ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  sağlıkta devrim ya da devrimin öteki yüzü
acik saglik reform akp
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

pera
pera
bgn yaşanmış bi olay...annem bgn sağlık ocağına gidiyor hani hükümetin pompaladığı sağlık politikası gereği bağkur dan muayene ücreti alınmayacak ya...gerçekten de alınmıyor hastanede ücret fln...eczaneye gidiyor aldığı ilaçların %20 kesintisini ödeyecek fakat fatura fazla gelince eczacıdan dökümü istiyor ve çatttt...muayane kesintisi diye bi kalem var.nedir bu şimdi...akp nin sağlık siyaseti bu mudur ? sağlık da büyük reform bi kalemi hastane değil eczanede tahsil etmek mi, güldürmeyin beni.....adamlar yemin etse başı ağırmaz yalan mı hastane muayene ücreti alınmıyo işte....ha kalkıp akp nin eşi benzeri görülmedik sağlık politikalarını övenlere de duyurulur sade bir vatandaşa sözde seçim yatırımının nasıl patladığı, insanların nasıl salak yerine konduğu....
 4   ~ 432 gün   mesajın adresini al  

ßerk
ßerk
afiyet oLsun..
herŞeye De ötv koyduLar..
miss..
~ 432 gün   mesajın adresini al  

mojo child
mojo child
gecen gun de benim annem ozel bir hastanede check up yaptirdi bir kurus odemeden...
pek hoslanmasam da bu konuda tebrigi hakediyor..

hayali
hayali
valideniz ne muayenesi olmuş,ekstradan rontgen,tomografi çekilmiş mi?sağlık ocaklarında mamografi var mı?filan falan..salt validenizin vakıasıyla bir hükumetin sağlık politikasının değerlendirmesini mi istiyorsun,bu iş böyle olmaz..
mesela salt benimkiyle değerlendirin..ben bir emekli sandığı üyesiyim ve yine vaadlerden biri olan anlaşmalı özel hastahanelerde sevksiz,ücretsiz muayene filan..gittim özel bir hastahaneye göz muayenesine,güzelce baktı reçete yazdı,göz kusurum da büyümüş,para da vermedim..benimkiyle de değerlendirilmez ama..
 1   ~ 432 gün   mesajın adresini al  

tohunç
tohunç
benden de özel hastanede para istediler muayene ücerti :)

comandante
comandante
Ne sağlıkta ne de başka bir yerde AKP devrim yapamaz. Onların ruhuna ters çünkü devrim. Başkaları devrim yapar onlar ve onlatrın zihniyeti karşı devrim yolları ararlar.

pera
pera
bu konular propaganlar için kullanılıyosa değerlendiririm hoş her şekilde değerlendiriledebilinir...bu başlığı sadece bu olay için açmadım bu başlık sadece bir örnek ...çok var öyle pompalanmış politikaları ben bir örnek verdim, gerisi de gelir....ayrıca basit bir işlemdi sadece yanık la ilgili pratisyen hekim baktı ve ilacını yazdı...özel hastanelele alakası yok olay sağlık ocağında geçiyor....

mojo child
mojo child
adamina gore muamele :)

luca leotardo
luca leotardo
Sahsen ozel hastanede muayene bence devrim niteligindedir:D

Ayrica AKP ucak fiyatlarini indirdi inmez olduk ucaktan o da ulasimda devrim:D

pera
pera
mojo child anlayışın mükemmel(!) akp nin de aynı anlayışa sahip olduğunu hatırlarsak size uzun yıllar sandıkta iyi bütünleşmeler...

mojo child
mojo child
anlayisim ?

pera demis ki:

mojo child anlayışın mükemmel(!) akp nin de aynı anlayışa sahip olduğunu hatırlarsak size uzun yıllar sandıkta iyi bütünleşmeler...

pera
pera
adamın göre muamele anlayışın, çok eşitlikçi şahane....

cigdém
cigdém
ya sanırım sağlık ile ilgili detaylar tüm kurumlarda yani emekli sandığı bağ-kur ve ssk içinde ayrı ayrı değerlendiriliyor...
annatamadım tam ama eğer biri yazarken bu ssk olay da bu yazsa daha iyi anlaşılır gibi geliyo.

mojo child
mojo child
geyik olsun diye yazdigimin farkindasindir herhalde pera
o kadar dusunemiyorsundur belki hadi bu adam geyik yapmiyor da
hastanedeki doktor mu karar veriyor kimden para alip almyacagini degil mi ?
mantigin icin tesekurler
ne kadar sahane dusundugun ortada...
tebrikler

pera demis ki:

adamın göre muamele anlayışın, çok eşitlikçi şahane....

ertu '
ertu '
ya bu ıbnelerın hepsını sıraya dızıcen sonrada domeltıp, ıpe getırcen....

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008