ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > ortakantin rusya gezisi

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

cinmax
cinmax
rus kızları bizi beklemekten sıkılıyor her yıl akın akın onlar geliyor antalyaya. sen hic türkiyeye kızlar icin gelen italyan gördünmmü???
ben hic görmedim:))))))))))))))))9
3 Temmuz 2007 17:50   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
yerımız var daha buyrun gelin olmadı yolda estonya slovakya da fln ugrarız :D
3 Temmuz 2007 17:51   mesajın adresini al  

!...wtf...!
!...wtf...!
ben mesut değilim ama
tıpkı rusların sizi beklediği gibi di mi mesut?

rus kızları ve kadınları Türk erkeklerine hayranlar gerçektende o yüzden yanlış tespit kusura bakma ama ben hiç bi italyanında ahh türk kızları çok güzel süper sexy ler diyip bizim ruslar için dediklerimizi hatırlamıyorum zaten derlerse sanırım savaş çıkar :P
3 Temmuz 2007 17:52   mesajın adresini al  

t..j
t..j
ben her zaman türk kızı hayranıyımdır Elif..kız dediğin naz yapmalı....:D
3 Temmuz 2007 17:52   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
ya hocam 30 yasına gelmıs kariyer neyim yapmıs turk kızı napacak,turk erkegıyle evlenecek..amaa 30 unda karıyer sahıbı bır turk erkegı napar > istikamet kuzeye :D
 2   3 Temmuz 2007 17:53   mesajın adresini al  

purplepain
purplepain
ya siz ne diyosunuz hakkaten kızlar şarkı bile yapmışlardı yani ben natasha değilim laf atma bilmemne diye hatta komik bi klibi bile vardı yani

ayrıca italyan erkeği beni beğense ne beğenmese ne bu işin geyiği heralde sanki ruslar ölüyo da hey yarabbim :)))
3 Temmuz 2007 17:54   mesajın adresini al  

!...wtf...!
!...wtf...!
bu güzel cümlelere sadece alkış yakışmaz diye düşündügümden bunuda yazıyorum sonuna kadar haklısın ama 30a gerek yok ben şimdiden gönüllüyüm gitmeye =D

ßµ®ãk demis ki:

ya hocam 30 yasına gelmıs kariyer neyim yapmıs turk kızı napacak,turk erkegıyle evlenecek..amaa 30 unda karıyer sahıbı bır turk erkegı napar > istikamet kuzeye :D

3 Temmuz 2007 17:54   mesajın adresini al  

cinmax
cinmax
bırak işte gene bu begenmedigin türk erkekleri ile evleneceksin:)))))))))))

purplepain demis ki:

ya siz ne diyosunuz hakkaten kızlar şarkı bile yapmışlardı yani ben natasha değilim laf atma bilmemne diye hatta komik bi klibi bile vardı yani

ayrıca italyan erkeği beni beğense ne beğenmese ne bu işin geyiği heralde sanki ruslar ölüyo da hey yarabbim :)))

3 Temmuz 2007 17:55   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
lan oğlum var ya son yağtığın uploaddaki hatuna bittim,hala ona bakıyorum:D

ßµ®ãk demis ki:

o değil de ömerin sesi solugu cıkmıo adam kalpden gıtmıs olmasın evde :D

3 Temmuz 2007 17:56   mesajın adresini al  

gülin l'angelo
gülin l'angelo
cinmax hazırla bavulunu vize işlemlerine de başla :D
tere tulemast :D
3 Temmuz 2007 17:58   mesajın adresini al  

!...wtf...!
!...wtf...!
anna kornikova o ömer her hangi bir kadın degil o bir ilah o bir güzellik abidesi o bir ki üç eski tenisçi hala tenis oynuyor ama kötüleşti artıkın :D
3 Temmuz 2007 17:58   mesajın adresini al  

kupa kızı
kupa kızı

puhahaaa :D:D hiç güleceğim yoktu eninde sonunda sen de bi türk kızıyla evlenceksin burak benden söylemesi :)))

ßµ®ãk demis ki:

3 Temmuz 2007 17:59   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008