ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
şimdi buz dagları eriyecek sular yukselecek işte dunyamız sular altında kalacak diyolar ya;
fizik derslerinden hatırladıgım kadarıyla;
dengede duran buzu erittigimizde suyun yuksekliginde bi değişiklik olmuyodu buzun ozgul agırlıgının sudan az olması sebebiyle (yada oyle bişeydi)
buzullar eriyince nasıl sular yukseliyo?
bileniniz var mı?
13 Temmuz 2007 16:18
purplepain
hakikaten buna bende katılıyorum mesela bende bu sıcak havalarda hep içeceklerime buz atıyorum ama içeceklerim hiç de taşmıyo :)
bilen varsa bilgilenelim lütfen
3 Temmuz 2007 16:21
boorish
saf su içindir belki o olay.
3 Temmuz 2007 16:23
mojo child
ben anlayamadim sizi
bardaktaki su siviya donusunce bi tasma olmuyor mu :S
3 Temmuz 2007 16:24
mona roza
bilmem kaç yüz tonluk buz dağlarından bahsediyoruz..eriyince dağılmaması imkansız düz mantık nereye gidicek o kdar su=)
3 Temmuz 2007 16:27
lucy luyi
tepside buzlu bardak var. aynı zamanda da tepsinin üstünde buzlar var. bardaktakiler taşmasa da tepsideki buz eriyince, şekerler ıslanıyor hehe.
3 Temmuz 2007 16:28
purplepain
arkadaşım buzlardan bahsetmiş bende bi örnek verdim sadece
yani içeceklere atılan buzların erimesi ve bardağın taşmaması
3 Temmuz 2007 16:28
elif*
akıl akıldan üstündür :) belki dediiin gibi yükselmicek( aslında okuyunca bende katıldım sana bi düşünelim :P )
gregory house demis ki:
ya düşünüyodum da aklıma geldi;
şimdi buz dagları eriyecek sular yukselecek işte dunyamız sular altında kalacak diyolar ya;
fizik derslerinden hatırladıgım kadarıyla;
dengede duran buzu erittigimizde suyun yuksekliginde bi değişiklik olmuyodu buzun ozgul agırlıgının sudan az olması sebebiyle (yada oyle bişeydi)
buzullar eriyince nasıl sular yukseliyo?
bileniniz var mı?
3 Temmuz 2007 16:31
elif*
azına kadar su dolu bı bardagın ıcınde buz oldunu dusun o buz erdıgınde tasmıo bardaktan :)
mojo child demis ki:
ben anlayamadim sizi
bardaktaki su siviya donusunce bi tasma olmuyor mu :S
3 Temmuz 2007 16:32
purplepain
azına kadar su dolu bı bardagın ıcınde buz oldunu dusun o buz erdıgınde tasmıo bardaktan :)
evet demek istediğim de buydu işte teşekkürler :)
3 Temmuz 2007 16:37
cinmax
zaten buz bi yer kapladıgı icin eriyince suyun seviyesi degişmiyor. yani suya sonradan buz atarsanız seviye artıyor ya, işte eriyince tekrar artmıyor.
benim de düsündügüm birsey var buzullar eriyor ya, küresel ısınmada susuz kalacagız diyorlar. ya bu buzlar tuzlu buz ddegilki tatlı su ne güzel işte dolu suuyumuz olacak ilerde:))))
3 Temmuz 2007 16:38
elif*
bu yazdıkların şaka dimi :S
[quote=cinmax]
zaten buz bi yer kapladıgı icin eriyince suyun seviyesi degişmiyor. yani suya sonradan buz atarsanız seviye artıyor ya, işte eriyince tekrar artmıyor.
benim de düsündügüm birsey var buzullar eriyor ya, küresel ısınmada susuz kalacagız diyorlar. ya bu buzlar tuzlu buz ddegilki tatlı su ne güzel işte dolu suuyumuz olacak ilerde:))))
[/quote]
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12470
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.