cinmax demis ki:
bugun tartışmalı başladı gene:) herkes genemi sevse birbirini
2 Temmuz 2007 23:10
t..j
aha size konu...ister yeni başlık acın ister burada devam edin
t..j demis ki:
yok ta kardeşim bu kantinde ki kızlar okul ayrımı yapıyolar..fitil ediyolar beni :D
2 Temmuz 2007 23:10
cinmax
hadi başlayın geyige. eglenceli şeyler konusalım
2 Temmuz 2007 23:11
kertenkelebek
arkadaş anlamıyorum.. birisi ölebilir deniyo ne geyik çıkar diye malzeme arayışı içine giriyosunuz bu durumla.. atılmıcamı bilsem topunuza okkalı bi küfür ederdim de değmez..!!!!
72 Temmuz 2007 23:11
kupa kızı
konu ne pardon? :Pp
2 Temmuz 2007 23:13
t..j
ii de ben burada millet o konu hakkında geyik yapsın die mi actım allasen....
2 Temmuz 2007 23:14
kertenkelebek
Mesut sen de araya kaynıcan :) senle ne alakası var attığım mesajın allasen.. başlığa laf etmedim ben..
t..j demis ki:
ii de ben burada millet o konu hakkında geyik yapsın die mi actım allasen....
2 Temmuz 2007 23:15
cinmax
ya niye topumuza küfür ediyorsun anlamıyorum sanki bu başlıgı acanlar yazdı. yazan iki kişi var özelden yaz ne diyorsan onlara söyle. topluluga bu şekilde hitap etme
kertenkelebek demis ki:
arkadaş anlamıyorum.. birisi ölebilir deniyo ne geyik çıkar diye malzeme arayışı içine giriyosunuz bu durumla.. atılmıcamı bilsem topunuza okkalı bi küfür ederdim de değmez..!!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12458
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.