry'nin trasnferide kişiden kişiye değişir mi?
kardeşim sen naaptın...spor araba tanıtımı gibi bu ne böle..unutmaki yaş olmuş 34..onuda geçtim 11 sezon real madrid te oynadı FEBE de diil..Ayrıca ortatada bi ORTEGA gerçeği varki bunu gözardı etmek için futboldan anlamaya gerek yok...Türkiye Ligindeyiz unutma ispanya ligi diil...Ama zaman göstercek tabi..Senden ricam beni daha fazla güldürme...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12478
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!